Intuícia mi hovorí, že manžel klame
Ahojte, prosim o nahlad do nasej situacie..s manzelom je ti take vselijake, raz dole raz dole.. ale pointa..dnes na obed som varila obed a pisali sme si klasicky.. potom mi volal tak mu vravim ze kedy pride, ze nanho cakam s obedom a on ze nemusim, ze sak mi pisal ze uz obed mal..a ja ze co, neoisal si... a on ze ano sak som ti pisal si pozri...asi 4x sebaiste tvrdil ze mi to pisal ale pozrela som konverzaciu a nic take tam nebolo .tak sa ho pytam ze komu to teda pisal ked nie mne? Tak uz zahovaral ze asi mi to chcel napisat a nenapisal mi to...potom dosiel domov tak som nanho pritlacila ze s kym si pise a komu to pisal ked mne nie.. tak zas zahovaral, otocil sa mi chrbtom a vyzliekal sa, cize pozeral do skrine..ja som mu vravela ze nech mi pozrie do oci a nech mi povie ze s nikym si neoise..tak sa otocil a povedal mi to do oci ale smial sa zaroven a moja intuicia vravi ze mi klame... potkm zas dookola, potom som chcela po nom nrch mi teda ukaze mobil jed nic netaji a jasne ze odmietol... ze to je pod jeho dostojnost nieco mi ukazovat a bla bla... za 4 roky som ho ani raz neziadala aby mi ukazal mobil..teraz 1x...inac vkuse mobil nonstop pri sebe, ale nevsimla som si zeby nejak viac na nom bol..potom ostal nervozny a nakoniec este sa aj urazil a hneval co nanhi vytahujem a ze som smiesna co si o nom myslim a ze keby take este stihal ked je cele dni len doma ( pracuje z domu cize 80% casu je doma)... mozno sa s nikym nestretava ale to pisanie je mi podozrive posledne tyzdne sa dost hadame a je to medzi nami onicom...
@buduca_mamicka007 stratila si v ňom dôveru kvôli tomuto? Mne manžel milionkrát povie, že mi dačo napísal a nenapísal, proste chcel, ale zabudol... Okrem iného pýtať od neho telefón kvôli takejto blbosti je úplne pod úroveň...
@buduca_mamicka007 Je ti jasné, že vernosť sa dokázať nedá, však? Ak by si mu aj mobil prezrela a nič nenašla, môžeš si ďalej "intuitívne" namýšľať, že určite nejakej píše a všetko si hneď vymazáva 😀
@buduca_mamicka007 ach jaj, chudak chlap.. robis z komara somara a hrozne prehanas
Ak by tam nič nemal mobil ti ukaze
Bože, vieš koľko x som ja bola v tom že som niekomu niečo napísala/povedala a nebolo to tak? A to by som sa dokázala do krvy hádať že áno 😂
@buduca_mamicka007 keby Ti povedal, ze si píše s nejakou kockou, tak čo urobíš? Podľa mňa, zbytocne preháňaš. Ale môže sa stať, že sa ti splní želanie...a budeš mat pravdu.
ale ked to robi uplne od zaciatku vztahu, tak asi od zaciatku nebol ci neplanoval nejake tajomstva ci nevery?
skratka je to potom jeho zvyk, a je citlivy na sukromie. My si s muzom tiez nepozerame mobily, ak mi nieco sam ukaze, ci na moje poziadanie ukaze fotky deti a podobne, tak si pozriem. Inak nechodim do jeho mobilu ani on do mojho z nejakeho "tusenia" ci preverovania. Proste nie.
Fuuuha radšej ani domov nemal chodiť keď si takáto stíhačka
@buduca_mamicka007 joj, to keby som mala riešiť každý jeden krát, co mi manžel tvrdil, ze mi niečo hovoril a pritom mi to nepovedal, ze mi v niečom klame, tak to by bol náš vzťah založený len klamstve, proste sú to chlapy, milión krát mi ten môj povedal, ze však som ti hovoril a pritom si to len myslel
@buduca_mamicka007 no.u teba to tak vobec nemusi byt ale u mojho to bolo takto ked si pisal s kolegynou.vykrucal sa a nechcel mi ukazat mobil.to ze ma plny mobil fotiek kolegyne som objavila uplnou nahodou ked mi ho dal aby som ho prihlasila na ockovanie :D v tom case uz s nou nepisal ale fotky tam boli...
A co vlastne bude nasledovať ak zistis :
a) s nikym si nepíše obvinila si ho, bude ta hrýzť svedomie a cele zbytočne
b)vypisuje nejakej kolegyni že nepríde na obed a? Rozvedies sa? Odides od neho?
Tak onak asi nič neporiešiš, daj tomu čas, zbieraj informacie, pozoruj a ked budes mat istotu až potom udri....to je síce z nejakého akčného filmu ale sedí to na tuto situáciu...
Viešco ja som mala podozrenie, ze si s niekým píše na FB nevedela som mu ale cez mobil prepat účty lebo ma aj firemný aj súkromný FB tak som si na mobile v nastaveniach zistila v ktorej aplikácií trávi najviac času. Ukázalo mi, že messenger. Ďalej som rozmýšľala čo spraviť napadlo ma, že on sa nikdy neodhlasuje z FB na počítači. Tak som sadla za Pc a našla som tam krátku konverzáciu pretože všetko vymazal. Tak som to hneď v ten deň naňho vyblafla lebo sme zhodou okolností mali vážnu tému a ja som mu povedala aj o tomto. Ešte v ten deň zablokoval FB aj na Pc no a teraz babo rad heslo neviem nikdy ma nezaujímalo lebo som ho nepotrebovala FB bol vždy odomknutý. To má len utvrdili, že si pravdepodobne ďalej píšu. Ale neviem sa tam dostať skúšala som aj históriu na PC a nič.
@buduca_mamicka007 co by mi vadilo to stráženie mobilu
@sally001 ja v mobile nič nemám a napriek tomu by mi bolo nepríjemné, aby sa mi v ňom manžel hrabal. Ktokoľvek....
@buduca_mamicka007 moze hovorit pravdu, nemusi 🤷 kazdopadne ty si sa ho nato pytala, on sa citi urazeny, ze co ho obvinujes..uprimne hrdost nehrdost, keby mu na tebe zalezi, tak ti to ukaze aby mal teda pokoj alebo pre vas pokoj ...moj nazor..teraz uz mozes telefon pozriet hoc jak hocikedy uz to nie je v tom danom momente, uz to moze byt vymazane 🤷
@fotoportret co sa hasteris ako keby teba sa to týkalo 😂😂 co furt narábaťe s tým súkromím. Keď nemám čo skrývať tak nemám dôvod neukázat telefón.
@buduca_mamicka007 citam citam a nestačím sa čudovať. Mozno ti to naozaj zabudol napisat. Ja tiež chcem niekomu niečo napisat, zrazu ma niekto vyruší a som v tom že som to už napísala. Akože prepáč ale robiť takéto hralo z jedného obedu? Kebyže mi toto urobí manžel tak by som sa tiež smiala. Akože komu si písal keď nie mne?! Čo máš 15 rokov? Troska sa vzchop, žena.
@jj298 a v očiach toho druhého vôbec nevyzeras ako klamár keď nechceš ukázať a strazis si telefón ako oko v hlave
@mikitilik29 tak ja nemam co skryvat pred chlapom, ale lustrovat mobil by som mu nedovolila 😳😳 co ti sibe?? Ja mu tiez do mobilu neleziem a nelustrujem.
U teba to je normalna vec??
@mikitilik29 a preco by mal byt klamar ten, co nechce ukazat druhemu mobil? 🤦🤦🤦
Ja ani mojmu 14r synovi neleziem do mobilu
Dám ti jednu radu do života čo oko nevidí to srdce nebolí....a dnes si píše každý s každým, tak neviem či ti to stojí za to robiť si zo života nervy....
@buduca_mamicka007 tak mne sa toto tiez nepozdava.
príde domov a ty na základe nejakého vágneho podozrenia hneď naňho vyskočíš s výsluchom, pozri sa mi do očí a hovor, no zbohom, nabudúce ho posaď za stôl a svieť mu do očí reflektorom, možno sa prizná... Podozrievaš ho na základe úplnej somariny, ja by som sa na jeho mieste nie že len urazila, ale v živote by som ti nedala do ruky svoj mobil
@fotoportret a ty vidíš rozdiel v tom prečo som to napísala??? Autorka ma podozrenie, chlap jej nechce ukázať telefón, stráži ho a v kuse nosí so sebou.
Čo tu riešiš??
Mam taky pocit ze všetci čo tu prispievajú komenty tak sa veľmi vzivaju do tých príspevkov akoby sa o nich jednalo 😂😂😂
Nejedná sa o teba a tvoju ženu tak to neprezivaj 🤦♀️

@buduca_mamicka007 no ver intuícii, smrdí to že ti neukáže mobil a stále si ho chráni. Ja som s takým chodila.