icon

Ja aj manžel sme dostali výpoveď a máme veľa problémov

23. feb 2021

z kazdej strany sa to na mna vali
vyhodili mna aj manzela z prace, nedokazem si predstavit co dalej bude...manzel nema v ejakulate ani jednu sperniu, caka ho operacia tesa.. ja som zdrava, picham injekcie diphereline pred ivf, dnes bude 41.injekcia, a to len kvoli tomu, ze doktor nema cas prist vykonat manzelovy zakrok skor ako 10teho marca.. bojim sa, ze mi z tolko injekcii nieco bude, je to uz vela, hlavne psychicky to uz nedavam, ale uz citim aj fyzicke vedlajsie ucinky.. no teraz ked sa nepodari tesa, ked nenajdu spermie, asi pojdeme do darcovstva, ale nie som s tym OK, ked si pomyslim ze by som cakala dieta s nejakym typkom, co chodi do Car masturbovat za peniaze, je mi z toho zle
z blizkej rodiny sme mali umrtie na koronavirus, pohreb bol strasne tazky.. svokra je v nemocnici, sice len so zlcnikovymi kamenmi, ale ma aj velmi vysoky tlak.. moja mama je chora, pred rokom jej odrezali 30cm z creva, lebo tam bol nador a teraz jej nasli na crevach polypy.. velmi sa bojim, co bude s nami, co sa tyka prace aj dietata, ci mi nebude nieco z tolko injekcii, co bude s mojou mamkou, a co bude so svokrou, bojim sa, nici ma ta neistota, ta bezmocnost, uz to nezvladam psychicky

eeerickal1
24. feb 2021

Aj keď by ste asi moc chceli dieťa, ja by som osobne byť na tvojom mieste počkala a dala si tak povediac pauzu. Je toho na vás fakt veľa a prostredie okolo nie je veru bohvie aké. A ten stres tiež k otehotneniu moc nepomáha. Vyriešte si najskôr prácu a stabilné zázemie

maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená
evaachesa
24. feb 2021

Tak takto sa milujúci manžel nespráva a skutočná láska vyzerá úplne inak...2x na teba nielenže dvihol ruku, ale tá aj udrel 😨 veď ty si úplne zlomené, vyhorené 24 ročné dievča 😥 teraz si to neuvedomuješ, ale to že nemáte dieťa je len dobré a mala by si začať žiť s čistým štítom ďaleko od tohoto toxického prostredia. A ešte celkom nechápem ako chcete fungovať keď ani jeden z Vás nemá prácu a teraz dáte obrovské peniaze za tento zákrok. Mala by si nad tým všetkým porozmýšľať a skúsiť to spracovať niekde osamote len sama so sebou. Pozri koľko žien má na to rovnaký pohľad a koľké hovoria z vlastnej skúsenosti. Drž sa 🍀

slavomira1980
Autor odpoveď zmazal
v_alika12
24. feb 2021

To co mas doma za kona?! Jedine co moze urobit, je ist na spermiogram a on nechce? Ty co sa utesujes ze takyto su chlapi? Nie su. Moj bol 3x a neubudlo z neho. Bral to ako samozrejmost. Ale teda keby mi chlap capol , to by bolo prvy ale aj posledny x. Sama si nicis zivot dievca. A potom vas u rozborila oplakavame, ake mate nestastne zivoty a pritom si same za to mozete

autor
24. feb 2021

som velmi prekvapena kolko rovnakych nazorov citam.. naozaj to tak vyzera ako pisete, a mozno mate aj pravdu.. @slavomira1980 trosku si to prehnala, naozaj nieje taky kus chuja ako si ho opisala, nepracuje nie z vlastnej vole, proste sa vo firme prepustalo a schytali sme to aj my dvaja medzi ostatnymi, pracoval tam od 18 rokov, fakt je iny ako sa to zda, nieje ospravedlnenie nato ze ma udrel ale on v tom vyrastal, prenho je to normalne, jeho mama je ozaj take cislo ze cloveka vytoci do amoku, takze svokor ju bil.. ale manzelovi som dala jasne najavo ze to urobil posledny krat, lebo ja niesom na toto zvyknuta a nenecham sa bit, ja sa mu postavim, ajked viem ze je silnejsi..prisahal ze uz namna nikdy nepolozi ruku, uz to par rokov dodrzuje ale po 3x by som to neodpustila, som nato prilis hrda, nech bude rad ze mu to preslo 2x, ale odvtedy s nim nemam vobec problem...alebo to len ja nevidim? @v_alika12 na spermiograme bol uz asi 10x a do operacie siel bez vahania, je ochotny urobit hocico
on tiez berie injekcie
nechcem ho vkuse obhajovat lebo viem aj ja, aj on si je vedomi, ze urobil chyby ktore nemal, ktore mu nikdy uplne neodpustim, proste to vo mne ostalo, tie slova ktore nemal povedat.. a obavam sa keby sa ta situacia zopakovala, znova si vyberie rodicov, no neviem, je pravda ze su stari, chori a treba sa o nich postarat, vozit k lekarom, volat im sanitku ked treba, ja im navarim, upracem ... bez nas by boli strateni uz

blunka
24. feb 2021

Načo si robíš dieťa, keď už žiješ s deckom.
Neschopný, nesamostatny, mamkin cecek, ktorý má v prdeli čo chceš ty.
Ale nie je veru len on navine ako sa tu do neho pustili. Vybral si matku namiesto teba a ty si s nim zostala. Takze za tuto hrozu si mozes sama. Rozumna zena by sa uz nikdy nevratila do domu jeho matky.
A neboj toto čo máš teraz ešte neni vyhorenie, ešte si stále fit dievča. Keď pri takychto spolubyvajucich pregrcaš pol tehotenstva a potom sa rok nevyspis ... potom to už bude ono. To vyhorenie.

autor
24. feb 2021

@pralinka25 @momusik to neviem, dufam ze nie.. on je s darcom vyrovnany viac nez ja.. prijal to, hoci vahal ale rozhodol sa ze ked to inak nepojde, tak mozme dat darcu.. len ja vaham
@terina25 @zooeynka co mam nato povedat, milujem ho a on by premna urobil to iste, injekcie su to najmenej co mozem urobit

zooeynka
24. feb 2021

Nam ho obhajovat nemusis, on je tvoja volba. Len ti skusenejsie zeny pisu svoj pohlad na vec, nie sme citovo zaangazovane a vidime veci, ktore ty ignorujes lebo ich nechces vidiet a riesit. Tak strkas hlavu do piesku a silou mocou riesis otehotnenie, aj ked na to absolutne nemas vhodne podmienky. Ono ta to dobehne.

ledgerka
24. feb 2021

sama si strojcom svojho stastia a vlastnymi rozhodnutiami sa rutis do zahuby. Mozno s inym muzom, vo vlastnom byvani by uz mala dieta. Cele to prostredie moze na teba velmi zle vplyvat. Co je to jediny muz na svete? Mas 24, keby si napisala ze 40 tak nepoviem ale cely zivot je pred tebou a je smutne citat co pises.

alabla
24. feb 2021

Clovek si svoj osud moze zmenit spravnymi rozhodnutiami. Jasne, choroby a smrt sa tazko ovplyvnuju. Ale vyber partnera je v tvojich rukach a podla mna si slepo zalubena a skoncis este horsie ako ti je teraz. Hadaj kto ostane s dietatom bez bývania "na ulici" keby bolo zle? A ak ta uz teraz udrel, tak to sa bude iba opakovat a stupnovat. Lebo s dietatom sa situacia iba vyostri, nebudete dobre spat, pridu vydavky, nestihacky... Viem ze s nim ostanes, ale potom si raz spomen, ked budes nadavat na osud, ci si si to nemohla aj inak ten zivot zariadit 😍😘 drzim palce

miadi
24. feb 2021

Mas len 24r preco si tak silou mocou chces pokazit život? Este Keby si aspon bola stym darcom stotožnena. Ale takto sa rutiš do zahuby. A ja lutujem teba aj to tvoje buduce dieta. Ver tomu ze nikto ti tu nechce zle. Zastav sa. Nehovorim ze odid hnet od neho Lebo na to ti este malo tresol a ty bez neho nevies zit hoci bez teba ano. Daj si rok na usporiadanie zivota. Pracu pre oboch atd. Teraz sa spojili vsetky sily vesmiru aby ste netlačili na pilu, Po psychickej stranke nie si fit. Chces mat poporodnu depresiu a nelubit svoje dieta uz aj vdaka tomu ake mas pocity o darcovstve? Zacni sa chovat zodpovednejsie! Nie len na zaklade svojich tužob, Rozumnejsie. Daj sa najprv do poriadku. Darci budu aj v 2022 aj 2027. Nevies aky bude otec ked vedel udriet teba tak aj “ cudzie” dieta nebude problem . Bolo ti tak zle u mamky ze musis ostat tam kde si? Vies ako ti svokra bude len zasahovat do zivota ked pribudne dieta? Si precitaj tu prispevky od zien co ziju ako ty.

autor
24. feb 2021

co vam nato povedat.. vyzera to ze mate pravdu, vsetko dava logiku, je to tak.. mozno som naozaj len zaslepena laskou? ale ved to nemoze byt, ako by som mohla, ja som si nikdy nedala po hlave skakat od nikoho, ja som sa vratila s tym ze som vedela ake to bude, ze sa nic nezmeni a budem trpiet, to som proste vedela na isto a isla som do toho som asi fakt blba🤦 ale tak slubili sme si lasku v dobrom aj zlom, chorobe aj zdravi!!

autor
24. feb 2021

mozno vyzeram ako nejaka utlacana zena, no nie som🤷 mam svoju vlastnu kuchynu, ked netreba so svokrou ani neprehovorim
kupim co len chcem, varim co len chcem, nikto mi nediktuje kolko mozem minut, som sama sebe panom, ja nie som tyrana, ako to mozno vyzera.. len mam proste velmi tazke obdobie, z kazdej strany sa na mna vali jeden pruser za druhym a neviem co s tym, psychicky som utrapena

jenny257
24. feb 2021

ak chces mozem ti porozpravat aky bol zivot s mamkinym maznacikom, do bodky to uplne sedi...mozno ti to pomoze otvorit oci...

miadi
24. feb 2021

Ja som so svokrou nezila iba robila..?Aj to bolo dost no kym som nemala dieta jej reci isli jednym uchom dnu druhym von. Prejavila sa az ked som bola tehotna. Urcitou surovostou voci mne. A tie reci a nazori ako co mas robit to este len pride ked bude dieta v dome. Si na to pripravena? Dojde za tebou ked budes kojit a bude cumiet a pytat sa ci mas dost mlieka. Kamoska zila u svokry a ked kojila Ta jej vzdy stala pri nej a dychala na krk chore. Ja ked som na navsteve alebo doma kojila svokra sa vzdy hrnula za mnou hoci som jej x krat vravela ze chcem sukromie ona na to ze Jej to nevadi .., bude ti cely zivot kecat do vsetkeho okolo dietata. A tvoj muz bude vzdy na jej strane . Ty ako matka budes nic. Len maternica jeho matka bude vzdy Ta co vie lepsie ako ty. Odides k mamke a potom sa pokorne vratis.

autor
24. feb 2021

@miadi nejake rady od nej prijmem ked budem potrebovat, predsa vychovala 3 deti a ja este ziadne ale odtial potial, mama budem ja, nie ona🤷.. ja sa toho velmi bojim, ze mi stale bude brat dieta a bude ho chciet pre seba a nebude mi ho chciet dat a ja sa s nou budem hadat, uz som si tie situacie predstavovala vela krat 🙈 a uz pocujem manzela ako hovori ze nemam byt taka, ze ona si len chce vnucatu povenovat.. ale tak snad to zvladneme🤞

miadi
24. feb 2021

3 deti ? Tak potom este budete musiet 2 vyplatit z toho domu rodicovskeho.Keby bol aspon jedinacik . Poradit ked sa opytas je nieco ine ako nevyziadane Rady non stop este k tomu zle s nazormi mimo tejto doby. No nic sama si strojcom svojho starsia aj nestastia varovali sme Ta tu.

autor
24. feb 2021

@miadi aj ja som to hovorila, ale manzel tvrdi ze oni ziadne peniaze od nas nevezmu, lebo oni maju svoje domy a my sme tento dali do poriadku, vela sme tu investovali
ja dufam ze sa mylite🙏 😅

zooeynka
24. feb 2021

Take sa nestava ze by surodenci nechceli vyplatit z rodicovskeho domu. Nehladiac ci maju alebo nemaju svoje byvanie. A ked tak, nech vam to daju na papieri ze sa vzdavaju dedicstva vo vas prospech - skus navrhnut a vtedy uvidis realitu a cirkus aky sa spusti. Takze tvrdit ze surodenci nechcu peniaze je ze HA-HA

evelyn246246
24. feb 2021

stale pises nieco v zmysle ze si nenechas po hlave skakat a podobne somariny ... ved uz ta 2x udrel ... vybral si rodicov ... cim ukazal ze niesi priorita ty ... dokonca ma dalsich surodencov ktorych bude treba vyplatit ...a ty veris ze nebudu nic chciet :D ...nemam normalne slov ... ty nieze si nenechas skakat po hlave ...ty si uplne zmanipulovana ako nejaky vechet ... poslusne skaces ako na snurocke ...a on len potahuje ... a este ako bonus chces "rady" od svokry ktora sa nechala cely zivot otlkat od muza... :D ...ako ...WAU

thoughtfulweirdo
24. feb 2021

To, že spolu nemôžete mať deti, nie je v tvojej situácii katastrofa, ale šťastie a veľký zásah osudu v tvoj prospech. Kiež by si toľko energie a sily, čo už si investovala do dieťaťa, vedela investovať radšej do samej seba a svojho spokojného života.

miadi
24. feb 2021

Ach ty si naive stvorenie toto raz vypotila moja neter ked mala 20r umrela jej babka a ona chcela zit v jej dome ze sak mà $3000 nasetrene a zvladne to. Ja jej na to ze ale Ved mas 2surodencov ( mladsich) a ona ze oni to nepotrebuju. Ja ze aj tak ich budes musiet vyplatit a v prvom rade dedi tvoja mama a jej sestra. Jo tak dievca uz mà 27r a šetri si na byvanie zije u otca. Ked to nemate od nich na papieri to ze ste si tam prerobili nic neznamena. A ti druhi ked pride na dedenie budu mysliet na svoje deti $ sa vzdy zidu. A nevies ako na tom budu o xx rokov mozu byt chori zbankrotovani .. ale urcite dopraju svoj narok dietatku od darcu . Ty tam len stratis roky zivota a svoje mentalne zdravie. Ked nebudete mat na vyplatenie dom sa preda a pojdete do podnajmu,

andreatytler
24. feb 2021

Autorka... sama to pises... ty si sa rozhodla trpiet a tak trpis. Ak to uz nezvladas, musis sa sama rozhodnut ze trpiet nebudes. Radia ti tu dobre ale nechces to pocut... ty si nastavena ze chces trpiet, tak v tom musis pokracovat. Nic ine ti neostava.

sasa1310
24. feb 2021

@linalinabizu dobrého egoistu máš 11 rokov.

sasa1310
24. feb 2021

autorka. Pri dedičstve sa nikto nepýta, kto vlastní aký dom alebo nevlastní. 3 deti = 3 rovnaké diely. Takže môžete šetriť alebo na staré kolená brať hypotéku, aby ste mali z čoho vyplatiť. Ak dovtedy neprídeš o zdravý rozum z bývania so svokrou. Ale však to prežiješ, nevadí, že nemá prácu pán manžel, ani že ťa dvakrát lízol. Podstatné je, že ho miluješ. Aj takto vyzerá láska pre určité typy ľudí.

bluka2
24. feb 2021

Myslim, ze tato situacia ti dava cas na lepsie premyslenie si vlastnej buducnosti. Chyt sa sance a nerob si este dieta s mamickarom, ktory preferuje usetrit par supov ako normalny zivot so svojou zenou! A taktiez popracuj na sebe, kym sa budes starat o dalsieho cloveka. 24, cely zivot pred sebou, zariad si to lepsie

sasa1310
24. feb 2021

a čím viac investujete do cudzieho, tým viac sa to bude páčiť aj druhým, keď príde k dedičstvu. 😀 A žiadneho notára nebude zaujímať, že ste investovali. Akurát si pomyslí svoje o vašej hlúposti

bluka2
24. feb 2021

A to som citala len prvu stranu. Teraz vidim, ze ta este aj udrel a ktovie, co na druhej strane sa este najde. Nemam slov fakt, ako sa chce niekto rutit do ciernej diery; ak si myslis, ze si na tom psychicky prave zle, nevies si ani predstavit, ako na tom budes, keby sa vam podari to dieta. Co je dost zataz aj na normalne vztahy, ktory vy nemate

ledgerka
24. feb 2021

ty si zial velmi naivne dievca. Precitaj si na koniku pribehy o tom ako sa surodenci mastili o peniaze a aka vojna je v rodinach kvoli majetkom. Aj tam kde ti ludia slubovali ze nic nebudu chciet. Precitaj si aj o tom ako sa zije dlhodobo u svokrovcov a ako ziju nestastne zeny s mamickarmi. Mozno ti to trosku otvori, pre tvoje dobro dufam ze ano.