icon

Iniciátívna kamarátka

potkan212
5. sep 2021

Ahojte, píšem zasa ja.. Mám kamošku, dobrá na pokec a tak, akože fajn baba. Napísal som jej o tom, že baby ma nejako nelákajú a ona to začala vypisovať ďalej rôznym ľuďom, ktorí poznajú aj moju rodinu pomaly a ešte dokonca sa mi s tým pochválila, že ako mi pomáha a ulahčuje a že nie som na to sám. Poprosil som ju aby to nerobila a veselo si vypisuje ďalej. Čo mám robiť?

janai1
•
Odpoveď bola odstránená
•
pribinak
•
5. sep 2021

@potkan212 to nie je kamoska, ale klebetna krava

0silvia0
•
5. sep 2021

@potkan212 uz nic...

leuchtturm
•
5. sep 2021

Teraz uz nic. V buducnosti si dobre rozmysli, co jej povies.

dskjhfdlkdjhl
•
5. sep 2021

@potkan212 Ked budes chciet, aby sa nieco bleskovo roznieslo po vsetkych znamych, tak to povedz jej, ked nieco chces utajit, tak jej to nehovor.

potkan212
autor
•
5. sep 2021

Nepovedala to zatiaľ tak veľa ľuďom, len už neviem čo jej mám povedať aby s tým prestala...

july0
•
5. sep 2021

@potkan212 ježiš s takým človekom preruš kontakt očividne to je pizda kt. si len myslí že ti ,,chce len dobre”

zuzika33
•
5. sep 2021

to je nejaka divna osoba ak to robi bez tvojho vedomia. nejak ju treba pomaly utat... menej a menej zdielat a vzdialit sa. aby sa nenastvala a neposkodila ti, bude to chcet pomaly odchod

moonlight1210
•
5. sep 2021

@potkan212 neurobis uz nic. Raz si jej tu info podal, uz je to jej majetok. Moze si s nou robit, co chce.
(A to aj keby ti odprisahala, ze bude mlcat. Proste raz to pustis z ruk, uz nemas dosah.)

Teraz sa uz len pouc, ze iste osobne veci sa nehovoria len tak hocikomu, ak su pre teba citlive. Ze treba dobre vyberat, komu co povies.

A o nej uz vies, ze ak chces, aby nieco ludia rychlo vedeli, tak tu mas “hlásnu trúbu”. Urobi to za teba.

No a ak chces zmiernit dopad jej reci, najdi druhu taku hlasnu trubu a povedz jej, ze si tej prvej toto povedal v ramci zartovania zo srandy a ona tomu uverila a teraz to siri dalej ako zarucenu pravdu.
Ked sa to k nej dostane, bude sice po priatelstve, lebo bude urazena (zrejme to siri v ramci aktualnej modnej vlny proaktivne zachranovat gayov a inak orientovanych a citi sa preto dolezita), ale urcite to prestane sirit.

tykat
•
5. sep 2021

@potkan212 tak rozšír info ze ta velmi chcela, nechápala ze ty ju nechceš, nevedel si sa jej zbaviť tak si povedal toto 😅 ale netušil si ze je tak tupá ze to nepochopila.

ninusa221
•
5. sep 2021

Alebo jej povedz že si si z nej srandu robil že sa ri paci 😀 ale že ked to vsetkym povedala tak že u teba klesla lebo nechces byt s osobou ktora vykeca nieco ked je nieco velmi súkromné 😂