Internet a súkromie v partnerstve
3. aug 2016
Zaujimal by ma vas nazor na internetove stranky,ako napr.fb,skype,mailove schranky a partnerstvo. Ma pravo mat v tom partner uplne sukromie,utajit si tam priatelov a zaheslovat a strazit si to pred partnerom,alebo maju partneri pravo vediet aspon zakladne veci o ludoch ,ci temach,ktorych tam ich partner ma,ci riesi? Dakujem za odpovede.
Predošlá
Strana
z2
Predošlá
Strana
z2

My telefóny zablokované nemame,hesla si vieme na maily aj na sociálne siete,asi vsade,takisto sa vieme dostat aj na účet toho druhého 🤷♀️Ale nejak to nepreaktizujeme… ale zase sú situácie,že pisem si s kamoskou a pyta sa má že čo riesime,tak mu sám precitat lebo je to jednoduchsie ako mu to prerozprávať,takisto on mne,napríklad dnes mi vravel že má pozdravuje jeho kamarát,že si písali a keď som sa pytala že ako sa majú tak že veď si prečítaj …ale že by prisiel vecer a zobral si moj telefon s išiel si pozerat správy,to nie… ale keď je pri stole s pípne mi sprava tak si ju prečíta lebo mu to tam svieti do oci🤷♀️Neprekaza mi to,vždy pred sviatkami toho druhého keď riesime darcek si povieme aby sme si nelozili do mailu a je… a zároveň ale musím dodať,že nemám pocit že by som stratila súkromie,skratka mame spoločných kamaratov,rozprávame sa o nich … keď som nasrata a opýta dá má že čo si s kamoskou toľko vypisujem tak mu rovno poviem že sťažujem sa na neho🤷♀️😃