icon

Je alkoholik?

2. mar 2022

Ahojte, idem si sem po názor, pohľad iných, nezainteresovanych žien, aj mužov. S mojim mužom sme spolu už 20r.Opiteho som ho videla málo, možno 3-4x A to fakt nepreháňam. Keď sme niekde na návšteve, dá si prípok, vždy ideme autom. Takže nepije viac. Doma si dáme vinko cez víkend, aj to nie každý víkend. Do krčmy, do baru s kàmošmi, kolegovcami nechodí. Ale.... Doma si vypije, povedala by som potajme. Ked som v práci, lebo prichádzam občas neskôr, alebo keď ja už spim.Nieze sa opije, nevidno to na ňom, proste si denne niečo dá. Vidím, že z flašiek ubúda. Hovorili sme o tom 2x, tak že na uvoľnenie si dá povedal. Mňa to ale hrozne vytáca, to, že pije potajme, a sám, to, že všetko popije, a keď pride niekto na návštevu, zistim, že nemam čo ponúknuť.. Podľa mna to normálne nie je, podľa neho je to normálne. Este dodam,že jeho otec tak popija, on ale sa vie zdrbať. Jeho mama skríva fľaše. To zas je trápne, aby som ja robila. Čo s tým? Čo si o tom mysliteľov? Nechať tak? Ci riešiť? Ale ako?

Strana
z2
lucyl13
2. mar 2022

Tak pokial to robí len keď dostane darcek fľašu a potom nič, to by som tak nestresovala… aj keď u nás zas napr všetky fľaše idu do komory a teda nepijeme to… pije sa to u nás keď mame oslavu - návšteva , alebo to posunieme ďalej ako darcek … ale zas my sme vinári … takze tvrdé ozaj raz za uhorský rok…

dolce_principessa
2. mar 2022

Tak zalezi ako dlho to robi.
Ja som mala tiez obdobie ze mi chutilo napr pivo kazdy den alebo vino...
Kludne som si naliala aj rano ci behom dna sama ..🤣
A niesom alkoholik...Momentalne mi nechuti vobec ani len to pivo

daniela2202
2. mar 2022

My nemáme doma žiadnu fľašu

autor
2. mar 2022

@dolce_principessa no práve, že to nie vkuse. Bolo obdobie, kedy vôbec nepil. Pýtali sa ho, či abstinent sa Z neho stal. Vlastne tak okolo tých jeho narodenín, keď dostsl fľašku, tak ju tak pomaly pil, potom niekoľko mesiacov nič. Ťažko mi určiť nejaký časový úsek. To sa ani nedá. Písem skôr o pocitoch mojich. Nejak mi to vadí. U nás doma u rodičov to nebolo. U nich zas ano. Raz mi povedal, veď sú rodiny, kde majú whisky položenu na stole, muž si kedykoľvek naleje, že čo riesim, že sa neopija, nie je agresívny, doma porobí čo treba, nie je nič, čo by som mu vytkla. Aj tak s tým nie som ok. Som sa rozhodla, že zajtra vylejem všetky fľaše okrem jednej, luxusnejšej, v peknom balení. Túto zajtra beriem kolegyni, nedávno mi urobila službičku a nič nechcela, tak dostane. Inak som teraz prišla z práce, mm má vždy čakal a dnes nie. Zistil že fľaše niesu na svojom mieste, tak ktovie aké pocity ma z toho, už spí a som rada, nemám chuť sa s ním baviť.

luccija
2. mar 2022

Tak snáď sa spamata som zvedavá či sa Ťa zajtra opýta kde sú tie flase

lucyl13
3. mar 2022

Podľa mna nevylej… keď to ma ozaj len, že skonzumuje, čo dostal a nebude si nič kupovať a piť, tak vyčkaj - ale bud ostražitá ..:

autor
3. mar 2022

@lucyl13 veď máme ešte 4 fľaše. Zatiaľ som nevysiela. Celé doobeda som bola mimo dom a o chvíľu idem do práce. Včera som to skrýla do kôlne,

Strana
z2