icon

Incident na svadbe

25. okt 2022

ahojte chcem sa opytat ci sa aj vam niekedy stalo ze ste na svadbe boli svedkom nejakeho necakaneho incidentu..ja som totiz bola na svadbe teraz v sobotu, vydavala sa mi sesternica..vsetko prebiehalo super, nevesta krasna, super jedlo zabava, okolo pol noci ked som odnasala nejake veci do auta vysla som na parkovisko ..zrazu som zacula ako niekto hlasne rozprava ..bol to zenich ktory mal znacne vypite ..na uchu nacapeny telefon, v ruke cigareta a ozvalo sa:" ale ja ju nemilujem, ozenil som sa s nou lebo ty si ma nechala, ak povies hned zajtra to cele zrusim, ved sa da vsetko anulovat do 24 hodin nie?..mne je uz vsetko u prdele, tak to uz pochop, stači slovo a pojdem tam hore a skoncim celu tuto frasku a vsetkych poslem do pi..."----ostala som ako obarena, samozrejme nevesta tancovala zabavala sa cela stastna v siedmom nebi..viem ze pred svadbou spolu chodili rok a pol on mal predtym 11 rocny vztah..nikomu som nic o tom nepovedala..nechcem sa miesat to ich vztahu.,,pred rokom som zas bola na svadbe kamoske kde som si zas pozrela scenu ako cerstva svokra dala riadne zaucho zenichovi, ktory sa hned na to zobral a odisiel z hostiny ( to bolo asi 9 hodin vecer! a dve hodiny ho nebolo, nakoniec ho dopratal nevestin brat ze ho nasiel v bare na druhom konci mesta..akoze sila fakt..mate aj vy nejake taketo podobne zazitky..?

h2
29. okt 2022

Ináč, ešte mi napadlo, že možno nebude treba nič hovoriť, možno sa v tomto príspevku tá sesternica spozná. Je tu totiž dosť podrobností: svadba bola minulú sobotu, mladomanželia spolu chodili rok a pol a ženích mal pred nevestou 11 ročný vzťah, ktorý skončil, lebo ona ho nechala. Ženích je fajčiar. A nevesta písala 26.10. svojej sesternici, že jej ďakuje za dar a za pomoc pri svadbe atď. Myslím, že ak sa tento príspevok k neveste dostane, spozná sa tu podľa toho.

kiki234
29. okt 2022

@kiara08 pisala som to iste. Mne by sa to teda nepacilo a bola by som sklamana keby mi to prave moja rodina zataji. Neviem kde zijeme ale podla prispevkov je tato doba totalne skazena a vsetko ke len loz

fazulka21
29. okt 2022

@kiki234 ja tiež nechápem ako sa zlahčuje situácia. Zničiť manželstvo.... Nedá sa zničiť niečo, čo neexistuje.
,,Preboha len byť vydatá, aj za idiota, len aby som nebola slobodná " tak mi to príde. A že mal vypité? Noa?

janka1011
29. okt 2022

Sú situácie kedy treba mlčať a sú veci, ktoré sa nehovoria. A toto je presne ten prípad. Ako načo by si jej to hovorila? Už je po svadbe, čo myslíš že bude utekať anulovať manželstvo lebo niekto niečo počul? Skôr uverí tomu že si niečo zle počula alebo si zle vysvetlila a len to pokazí vaše vzťahy. Narobíš viac škody ako užitku.
Bol opitý, možno len strúhal frajera, možno si chcel z bývalej vystreliť...joj viem veľmi dobre čo dokáže natárať človek pod parou. Tak sa do toho nestaraj a možno budú spolu šťastní až kým nepomrú.

janka1011
29. okt 2022

@fazulka21 a ty si si istá že vieš o všetkom čo tvoj muž natáral keď bol opitý? Keby to niekto riešil s triezvou hlavou nepoviem, ale robíte z toho vedu a uz by ste ju rozviedli. Popri tom možno len chcel byť zaujimavý a ani nevedel čo vraví, možno to bola stávka, obyčajná sprostosť. Jasné, nech sa beží rozviesť lebo muž niečo v opitosti natáral a on už možno chudák ani nevie čo. No ver že v živote sa horšie veci dejú. Mlčať je zlato a tu to platí teda naozaj.

darkdarka
29. okt 2022

@vevesh že toto nevie zdochnut 🤢

fazulka21
29. okt 2022

@janka1011 hej vlastne o nič nejde, len ženích v deň svadby poprel že miluje svoju ženu. To sa bežne na svadbách stáva. Ja by som poradila autorke, nech sa zachová podľa svojho úsudku. Ona tam bola, videla, počula, pozná oboch. Nech sa zamyslí, či by to ona chcela vedieť o mužovi, s ktorým chce stráviť život.

katkazocele
29. okt 2022

Ja sa vždy riadim takto: Poviem si , keby som ja tá na tej druhej strane, chcela by som aby mi niekto povedal pravdu? A vždy je odpoveď Áno chcela by som poznať pravdu, aj keď krutú. Ak by som neskôr zistila, že to kamarátka vedela, ale nepovedala, tak by som ju asi opľula pri najbližšom stretnutí 😖

katkazocele
29. okt 2022

@anickaaa6aaa čo ti povedal, kludne napíš do súkromnej správy 🙂

katkazocele
29. okt 2022

@fazulka21 Waw, si odvážna žena! Vidím, že sme tu v menšine, ženy ktorým príde divné, aby bola ticho. Je na zle z tých falošných žien, čo radia aby bola ticho 😖

ibrunova
29. okt 2022

Moja kamoška je roky rozvedená, rozvod chcel jej muž.. Obaja majú svoje rodiny. A keď sa on ožerie, vždy jej vypisuje, ako ju stále miluje. Za triezva je na ňu nepríjemný, až arogantný. Tiež to nechápe, nikdy na to nereaguje, nechce s ním nič mať. Načo by to bolo dobré vešať to na nos jeho terajšej žene, s ktorou má dobrý vzťah? Niekedy naozaj mlčať je zlato.

megan777
29. okt 2022

ja by som to najlepsej kamaratke povedala nech vie na zaciatku co za hovado ma za muža, ale to je moj nazor fuj hnus taky muž

wiqux
29. okt 2022

Vieš, môžeš ísť za ním, nie za nevestou. Povedať mu, čo si počula a aj to, že jej to nemieniš povedať, ale on by mal, ak je chlap. Nešťastná bude ona, ale on o to viac, že tak už do manželstva vošiel. Nerozumiem načo si bral niekoho, koho neľúbi, ale možno má na to dôvod. Iba si poubližujú, zničia si kus svojich životov a načo?
Ale taký rozhovor chce riadnu dávku odvahy, dobrý vzťah s dotyčným a istotu, že ti nevylepí len zato, že to vieš. Ťažká situácia.

luciajass
29. okt 2022

@macik166 že ti poviem, že moja svokra vzala naše peniaze zo svadby s tým, že syn jej to má vrátiť, čo zaplatila dala mu prázdne svadobné oznámenia 😬 všeličo sa stáva

h2
29. okt 2022

@katkazocele Falošných? No prepáč?! Ty by si na autorkinom mieste hneď utekala informovať nevestu? Na základe útržku niečoho, čo si počula na parkovisku a o čom nevieš vôbec nič? Čo mohlo byť myslené úplne ináč, prípadne to nemalo žiaden zmysel, lebo ten chlap bol opitý a proste ty o celej situácii nevieš nič, len niečo započuješ a hneď budeš utekať za nevestou, aby si jej zničila jej svadobný deň a možno aj celý život?
Pred pár dňami tu bola diskusia, kto bol naša najväčšia láska. Veľmi ma prekvapilo, keď tam nie jedna žena písala, že hoci má muža, ktorého miluje, tak jej najväčšia láska bol niektorý jej bývalý. A vôbec nikto sa nad tým nepohoršoval. Ten ženích bol s bývalou 11 rokov. Možno to bola jeho prvá láska. No ale rozišli sa, je to minulosť. Pre terajšiu manželku sa rozhodol dobrovoľne. Áno, nemal sa ožrať a robiť blbosti. Ale ísť im preto rozvrátiť manželstvo, ktoré úplne v pohode môže byť šťastné, spokojné a plné lásky? Ak som falošná, ak by som to neurobila, tak pokojne budem.

fazulka21
29. okt 2022

@katkazocele Áno, všímam si že pre väčšinu je toto normálne správanie a dokonca aj že
,, môžu mať vzťah plný lásky " To určite 🤣🤦 kedysi daaaavno mi písal na zoznamke partner mojej kamarátky. Správa bola oplzlá, slizká až hrúza. Samozrejme som to kamarátke povedala. Nerozišli sa kvôli tomu, ale kvôli tomu že som nebola jediná ktorej robil návrhy, na čo prišla po rozhovore so mbou. No a teraz je šťastne vydatá za iného skvelého chlapa. Majú byt, dieťa, chcú druhé. Ich svadba bola čarovná, plná lásky, všetky kamarátky rady spominame.
Som rada že som jej to povedala a ona teraz určite tiež. To že autorkina sesternica podpísala papier že sú svoji, nie je koniec sveta a rozvod nie je zničený život.... Ale na druhej strane, je v poriadku mať iný názor. Akceptujem.

katkazocele
29. okt 2022

@fazulka21 Je cítiť z tvojich príspevkov , že máš charakter a čisté srdce schopné úprimnej lásky, čo sa nedá povedať o niektorých ženách tu na MK. Vidím, že máš aj krásnu princeznú, určite si aj úžasná matka.😇

katkazocele
29. okt 2022

@h2 Si 😉 a vďaka za tvoj názor rešpektujem ho.😎

zooeynka
29. okt 2022

Tuto treba suhlasit s tym, ze dovrze sesternici zivot ak si pusti hubu ma spacir a zacne sa montovat do vztahu do ktoreho nevidi. Na 99 percent bude v ociach sesternice aj jej rodiny za kravu a na rovnakych 99 percent ti dvaja ajtak zostanu spolu, lebo on to bud poprie alebo zvali na alkohol. Akurat jej pokazis zaciatok(aj zvysok)manzelstva, dovrzes pripadne uplne funkcne manzelstvo a urobis nestastnymi viac ludi. Ono, to povestne "nehas co ta nepali" ma svoje opodstatnenie. Nech uz si tu zienky baziace po pravde za kazdu cenu pisu co chcu....

h2
29. okt 2022

@katkazocele Vďaka. Ja tvoj názor, že som falošná, nemám charakter a nie som schopná úprimnej lásky, rešpektujem tiež. Dúfam, že ty rešpektuješ, že s ním nesúhlasím.

katkazocele
29. okt 2022

@zooeynka Nie na to byť manželkou muža ktorý ma skutočne neľúbi, ale stále miluje bývalú 😍 To je sen každej nevesty pred oltárom 👏 Ani ty doma nemáš zrkadlo ako vidím 😠

kiara08
30. okt 2022

@ibrunova ale chce mať. Nechcela by som žiť s mužom, ktorý ma nechce. Radšej sama

ibrunova
30. okt 2022

@kiara08 ale to nikdy nezistíš, čo má v hlave.. Tak isto sa aj žena vydá, pritom miluje bývalého, aj také sa stáva.

zooeynka
30. okt 2022

@katkazocele nevesta netusi co sa stalo, ona je zrejme stastne vydata pani. Jej muz vytriezvel a mozno si ani nepamata ze exke volal. Treba pozerat na ciny - aky bude manzel, ako sa k zene sprava a nie co v opitosti navykladal exke ktora o neho zaujem nema. (Keby zaujem mala tak by svadba nebola). Ty by si tou pravdou znicila manzelstvo, ktore moze byt uplne stastne a naplnene, a vdaka tvojmu zasahu by nebolo. A ty by si mala skvely pocit ako si tou pravdou pomohla neveste....zasnem.

petra735
30. okt 2022

Ja som zažila zopár takých.
Napríklad som bola na svadbe svojej kamarátky zo strednej , zenichova mama tam bola tiež , ja som išla na wc, a tam z jedných dverí sa ozýva ,,Ježiš ale vieš akú kur*u si berie ? Ja ho raz zabijem. Ani prachata ani nič. Bože môj..." som si istá že to bola jeho matka. Radšej som sa rýchlo vrátila, aby nevedela že som o tom počula. Som s toho trošku mimo, pretoze asi 3 mesiace po svadbe muž odišiel od tej mojej kamarátky, a povedal jej ,,Ja ťa mám rád, ale nemôžem tu zostať" dal jej bozk a odišiel. potom ho už nevidela 🤷🏻‍♀️

Ďalší je takýto :
Asi pred 8 mesiacmi som bola na svadbe. Boli asi 2 hodiny ráno, ja som už bola unavená, a tak som išla dole (pretože miestnosť bola na poschodí) a tam nevesta sa bozkáva s nijakým chlapikom, ten ju chytá...a vzájomne si vyznávajú lásku. ten muž na svadbe ani nebol, asi prišiel len za ňou. no ich vzťah funguje normálne, myslím že nevesta mala viacej vypite 😶

petra735
30. okt 2022

@petra735 no vzťah nevesty a ženícha som myslela 😉

kiara08
30. okt 2022

@ibrunova veď ja nehovorím, že nie. Ale keby to niekto počul chcela by som to vedieť. Žijem len raz a nemá význam strácať čas s debilom.

cacianka
31. okt 2022

@luciajass ako ?

gabikaa96
6. dec 2022

Na našej svadbe mi o 7mej zmizol manžel, vrátil sa o hodinu a pol, musel ísť domov na záchod lebo v reštaurácii odmietal ísť na toaletu..
Teraz sa na tom smejem ale vtedy som si myslela že ho roztrhnem. Ešte aj teraz o rok neskôr mu to zvyknem pripomenúť že sa išiel domov vys*ať 😅

michellemary
9. dec 2022