icon

Istý človek ma stále preklína

18. máj 2023

Ak má jeden človek stále preklína,praje mi smrť, však sa to nesplní, však sa nemusím báť?

viestta
18. máj 2023

z toho, ze ma zly clovek preklina by som si tazku hlavu nerobila, ale pravdu ma, nebudes zit vecne, raz umriet musis, je otazka kedy

pribinak
18. máj 2023

Nie, nemusíš, lebo to je len povera. Robia to nestastni ci zúfalí ľudia, lebo sa s niečim nevedia vyrovnať, nevedia niečo spracovat a tak si takto akože psychicky pomáhajú

Fakt je, že nikto nežije vecne, len Lenin

divokykonik
18. máj 2023

Kokos mňa tak preklínala bývala kamoška, až mi zle bolo 😁. Nič zlé sa mi nestalo (z toho čo viem, že mi priala).

deti95060810
18. máj 2023

povedz jej že psí hlas do neba nejde...

zuz02
18. máj 2023

Ak ťa to poteší, tak sú povolania ako napr.exekútor alebo ako ja, učiteľka. To by som musela byť v kuse v strese. Neverím, že ma žiaci nikdy nepreklínali 😀

cicuca
18. máj 2023
https://www.youtube.com/watch?v=psE3tX6x13U

páči sa. Ak chceš, kľudne mi napíš ss

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
vorkola
18. máj 2023

@pribinak Dobry for,ten Lenin,uz dlho som saa nezasmiala,

maja22
18. máj 2023

Preklinanie je zvolavanie zla, je to spolupraca s diablom. To zlo sa otoci na toho, kto ho privolava, je to tazky hriech, ale nikto nie je voci nemu imunny sam od seba, treba zit zivot v milosti posvacujucej - s Bohom. Urcite sa neuchyluj k ziadnym vesticiam, tarotovym kartam a inym zalezitostiam, ako ti ponuka cicuca, vsetko toto odporuje Bohu a tiez spolupracuje so zlom. Moja rada znie - priputaj sa k Bohu a nedaj zlu sancu.

slovakboy
18. máj 2023

Skús si uvedomiť, že ty si vedomie. A vedomie sú myšlienky. Aké máš myšlienky? Pekné? Dobré? Zlé? Bojíš sa? Strach? Tak toto si momentálne ty. A teraz si vezmi tu dotyčnú osobu. Ona má myšlienky. Tie myšlienky posiela tebe vo forme slov písmen alebo neverbálne. Zdrojom tých myslienok je tá osoba. Nie si to ty a vlastne sa ťa tie myšlienky nijako netýkajú, keď si ich nevložíš sama do hlavy. Lenže ty si dostala strach. A ten strach v tvojej hlavičke vyvolal ďalšie myšlienky: čo ak? A už sa dotyčnej osobe podarilo svoje zle myšlienky ktoré vyrobila v hlave preniesť do tvojej hlavy a ty sa trápiš. To môže ale nemusí u teba spôsobiť emočné a aj fyzické problémy. To sú tie urieknutia. Raz ma v jednej krajine istá žobráčka (podľa mojej interpretácie) prekliala lebo som jej nechcel dať peniaze. Bola nepríjemná a na letisku chodila od človeka k človeku. Nad mojou hlavou urobila nejaký obrazec rukou a čosi nezrozumiteľne zamrmlala. Pomyslel som si že či ma to ona neprekonala. Mne bolo potom v lietadle zle od žalúdka a vedel som že z toho. Jej nezrozumiteľný prejav som si na sekundu vysvetlil že čo ak ma zakliala? Pritom som to nevedel určite. Ale myšlienka už bola v mojej hlave. Ak by som si vysvetlil jej obrazec nad hlavou ako nejakú hlúposť alebo by som si to vôbec nevšimol, nič by ma netrápilo. Možno iba ak by si to všimlo moje podvedomie. Aj to sa môže stať. V tom lietadle som si povedal že tomu nebudem veriť a do večera ma to prešlo. Tebe radím urobiť toto: otoč sa smerom k osobe ktorá ťa podľa teba preklína napríklad keď vieš že býva smerom na východ od teba tak sa otoč na východ Zavri oči a predstáv si že od nej idú nejaké zlé energie ty ich rukami odtlač akoby od seba dlane otoč smerom na východ a od seba od hrude smerom na východ a odtláčaj ich a predstavuj si ako tú energiu odrážaš od seba. Nie je to žiadna mágia ale je to hra s emóciami a s myšlienkami. Proste ichne príjmy a dôveruj si že ty si tvoje myšlienky a nie jej myšlienky.

majlo1234
18. máj 2023

Nerob si z toho tazko hlavu a vyhni sa vobec rozmyslaniu o tom. Su to povery a casto krat pri ovplyvnitelnych a sugestibilnnych ludoch robia neplechu

cacianka
19. máj 2023

@deti95060810 ja hovorím že psi hlas do neba nedôjde a ten tvoj ani do mojej riti