Je bývanie so svokrovcami dobrou voľbou?
Ahojte tie, ktoré takto žijete (myslím rovnaký dom ale rozdielny vchod nie priamo bývanie v jednom byte s nimi) keby ste to mali rokmi zhodnotiť tak ste spokojné? My musíme urobiť rozhodnutie samozrejme z finančného hľadiska je pre nás výhodnejšie s nimi ostať ale ja neviem či to časom zvládnem z tých ostatných hľadísk ktoré takéto spolužitie prináša.
Jednoduchá otázka...dokázala by si vo vlastnom dome/byte bývať s inou rodinou? Dokonca so značným generačným rozdielom? Mladí majú bývať samostatne, tak ako mi to už dávno (ešte ako slobodnej a bez záväzkov) vštepovala moja mama...a mala veľkú pravdu! Spoločné bývanie so svokrovcami nám s manželom vydržalo "až" neuveriteľné 3 mesiace.
Určite nie. Vezmite si s manželom hypo aj na dvojizbový byt
urcite nie, tiez vlastna skusenost, byvame takto.preto sme radsej zobrali dve hypoteky a staviame si svoje v bezpecnej vzdialenosti.
Mám dobrých svokrovcov. Ale byť s nimi hoci len v jednej bytovke, už by som bola v base alebo v cvokhause. Alebo pod zemou, alebo "šťastne rozvedená". Kašlite na "finančné hľadisko" - na niektorých veciach sa neoplatí šetriť.
Nikdy.
mne stačí stráviť jednu noc u mojich rodičov a mám dosť kontaktu na týždeň :D žiť si neviem predstaviť ani s mojimi rodičmi,nieto s cudzími

Ja mám veľmi dobrých rodičov , ale ak by som s nimi mala bývať, tak otcovi by som musela zalepiť ústa a priviazať ho o kôl. Mama by sa mohla slobodne pohybovať, nakoľko ona je tvor ktorý nikdy nepchá nos do cudzieho , nestará sa , nekomentuje. Otec zas naopak , všetko chce maˇtpod kontrolou o šetkom prehľad.