icon

Ja aj manžel sme dostali výpoveď a máme veľa problémov

23. feb 2021

z kazdej strany sa to na mna vali
vyhodili mna aj manzela z prace, nedokazem si predstavit co dalej bude...manzel nema v ejakulate ani jednu sperniu, caka ho operacia tesa.. ja som zdrava, picham injekcie diphereline pred ivf, dnes bude 41.injekcia, a to len kvoli tomu, ze doktor nema cas prist vykonat manzelovy zakrok skor ako 10teho marca.. bojim sa, ze mi z tolko injekcii nieco bude, je to uz vela, hlavne psychicky to uz nedavam, ale uz citim aj fyzicke vedlajsie ucinky.. no teraz ked sa nepodari tesa, ked nenajdu spermie, asi pojdeme do darcovstva, ale nie som s tym OK, ked si pomyslim ze by som cakala dieta s nejakym typkom, co chodi do Car masturbovat za peniaze, je mi z toho zle
z blizkej rodiny sme mali umrtie na koronavirus, pohreb bol strasne tazky.. svokra je v nemocnici, sice len so zlcnikovymi kamenmi, ale ma aj velmi vysoky tlak.. moja mama je chora, pred rokom jej odrezali 30cm z creva, lebo tam bol nador a teraz jej nasli na crevach polypy.. velmi sa bojim, co bude s nami, co sa tyka prace aj dietata, ci mi nebude nieco z tolko injekcii, co bude s mojou mamkou, a co bude so svokrou, bojim sa, nici ma ta neistota, ta bezmocnost, uz to nezvladam psychicky

Strana
z4
mandarinka555
24. feb 2021

Nemáte vlastné bývanie...obaja ste bez práce, ale riešite dieťa? Kto ho bude preboha živiť ?

slavomira1980
Autor odpoveď zmazal
miadi
24. feb 2021

Ja si Ta predstavujem niekde na dedinke jednoduchšej. Po skole si nasla frajera vydala sa a Isla zit k svokrovcom len aby si unikla z domu . Nic si pred tym nezazila nevies co je to laska. Otca Mozno nemas. Alebo nebol dobry lebo nevies ako by sa k tebe mal milujuci muz chovat. Chcela by si mat dieta uzivat si matersku. Hoci byvanie nemate svoje a aj ked si odisla na chvilku k mamke nic si tym nedosiahla. Lebo ten tvoj Ta mà na špagate. Dieta ti chce dat len nech si konecne ticho a bude Ta mat este viac pod palcom. Ty si sa tak upla na tu predstavu ze dieta Ta zachrani ze vas vztah bude ok. Ale nebude. Deti vztah nezlepsuju medzi partnermi naopak pridavaju stres starosti aj $ aj ine nezhody vo vychove nedostatok spanku atd. Ty si ho udrela a on teba to sa nerobi .. vy sa Proste k sebe nehodite mate ppškvrneny vztah prekrocili ste hranice. Normalne zeny utekaju koli sebe a detom od muza co ich udrel. A ty si odpovedz aka zena do takeho vztahu chce silou mocou priviezt dieta?

sofia1
24. feb 2021

Nechápem preco toto riesis v 24r.som si myslela,ze si po 40tke

miadi
24. feb 2021

Ak sa tu o 2r prides stazovat ako Ta depta zivot u svokry na materskej ako chlap je vzdy na jej strane a ty si najhorsia a nevladzes dalej ako si vyštavena lebo babo cele dni reve - nervozne z atmosfery doma a zubou., Ja si Ta budem pamatat . Lebo tvoj pribeh je extra smutny ze ides hlavou proti muru. Ked ti vsetko vsetci a este aj priroda hovori nie! Ked by si mohla zacat od 0 odist najst si pracu noveho muza a mat snim deti. Chlapa co by si vybral teba pred rodicovskym domom ( jednou tretinou domu o mozno 40r ) zo by Ta nikdy neudrel ani ty jeho. Preco sa nepoucit na svojich chybach kym sa da?

mandarinka555
24. feb 2021

Tvoja "úžasná" svokra....aj s tvojim "úžasným" manželom ti budú večne vyhadzovať na oči, že to dieťa nie je jeho ....až skončíš ako psychická troska, s dieťaťom a vlastnej matke na krku....lebo henten čudák ťa odtiaľ vyštve 😢 No ale...komu niet rady....tomu niet pomoci 👎

slavomira1980
Autor odpoveď zmazal
miadi
25. feb 2021

@slavomira1980 ona si ani neuvedomuje preco to robi. Nechce vidiet ako sa veci maju, vsugerovala si ze Proste chce byt mama mat dieta lebo chce dieta. Ona nevie ze chce status matky v tom ich matrialchalmom nažIvan . Mozno si mysli ze tym sa jej pozicia v dome zlepsi. Ze ked bude aj ona mama jej muz uz nebude mamickar, idealne Keby to dieta bolo jeho nech mà nanho nejaku “pàku”. Preto sa nevie stotožnit s darcom. Nie pre to ze ten vysokoskolak sa urobi do kelinku za $ . Ani adopciu nechce ( Keby jej slo ozaj o to mat dieta tak ani tuto moznost nevyluči) ona dobre vie ze jeho vlastne bio dieta by bolo nie len logicky aj prirpdzene idealne., ale aj na ziskanie “pozicie” mat nieco na vrch ( ale to si len mylne namysla Lebo prenho bude vzdy prvorade zit doma u mami a mat mamu happy ona po hadke moze zobrat aj dve krvopotne vytvorene deti k svojej mame on za nimi nepobeži. A nez odide este sa mozu 3x pobit a ona sa aj tak vrati, Lebo si mysli ze ho miluje . Hoci vie ze on ju až tak nie. Ano ako vravis je to sebectvo do takeho vztahu priniest dieta. Vyuzit ho no to nebude fungovat. A ked to chudatko bude od darcu.. bude mat psychicky frustrovanu nestastnu mamu otca ktory mu Mozno da pocitit ze je cudzie. A mozno Ta svokra bude najlepsia babka lebo ho vytrhne sustavne neveste a bude si ho modelovat na svoj obraz, ( Hlavne ked bude z jeho semena)

ruzovakrava
25. feb 2021

Autorka, toto vážne?
Ešte si len zarábaš na ten najväčší problém svojho života!
Veta po vete a koktaviem čoraz viac! Obaja bez roboty, bez skutočne vlastného bývania, svokra sa mieša to čoho ju nič, partner dáva prednosť jej pred tebou, 2x ťa udrel! A ty podstupuješ v 24 rokoch umelé oplodnenie s týmto človekom? Ja nemám vo zvyku nejak prispievať do diskusií ale toto čo čítam, nechápem 😳 aby si tu o rok, dva nepísala že si s dieťaťom sama lebo ťa svokra s mužom vyhodili z ich domu a ty si sama, bez bývania a bez peňazí.

blunka
25. feb 2021

ONI BY NEVZALI PENIAZE, ONI MAJÚ SVOJE DOMY, ONI TO NEPOTREBUJÚ 😀 😀 😀.
Aj ste sa ich pýtali ?
Podľa mňa súrodenci berú, že bývaním u rodičov ste pekne ušetrili, neplatíte podnájom, neplatíte hypo, tak máte pekné peniažky nahrabané. A tie budú chcieť vyplatiť, ak si vy budete chcieť nechať dom. Ti garantujem, že inak to nebude.
Teraz o tom len nehovoria, lebo matka je ešte nažive a sa to nepatrí.

bluka2
25. feb 2021

@miadi presne to iste mi napadlo, keď som tu druhu diskusiu videla

miadi
25. feb 2021

@bluka2 a ta ista tema sa tu omiela 300 x od zien co ziju u svokry .Nepoucitelne. Ked si vyberaju chlapa co chce byt cely zivot v rodicovskom dome lebo je lenivy snažit sa o svoje .

bluka2
25. feb 2021

@miadi ja to 100 prečítaných temach na tento štýl som dospela k istému presvedčeniu, že ženy, čo bývajú u svokry (dlhodobo) majú spoločné znaky: dedina, konzervatívna výchova, peniaze ako veľká hodnota, ďalej dôležité "čo si myslia susedia", nejaké vlastne blaho, spokojnosť niekde na nižších priečkach, nerozhodnost, ziaden drive konať, prebrať zodpovednosť za svoj život, strach sa popáliť, ... alebo je tam aspoň tento trend.

miadi
25. feb 2021

@bluka2 ale kde oni len velmi milujuuuuuuu svojich muzov. Viac ako su milovane...posadnute tym chlapom alebo co.Mozno su mamickari strasne dobri milenci alebo co lebo ja to nechapem :D Nizke sebavedomie. Asi velmi submisivne. A maju nejak v hlave prehodene ze lepsie je byt u svokry ako mat hypo alebo tak. Alebo proste chcu ist rovno zo skoly do "panej svojho domu" bez toho aby si na ten titul najprv zarobili. Alebo take muchy zjedzte ma co si nevedia s chlapom naplanovat spolocne byvanie nez sa zoberu len ustupuju ustupuju..az zistia ze nemaju kam a su zahnane same sebou do rohu ako lovene zviera..A vydrzia tak zit roky rokuce kym zistia ze svokra tak skoro neumre a ze muz ich ma na haku.

Strana
z4