Ja netuším ako ďalej
Dlho som premyslala ci sa sem mam zdoverit alebo nie, nakoniec mi z toho vyslo ze to zo seba dam, mozno sa mi ulavi. Uz toho mam naozaj po krk. Vsade sami primitivni ludia, v mojom okoli same lahke zeny a este som nestretla muza ktory by sa o mna nezaujimal len kvoli tomu ze mi boh nadelil co-to z lepsieho vyzoru. Doma to nie je o nic lepsie, byvam s rodicmi a sestrou a takpovediac uz aj s jej pribrzdenym priatelom ktory ma v hlave natlakovany asi vzduch, ak vobec aj to. Nic ine sa u nas neriesi len zradlo a peniaze. Teda vlastne aby som bola uprimna, riesi to len sestra. Dnes sme sa brutalne pohadali, uz som myslela ze ju prizabijem, take nervy mam na nu. Ale napriek tomu ju mam rada, aj ked je blba. Na rodinu, nech uz je akakolvek, ved predsa nikde to nie je dokonale, nikdy nezanevriem. Ale niekedy ozaj uz netusim co robit, kam sa pohnut, najradsej by som sa zbalila, vlastne ani to nie a vzala nohy na plecia a nikomu nic nepovedala. O a ano, ako som uz nacala temu s chlapmi, nemyslim si o sebe, teda aspon dufam, ze nie som najhlupejsia, chodim na gymnazium, ovladam dva jazyky a mam celkom dobre studijne vysledky, no napriek tomu mam stastie na samych takpovediac "kretenov". Je uplne jedno ci chlapec ma 18, 21 alebo 27 rokov, stale je to uboziak ktory si mnou potrebuje asi pomastit ego. Velmi dobre si spominam na tu perlicku ktoru som nedavno poslala docerta - muzicek ma veselo 7 rokov frajerku a popritom sa somnou vlaci vikendy a veselo si trtka 🙂 Boze, toto je ozaj era, aj ked sama som mlada, asi nepochopim svet tychto dnesnych ludi. Mrzi ma ze som na tento svet prisla ziva a zdrava, vlastne vobec ze som sem prisla. Nevidim ziaden zmysel zivota, nic co by ma naplnalo, aspon nie v prostredi, v ktorom sa prave nachadzam. To som ozaj uz posledny clovek na tejto planete ktory veri na lasku? Kludne sa mi vysmejte ze som naivna, na vysmech a ponizovanie som zvyknuta, doma si totizto sem tam potrebuju do niekoho kopnut. Netusim preco vam to tu pisem, som dost konzervativny a uzavrety typ, nedokazem sa zdoverit a vyrozpravat len tak hockomu, no asi to bude tym ze som uz ozaj na pokraji sil. Ludia, ja vas neskutocne prosim, ak mate nieco, co by ma motivovalo vydrzat aspon o sekundu dlhsie a zostat ziva, smelo do toho. Stale dufam a modlim sa ze tam niekde vonku su stale aj ti dobri ludia, ochotni pomahat.
@quixina ja sa dolezita ani trochu necitim, to si sa citila asi ty ked si sem pisala svoj prvy komentar 🙂 skus pouvazovat nad tym co pises ty sama, ale vies co mne je to uplne jedno, uvidis to mozno raz sama a ked ti bude najhorsie a budes potrebovat od niekoho pomoc a vsetci sa ti otocia chrbtom.. ta ten cas co si tu nakladame v komentaroch som si ta teda vobec neoblubila, prave naopak, no napriek tomu by som ti nikdy nepriala tento pocit zazit
Ale zenske 😀 Predstavte si, ze sem napise jej mama, ze dcera ma takyto problem. Asi by ste jej tu vsetky do radu odpovedali nieco v zmysle - ved to je uplne normalny stav 16-17rocnej baby, spomen si ake sme boli my v tom veku, tiez sme boli najmudrejsie, dokonale, nikto nam nemohol radit, ludia naokolo sprosti, bezcharakterni, riesili nepodstatne blbiny, liezli nam na nervy... Tiez sme liezli do postele s niekym, o kom sme houby vedeli, a myseli si ze ked to robime my, tak je to prejav inteligencie a ked to robi ina sedemnastka, tak je sprosta... Tiez sme prskali pri kazdom naznaku nevole nad nasim spravanim zo strany dospelych a vzdy to bola len ich chyba, ich nepochopenie nasej uzasnosti...
Naco sa snazite jej tu radit, ona nepotrebuje poradit, nepotrebuje nic zmenit, ona potrebuje DOSPIET a to sa sedenim na fore este nikdy nikomu nepodarilo 😉 Nechajte ju, nech si uzije svoju pubertu, potrebuje to pre svoj zdravy psychicky vyvoj.
@lady_v vsetko co citis je uplne normalne v tvojom veku, uzivaj si to a dobre si tieto pocity zapamataj, aby si o 10 rokov mala na co s usmevom spominat 😉
@lady_v 🙂 aký pocit? Ty myslíš, že ja som nemala 17,18,19, necítila som sa najosamelejšia na svete a pod.?
a nechcem Ti brať ilúzie, ale ja som si už prešla v živote všeličím, a boli veru situácie, ktoré boli ťažké, kedy som musela bojovať sama za seba a občas aj sama so sebou, a mala som pocit, že nie je na svete nikto, kto by mi pomohol niesť trápenie, ale prepáč, no boli to fakt životne trošku náročnejšie veci, ako to, čo tu píšeš Ty.
A ďakujem Ti velice pekne, ale ak máš momentálne pocit, že je Ti teraz v tom stave najhoršie a všetci sa Ti otočili chrbtom, ver mi, že raz si ešte na toto spomenieš, keď Ti bude ozaj najhoršie a ozaj sa Ti všetci otočia chrbtom.
stále ako keby si nerozumela tomu, že TOTO nie sú ozajstné problémy, že tu sú ženy, ktoré riešia existenčné problémy, choroby, nevery, závislosti, psychické problémy, smrť a pod. a Ty máš pocit, že Ti je najhoršie na svete len preto, lebo si krásna, inteligentná a zdravá.
tak potom fakt neviem...
@quixina aha tak prepac, ze moje problemy nesiahaju ani po paty tym, ktore riesis ty, zas raz sa budem opakovat, nikto ta tu o tvoju reakciu neziadal. ja neviem cim si si musela prejst ty, ty zas nevies cim som si presla ja. prepac, docerta, ze som tu nespomenula to ako ma otec, a to nielen mna ale aj sestry, mlatil asi do mojich 10 rokov, a to nie tak ze nam dal po riti, ale tka ze som musela ist do skoly s rozbitou hlavou. z toho som sa prave tu vyzalovat nechcela ale tlieskam ti, pozri co si dokazala. dakujem ti pekne
@lady_v @wendy62 Ti napísala v zásade presne to isté, čo si tu myslíme všetky
tvoje problémy s otcom nikto po tebe nechcel, iba som ti chcela naznačiť, že problém, že ťa vyprášil zadaný chlap, a že si krásna a zdravá nie je problém
a sorry, ale príbehu o rozbitej hlave neverím, a som si istá, že nie som sama
vies co je mi uplne jedno comu veris a comu nie, to by si musela zit vtedy s nami v byte. to bolo asi tyzden po tom, co otcovi diagnostikovali cukrovku, ale vlastne ved to nie je problem, ani to ze nas bil nie je problem, nic nie je problem pokial nedostanes nejaku chorobu, iba to je problem ak to spravne chapem 🙂
@quixina
no dámy, takže už tu z nej máme týrané dieťa, ktoré muselo chodiť s rozbitou hlavou do školy
no nič, idem naplniť práčku a vybehnúť na korčule...
a dáme by tiež prospelo, keby trošku poriadila po dome/byte a vybehla si tú energiu vytrieskať zo seba nejakým športom
tvoje problemy a melon, aj zlty by mi stacil 🙂
@celasapremenim mas pravdu, uvedomila som si ze moje problemy su ozaj nic oproti tym s ktorymi som sa tu dnes stretla :D no a ten melon nie je zly napad, ja by som si dala ale cerveny
Preboha prečo to tu už admin nezablokuje ?
@lady_v Dievca zlate, byt mladá, pekná, studovat na gympli, mat tych krasnych 16-18 rokov.... co by za to ini dali! Ved to je krasne! Nevidis zmysel zivota? Ake mas zaluby? Mas kamaratky? A ked sa doma hadate so sestrou, nemusis tam stale byt, asi uz nie ste vo veku, ked ste sa spolu hrali s babikami. Dospievate, viem si predstavit, ze mate svoje cykli, mozno aj PMS a skocite si do vlasov. Kup si Persen v lekarni 🙂, mozes jej podarovat, alebo horcik, mozno mas depku. To by uz bolo vaznejsie, ale oplati sa zistit, ci by nepomohlo nieco aj z lekarne. Precitaj si knizku, napriek tomu, ze je moderne sediet za PC a na FB, mas cas na chodenie s chlapcami, ked si na gympli este ca caka VS. Chod do prirody, zacni fotit a urob si fotoknihu na nejaku temu, zacni malovat, rob veci, na ktore o rok o dva nebudes mat cas. Daj inzerat, ze pomozes s detmi ... vymysli nieco kreativne a uzitocne. Tes sa zo zivota. Prajem ti vela stastia! 🙂
Ahoj takymi podobnymi pocitmi co pises ty si podla mna presla asi naozaj skoro kazda, sklamana z chlapov, rodicia liezli neskutocne na nervy, ucitelia otravovali atd...to je uplne normalne...to prejde mozno uz o tyzden ti bude o nieco lepsie, lebo ta pozve na rande nejaky mlady suhaj- nic to ze to bude zas "kreten", skoro kazda sme si tym presli..VER MI ked budes mat 30 rokov urcite si spomenes to boli casy, "bezstarostne", mlade,blaznive, radostne atd...uzivaj si zivot, aj keby si mas vyjst do mesta a kupit novu gumicku do vlasov, pekne sa obklec, odtial zavolat kamoske a ist niekde na terasu do mesta si dat nejaky drink.
@lady_v môžem ťa ubezpečiť, že ani otec ani manžel ma otĺkať nebude, a kto je z tvojho pohľadu sviňa nie je až také dôležité, smutné je, že sa znižuješ k tomu, aby si tu verejne priala ľuďom nešťastie
sama si ho ale praješ, no to pochopíš časom
ako ty na život, tak život na teba
držím palce
pekný zvyšok dňa
@lady_v pocuj, teraz sa ti to okolie nelubi, zda sa ti, ze nemas vychodisko, ale ty mas cely zivot pred sebou
sprav si urcite skolu, vysoku, najlepsie ak ta to aj bavit bude, bez ohladu na prostredie, v ktorom si
skus nenadavat vsetkym dokola do tupych a do debilov a nebrat sestru za tupu a jej priatela za idiota
bude sa ti lahsie zit, na piedestal ta nikto nevylozil, mas skresleny pohlad na vec, kazdy sa chova a kona v zaujme nejakych cielov a toho, co v zivote chce dosiahnut kam smeruje a niekto aj nerad niekam smeruje
takze raz ti bude lepsie, budes zit v svojom byte so svojim chlapom a budes sa s nim hadat po svojom
okolie toleruj, chod castejsie von, ked ti lezu usami
zatial si truba, mozno z toho vyrasties 🙂
skus si povedat, hlavne ze nie som v decaku, nechali si ma doma
inak ja raz, ked budem mat deti v puberte, budem asi na barbituratoch :D:D:D:D:D

@ivetz bohuzial nemam domace ulohy :DDDDDDDDDDDDDDDDD tlieskam ti Ivetka, vies ako sa to hovori ze pre hlupaka kazdy hlupy ty - citujem - hlupa, extentricka truba, ktora si zasluzi iba to vytrtkanie a opovrhnutie! :D ty mozno nestojis ani za to, sorry