Ja a moji rodičia
Ahoj, nie som nova, som tu dlho, ale koly anonimite som si zalozila novy nick.
Neviem ako zacat. Mam 2 rocneho synceka, byvame s mm sami. Co ma trapi su moji rodicia.
Vzdy som si s nimi vychadzala a aj vychadzam, ale zda sa mi, ze sa zmenili? Sama neviem....
Vzdy ked pridem ku nim tak im vadi, ze moj syncek im tam robi bordel, hovoria mi, ako a co mam robit,
Porovnava ma hlavne moj otec s dcerami jeho kamaratov, ze oni maju deti tak naucene a preco moj
syn ma este plienky, preco nerozprava, ked im upecem kolac , alebo uvarim vzdy je to zle dochutene.
Ked chcem maleho nedajboze postrazit mali ho raz a to som bola iba nakupit, tak nemozu....Mam pocit, ze im moj
syncek vadi, preco mna porovnavaju, uz som sa minule nahnevala, ked mi mama hovorila preco mu dovolim jest v obyvacke u mna doma,
tak som jej povedala nech sa do mna nestara . Je to aj u Vas? Najviac mi vadi, ze mna a moje dieta porovnavaju s uplne
cudzimi ludmi, hlavne moj otec...Uz som mu raz povedala, ked mu vadi, ze im tam maly vyhadzuje hracky a robi bordel, tak ku nim
nemusim ani chodit a , bol ticho,.
Tak som tam nebola aj mesiac, ale ani nezavolali ako sa mame, ci nieco nepotrebujeme...je mi z toho velmi smutno, trapi ma
ked vidim ako si iny stary rodicia uzivaju svoje vnucatka a moji rodicia, pritom byvame od seba par km, nemaju zaujem o nic ani o mna
ani o moje dieta 😒 😒 😒 Nie som nahnevana len to tak rani.
Rodicia maju 55 rokov , mamka pracuje otec je nezamestany,a ked som len zo zartu raz povedala, ze si moze aspon vnucika uzivat, tak sa
zasmial, ze on ma inu robotu.. 😒

@veve300 preco sa im podkladas? mne keby otec povedal ze mam dieta co nevyhovuje tak myknem plecom a poviem , co uz... podedil a este by soms a mu aj vyskerila do tvare, tak ale zasa ja som sprosta ako opica
tvoj otec ked je nezamestnany uz davno mal pomahat s vnukom, ked nema lepsej roboty ako pindat na vlastneho vnuka, ked sa panko nudi treba ho zapriahnut.