Ja alebo on?
Ahojte, idem sa vyliat, pretoze nemam realne komu a uz mi hrabe dostatocne. Potrebujem podporu a nie odsudzovanie, prip. rady ako pokracovat. :(
S mojim hercom sme 11 rokov spolu, z toho 3 roky manzelia a uz ma ide kvalitne roz……. Vobec si nevazi, co robim pre nasu rodinu, sprava sa ku mne ako ku nejakej otrokyni, ktoru by chcel mat, je drzy pred nasim dietatom, proste doziera ma to, kedze sa to stupnuje a mna cim dalej tym viac odpudzuje to, ze mu chyba empatia voci mne, ze si ma uz len ani ako matku jeho dietata nevazi, ze som mu dala vsetko aj po dusevnej, citovej a materialnej stranke ked tak nad tym rozmyšam.a vraj ho citovo ja vydieram..
A uz fakt neviem, neodpoveda na to, dokedy ma chce menit a nikdy mu nie je nic dobre, lebo vzdy si nieco najde…..
1. Zmyvam podlahu poriadne 1-2x do tyzdna
2. Kazdy den aj 2-3x do dna pustam robota na vysavanie aj zmyvanie
3. Kazdy den 1-2x nakladam, vykladam mycku
4. Varim kazdy alebo kazdy druhy den, nam aj drobcovi zvlast parkrat
5. Chodim na nakupy peso, tasky aj drobca vlacim so sebou
6. Hram sa s malym, krmim ho, staram sa o neho
7. Periem, vykladam, zehlim, odkladam 3x do tyzdna, 2-3 bubny
8. Vencim psa 3-4x do dna, kedze je uz senior
9. Sex ked on ma chut a ja som unavena az zaspim s drobcom o 19, alebo proste nevladzem a este mi treba vecer navarit.
Meviem, to fakt kazda z vas chodi s rentou v pase, vysavacom v ruke a zbiera kazdu omrvinku, odklada stale hracky, ked sa aj hrate s deckom, tak mu zoberete hracky lebo pride ocko a treba upratat ten bordel (hracky)? Mate doma taky poriadok, ze mozte lizat zem? Lahate chlapovi kazdy vecer v podvazkach a steklach? 😂
Bud som ja pohodlna, alebo neviem ale otrok domu ani otrokyna chlapovi nemienim byt…. 4.rok spolocneho suzitia v jednej domacnosti prestavam davat, nemam cas na seba, pretoze aj ked opytam, nemozem lebo uz mam v hlave fixovane ze treba popratat a odlozit po sebe veci, a tak ma prejde na vsetko chut…. A vecne nieco vycita, pritom on tiez nie je dokonaly a vie to velmi dobre. Uz mi to jeho spravanie pride totalne zadubene a despoticke. Akoze neviem, naozaj uvazujem, ze si vytlacim papiere a ideme prec od seba, hoci ja hlupana som mu este aj pol nehnutellnosti darovala v tehu hej, vsetko zariadila, a teraz ked si predstavim toto cele riesit este k rozvodu, ze mu mam nieco vyplatit aj z niecoho do coho nedal nic, je mi z toho zle a prechadza ma chut… fakt eviem ci zotrvavat alebo ukoncit a ist do takychto nasledkov, navyse sice dieta male, ale uz rozumie velmi dobre veciam, a lubi nas oboch lebo obaja sa mu venujeme na plno, no na dalsej strane, nechcem aby vyrastal defakto bez otca, resp v nejakej podrbanej striedavej starostlivosti…. Neviem ci sa obetovat uplne pre dieta, a zatat zuby, alebo sposobit rozruh s dopadom nejakym na moje dieta…. Ale uhz som unavena, s mojim starym rec nie je… a ja sa uz tiez normalne bavit neviem, ked zacne zlahcovat, potom utocit, vykrikovat, a siahat do 10 rokov starych veci, buchnem az tak, ze uz neviem rozmyslat a on odchadza… nechava doma mobil, vsetko berie aktl a potom cakam ci sa bud vrati alebo mi zavola nemocnica, ze mu drblo a urobil si nieco, kedze v minulosti bol zo mna na “prasky”…. No a take, ze nastavme si pravidla, co ste…. Nastavime a hned sa porusia… rozmyslala som este tak, ze mu to dam vyzrat a nebudem sa s nim rozpravat, no neda sa, jedze komunikovat o dietati musime a potom sa pripajaju postupne dalsie rozhovory. … najradsej by som odisls daleko si prevetrat hlavu, vyjasnit co chcem, ale moje dieta nenecham nikdy v zivote, pokial to nebude nieco vazne ohrozujuce na zivote.
Asi som fakt blba, ale po poslednych skusenostiach, kde som ako posledne sa modlila, nech neskoncim na onko, kto sa postara o moje dieta, a moj z toho mal zabavu 4 mesiace a pol rok predtym v nemocke, kde som dychala kyslik, jedine co viem, ze chcěm zit pre svoje dieta a byt stastna bez dehonestacie a urazania. Pretoze tak sa citim ;(
Je despota. Skusila by som sa spytat pravnika, darovacia zmluva sa, myslim, da napadnut.. a urcite by bom ho poslala kade lahsie, sak to si fakt jak otrok. On co robi?? Doma myslim..

Moja zlatá, keby si mala živé dieťa, tak ani raz tu umývačku nevyložíš, nenaložíš, lebo drobec by ti do nej vletel ako tajfún, nehovoriac, že by si dieťa ani na sekundu nemohla spustiť z očí, lebo by mu išlo o život, nie ešte všetky tie činnosti stíhať...a k tvojim pocitom, ver že robíš viac ako treba a že ženy aj na MD toho toľko nerobia, nestíhajú, nie ešte viac, ja som, keď bol malý batoľa a batolil sa po byte riadila podlahy každú noc, umývačku som riešila tiež v noci, vešala prádlo, varila som keď bol muž doma a mohol sa mu venovať, teraz už nie, tak raz za týždeň kompletka a je vybavené..a keď sa mužovi nepáči, tak by som mu to veľmi rýchlo objasnila, sme rovnocenní, nie som žiadna slúžka, len by skúsil niečo povedať, že nerobím...skúsil tak kritizovať kvôli rozhádzanym hračkám, odvtedy ich upratovanie je v jeho réžii 😜...treba si život zariadiť tak, aby si sa zbytočne nezaťažovala a keď sa jemu nepáči, nech sa páči, staraj sa 🤷