icon

Ideálne manželstvo a manželové chatovanie na pokeci

zufala111
11. nov 2011

Ahojte, najprv chcem napisat ze som si vytvorila tento nick a snad ma admini nezavru, len kvoli tejto teme. Neviem totiz ako dalej a ked sa nevyrozpravam tak sa asi zblaznim. Mam uzasne manzelstvo, moj muz je pozorny, vela sa smejeme, rozumieme si, je fantasticky otec. Nase rocne dieta sme doteraz od narodenia kupali vzdy spolu, mozem sa nanho spolahnut s pomocou, pri porode plakal od radosti. V podstate sme idealna rodina. Je to uz vyse polroka co som sa mu pozrela do sluzobneho telefona ked bol prec. Velkaaaaaa chyba! Hanbila som sa jak pes ked som ho drzala ale nedalo mi to. Samozrejme som zistila ze moj mm je registrovany na pokeci pod nejakou prezyvkou s ktorou sa podpisoval do tych smsiek ktore som nasla v mobile. Pisal si s dievcatami a dohadoval stretka.. Na jeho profile nemal meno, fotku, nic osobne. Ked prisiel domov povedala som mu ze chcem vsetko vediet alebo sa moze spakovat a vypadnut. Dost uprimne sme sa porozpravali, ale, vysvetlenie bolo - nikdy som sa s nikym nestretol, je to len "zabavka" nikto o mne nic nevie a bla bla bla. Ze si uz aj povedal ze s tym skonci ale vzdy to skoncilo pri jeho presvedceni sameho seba ze vlastne nic zle nerobi. Uzavreli sme to tak ze ak nieco podobne zistim este raz tak je rovno rozvod. Lenze... Hovorim si, ked som na to neprisla predtym, teraz to zistim? Dovera je v troskach, aj ked musim sa priznat (aj ked to asi vyznie maximalne naivne) ze mu verim ze to ostalo "iba" na webe. Strasne ma to trapi, som na dve casti - jedna trpi, druha si hovori ze "no a - ventiluje sa, je ku nam skvel tak co riesit"

luna22
11. nov 2011

Samozrejme su isté vynimky čo sa budu stále, len vravím teraz maju vačšie možnosti a aj ženy su povolnejšie a chlap len využije

luna22
11. nov 2011

@mirkacik a ako si zistila čo si píšu?

bodka70
11. nov 2011

@tea333 , ono je to aj o veku detí. Ty máš podľa pasu len jedno, aj to maličké. Kto už má tých detí viac, medzi nimi aj školopovinné, puberťákov... to už potom nie je len tak - deti majú určité zázemie, kamarátov, školy - nedá sa len tak odísť zo dňa na deň. Dokonca aj keby deti neboli proti, tak to trochu trvá, prehlásiť deti, poprípade nosiť ich do škôl z väčšej diaľky. Plus aj matka pri väčších deťoch už väčšinou chodí do práce, nie je jedno, z akej diaľky dochádza. Skrátka po určitej dlhšej dobe vzťahu je tam tých väzieb čoraz viac a nie je to už také jednoduché. Priatelia majú svoj život, svoje problémy a čo sa týka rodiny - to sú osobitá kapitola, bývanie na hromade má svoje veľké úskalia, strata súkromia je niekedy to najmenej.
Ale netvrdím, že v prípade núdze najväčšej by som nevedela odísť. Sú určité hranice, ktoré sa nedajú len tak prekročiť.
V prípade partnerovej nevery (u mňa zatiaľ len teroretickej) by som išla na to 3 postupnými krokmi. Najprv komunikácia, pokus o riešenie vrámci vzťahu. Ak by to zlyhalo, tak najprv možnosť, aby partner odišiel z bytu (nie ja s deťmi) a ak by aj to zlyhalo, tak až potom by som zvažovala vlastný odchod.

mirkacik
11. nov 2011

@luna22 vedela som jeho heslo

luna22
11. nov 2011

@mirkacik tak aspoň to, len si davaj pozor, lebo na zaetku môžeš ma´t aj také že vie, ked sa mu niekto iní prihlasi na mail.

mirkacik
11. nov 2011

@luna22 ja viem..pisali si cez fb a po tomto incidente si zrusil aj nick na azete,ktory pouzival roky,zalozil si mail inde.chcel si zrusit aj fb,ale to som mu ja nedovolila ...a z fb si ju hned vyhodil s priatelov..ale mam stale oci na stopkach

luna22
11. nov 2011

@mirkacik treba, dnes su ženy bez chrbtovej kosti. Poznám jednu spávala zo ženatým a teraz sa vydala a už sa ide rozvádzať, lebo ju muž podvádza.

spalka
11. nov 2011

@zufala111 mozno si je tebou prilis isty, nudi sa... dietatko mate uz rocne, partner by sa vedel postarat na par hodin aj sam, najdi si nieco svoje, trebars zacni chodit cvicit, alebo obcas s kamoskou na kavicku, raz za dva mesiace si vyjdi von aj do neskorsich vecernych hodin, neboj, zacne mu blikat kontrolka 😀 a pritom ti o nic nepojde, len sa odreagovat a trosku sa zabavit, ved to sa da aj bez chlapov, ale on o tom nemusi vediet 😉, skratka stat sa prenho opat trochu tajomnou... inac pokec, neboj, prestane ho to bavit, ja som pokecu holdovala pred 10 rokmi na chvilu tiez 😀

janka_pn
11. nov 2011

@luna22 ja by som povedala, ze na spolocny sex su vzdy dvaja... a skor odsudim zenateho chlapa, ked spi s dakou cudzou ako slobodnu zensku, aj ked vie, ze chlap je zenaty 😒

lenka3007
11. nov 2011

No baby, ja som na Pokeci registrovana velmi dlho, stale mam ten isty nick, lebo tam mam vytvorenu mailovu schranku, ale čo tam teraz vymysleli, to je sila. Ze "stretko" a tam na vas profil mozu klikat a vam to tam potom svieti, ze kolko ludi sa chce s vami stretnut, cize z toho urobili uz cistu zoznamku. No a to ma prinutilo pozriet sa aj to tych ten, ci miestnosti a poviem vam, cisty zverinec, kazdy len sex hlada a ako som to tam citala, tak som dosla na to, ze ani jedna konverzacia tam nebola na urovni. Naozaj to asi zavisi od povahy cloveka. Moj muz tiez chodieva na pokec tak raz do tyzdna, lebo si tam pise s kamaratmi, tak isto ako ja na facebooku, ale ked sme vecer spolu doma, sam odseba mi povie, kto mu pisal, dokonca aj co mu pisal a dokonca sme sa minule smiali, lebo mu napisal taky mlady 18 rocny "spoluobcan" ze "ahoj feši", ale keby zistim, ze si tam dohaduje stretko, alebo si vypisuje s cudzimi zenami, tak by u mna skoncil. Nehrozi, aby som s nim zostala a nezabranilo by tomu ani dieťa. Naco bude vo vtahu, v ktorom partnerovi nedoverujem...

zufala111
autor
11. nov 2011

@digysa dakujem, ano ten "siesty zmysel" co ma hodinu hnal k tomu telefonu mi aj nasepkava ze asi az take zle to nebude, celkom sa mi paci aj to ze sa v tej sprave podpisal tym nickom, takze jeho meno nevedela... Ale nasrata som ze rozdava svoje telefonne cislo.. To akoze co ma byt?

zufala111
autor
11. nov 2011

@spalka to je mozne, sice cvicit som zacala uz dva mesiace po porode, ale ta baba co bola vzdy niekde je zrazu stale doma, len mne to pride spravne kedze mame male o ktore sa treba starat... Z casu na cas ale asi fakt treba vypadnut a nechat ho "vydusit" ;)

michelleuk
11. nov 2011

@zufala111 ahoj podla mna na pisani neni nic zle ja mam priatela mame sa radi a ja tiez chodim na pokec a pisem si aj s chalanmi aj s babami nasla som si tam par super kamoosov na pisanie mam ic na fb moj o tom vie nevadi mu to....s mojej strany je to asi preto lebo zijem 3 roky v uk namam ziadnych kamosou len priatela proste nemam s kym kecat,,,,nechodi tam tvoj muz skor riesit nejaky problem ktory tebe nepovedal?je to dost mozne nik ho nepozna moze sa vykecat bez odsudenia...nehladaj hned za tym to ze sa s niekym chce stretnut...

in131
11. nov 2011

Ahojte. Premna je pokec niečo načo nedám dopustiť. Spoznala som tam terajšu lásku. Hned na prvom stretnutí sme vedeli že je to to pravé. Po mesiaci sme spolu začali bývať a teraz sme spolu 11mesiacov a planujeme babätko. Kedže som rozvedená a staršia tak príležitosti na zoznamenie veľa nebolo. Na discotéky sa mi chodiť nechcelo - bud som tam bola skoro najstaršia alebo jedina striezva. Takže baby dá sa tam nájsť aj dobrý chlap. Som rada že ho mám. Prajem to všetkým 😉 😉 😉

janka_pn
11. nov 2011

@michelleuk len rozdiel je v tom, ze tvoj partner o nich vie a jej partner si pisal potajomky a este aj smsky a chcel sa stretavat... 😒

michelleuk
11. nov 2011

@janka_pn ale stretavat aj ja som si s kolkymi popisala s liverpoolu co je odomna 20km ze sa stretneme a to len tak medzi recov ani raz som sa s nikym nestretla,podla mna by sa neodvazil bal by sa toho ze by to baba zistila,

janka_pn
11. nov 2011

@michelleuk ale aj tak ako pises tvoj priatel to vie a nevadi mu to. ona o tom nevedela a vadi jej to. mne by take tajnosti vadili taktiez

michelleuk
11. nov 2011

@janka_pn hm tajnosti to podla mna niesu ale sukromie,vela muzov/zien chodi na pokec hlavne kvoli tomu aby si pokecali o problemoch co maju doma s partnermi a nevedia to riesit

janka_pn
11. nov 2011

@michelleuk no kazdy to inak berie 🙂 ale v podstate mas pravdu. ale ty nemas inych kamosov, lebo si sa prestahovala, ale on si moze diskutovat so skutocnymi 🙂. no idem spat 😀

zuzanka7117
11. nov 2011

Ja som na pokeci tiez spoznala mojho manzela a som preto velmi stastna. Travila som tam velmi vela casu, ale iba pokial som bola sama a slobodna. Tiez sa mi rozum zastavoval ake individua sa tam objavovali, ale par super ludi som tam spoznala. Ale uz teraz ako som vydata a mam po boku muza, ktoreho milujem, chodim tam len koli mailu a sem tam napisem jednu RP s jednym kamaratom, o ktorom vie aj moj manzel a pozna ho. Nie ze by som nemohla, ale vobec ma to tam uz netaha, niekedy len tak zo zvedavosti nakuknem do nejakej miestnosti, ale nic zaujimave tam nevidim. Ale na druhej strane som tiez zistila, ze moj manzel si obcas nejake RP pise s nejakymi buchtami, ako aj na facebooku ma kopu zien s provokativnymi fotkami a velkymi "kozami". Ale je to pre neho len taka sranda, vobec sa tym netaji a niekedy mi ich aj ukazuje. Aj ked tomu moc nechapem, pokial to ostane len takto, necham to tak, on ma taky svojsky styl humoru, ktory ma najskor hneval a on sa na tom zabaval, ze ja sa hnevam. Uz som si na to zvykla a uz ho to aj prestava bavit, ked vidi, ze to so mnou uz nic nerobi......ale ja stale ostavam v strehu....pre istotu 🙂

lypka
11. nov 2011

@in131 ja som tiež našla svoju lásku na pokeci 🙂 poznáme sa už 3 roky a vyše roka sme vzatí a máme krásnu dcéru 🙂 len teraz bol mužííček po dlhom čase pozrieť na pokeci a začala mu vypisovať bývalka, ale nerobí mi to nejaké starosti lebo mi o tom povedal 🙂

michelleuk
11. nov 2011

@janka_pn no tak co ti vies mozno chce pocut zensky nazor a kamosky zeny nema 😅 bru noc 😎

in131
11. nov 2011

@lypka Ja som dosť žiarlivá - ja by som mu to asi zakázala. Čo si ma s nou čo písať. Nech vás neotravuje mate krásny vzťah tak si stráž. 😉 Baby v tejto dobe niektore su ako hyeny. ☹

lypka
11. nov 2011

@in131 však ona ho pred tým nechala a teraz mu vypisuje aká bola mladá a hlúpa. ale on je napísal že má manželku, ktorú miluje a zdravú dceru, že čo bolo bolo a on je teraz šťastný 🙂 takže som strááášne spokojná 🙂 😉

in131
11. nov 2011

@lypka gratulujem že si našla štastie. Zivot s niekým pri sebe s kým si rozumieš a podporuje ta je užasný a ľahký, My sa chystáme na IVF. Tak dufam že narok sa budeme tešiť s krásneho prirastku. 😉

lypka
11. nov 2011

@in131 nás malá ešte viac spojila, tak držím palce nech sa podarí aby ste mali mať z čoho radosť 😉

karmelka77
11. nov 2011

@zufala111 ak dovolis zhrniem to mozno trochu zjednodusene, ale z vlastnej skusenosti - tie baby co pisu ze na tom nic nie ze je to len ulet z reality a podobne asi take nieco nikdy nezazili, alebo to este nemali moznost odhalit...a mozno ked raz zistia s abudu velmi cudovat, samozrejme budem rada ak to tak nebude a budem sa mylit...ale akonahle niekto zacne chodit na pokec a dopisovat s druhymi, hlavne opacnym pohlavim podla mna nie je vsetko vo vztahu v poriadku...moj byvaly - chodili sme spolu 5 rokov, dokonca sme zacali stavat spolu dom a planovali buducnost, raz bol za mnou v robote a prihlasil sa na pokec, to som este nevedela co je to za stranku poriadne, tak som sa nejak nechat ukecat recami ze o nic nejde...doma vtedy internet nemal ani on ani ja takze som nemala tusenie o co tu ide...nehovorim o tom ze dat niekomu cislo z pokecu, akoze naco?? Ved si mozu pisat, to uz je take divne ked si pisu smsky podla mna...no a nakoniec nas vztah nejak skoncil...nie pre pokec ale celkovo nebolo to uz o laske...a za par dni som sa dozvedela o co islo, chlapec si isiel nieco dokazovat cez pokec a pisal a stretaval sa s vela babami, aj ked netusim kedy ked sme stavalai dom a cele dni sme boli na nom a makali...ale jednoducho to bolo o podvadzani na plnej ciare....takze doteraz nelutujem ze sme sa rozisli, aj ked casom som cely azet vyuzila na zoznamovavanie a vdaka nemu mam skveleho manzela teraz, ale tento moj manzel teda nevysiel s pokecu🙂) pri byvalom, som to potom aj vyskusala, vytovrila som nick a pisala s nim hned po rozchode a to co pisal o mne bolo nieco...fuj nikdy viac...no a na zaver mozem povedat len tolko, ja mam s manzelom skvely vztah stale je pri nas a pomaha vo vsetkom a ked vecer sedime pri notebookoch a s niekym si pisem vzdy mu poviem a bavime sa spolu na diskusiach, onmi tiez hovori vsetko...pokec ma uz ani nenapadlo zapnut, myslim ze uz aj nick zanikol a on tam tiez nechodi...nema preco...nema potrebu...takze moje skusenosti - neverim uz a maly naznak nejakeho chodenia na pokec by u mna vyvolalo velmi zly pocit ktory neviem ako by dopadol...

zufala111
autor
11. nov 2011

@karmelka77 ano zhrnula si to pekne... Ono len nie je niekedy take jednoduche veci hodit za hlavu

karmelka77
12. nov 2011

@zufala111 chapem ta uplne, je to tazke priznat si to a nejak sa s tym vysporiadat o to horsie ked je uz dieta...a hlavne ked sa mm k tebe sprava tak ako doteraz...poznam tie pocity velmi dobre, ale az teraz som pochopila o com jej dovera vo vztahu ked porovnam to co sa mi udialo s byvalym a terajsie manzelstvo...jednoznacne len maly pokus o nieco podobne by vo mne vyvolalo obrovsku nedoveru voci mm, nastastie som to zatial nemusela riesit...takze drzim palce aby to u Vas preslo a naozaj za tym nic nebolo...niekedy je sice lahsie zavriet oci, usi a tvarit sa ze sa nic nedeje a casom to prejde, ale ak je za tym nieco ine casom sa to aj tak ukaze...🙂 mozno si to sem nemala pisat, teda ja by som asi nepisala, lebo by vela ludi vo mne vyvolalu vlnu nedovery a bolo by to este horsie🙂)) (tak ako napr. ja)
Takze drzim palce🙂)

vejula
12. nov 2011

ahojte kočky. Dôvera je zaklad vzťahu, ano je to pravda. Ale my ženy proste občas potrebujeme overiť. Ano aj preto že tu na koni čitam vaše pribehy, občas mnou trochu prebehne blba myšlienka.
Každopadne mnažel ma na FB aj na mail automaticke heslo, takže kedykolvek ho môžem skontrolovať. Dokonca sam povedal že jemu je to jedno že on nema predomnou tajnosti.
A to ma vždy držalo, aby som ho nešpehovala ked mi tak veri, ale raz som mala fest zly pocit, ked si pridal na FB jednu jeho byvalu milenku. Neviem hned ako si s nou pisal, ani som nevedela že s nou čosi mal, som citila že tej žene ide o volačo.
Hned som sa ho spytala či s tou ženou v minulosti spaval, on že hej že už velmi davno. A že len si pišu čo maju nove, a že ma chlapa, že maju domček a že je šťastna... No mne to všetko pripadalo ako dristy, nie jeho, ale jej.

No ale nedalo mi to a ponižila som sa na tolko že som mu pozrela jeho spravy s nou.... A mala som pravdu, najprv velmi nevinne, dokonca hovorila, presne ako mi mm vravel že ma dom frajera a bla bla... no a ukončila to tym že tam napisala svoje tel č. že keby mal čas rada by sa s nim stretla. Ne to som tam od mm už nenašla žiadnu reakciu. Až o par dni na to som ho zbadala ako si ju maže spomedzi priatelov. Bol taky zlaty, uplne som videla že je taky podržadeny a nechce aby som videla čo v compe robi. Ale tak som sa ho na rovinu spytala že prečo ju maže. Tak z neho vyšlo že ho nahnevala a na nastenku mu napisala niečo čo sa ženatemu mužovi nepiše...

Tak mi z toho vychadza že ho chcela, ale kedže sa jej neozyval a prerušil s nou kontakt, tak mu chcela aspon zavariť a napisala mu na nastenku niečo nevhodne, aby som to videla aj ja kedže nastenka je verejna.

S mm sme sa dohodli že žiadne byvale milenky si už pridavať nebude a mne sa len potvrdil moj žensky inštinkt a moja dôvera v manžela je o to silnejšia.