icon

Je čas na rozvod? Manžel sa nezaujíma o rodinu.

9. nov 2024

Sme manželia 15r, spolu 17r. Máme 3 deti. Pod dvoch r manželstva sme začali stavať dom svojpomocne, to trvalo 5r. Bývame tu 8r. No manžel sa úplne sústredí stále len na dom robotu okolo domu a auto v garazi...Rodina nula bodov. Odvezie privezie zo školy a tam to haslo. Nezajem škola, úlohy krúžky. Nikoho sa nepýta ako sa má , nemá potrebu sa s nami doma rozprávať duchom úplne niekde inde. Čo sa týka domácich prác, tak urobí len to čo a kedyo on uzná za vhodné. Tj. Povysava pozmyva umyje riad ( to neznamená že to robí iba on, robievam to i ja). Keď ho o niečo poprosím, tak reaguje vetami typu: ja som umyl riad, ja som toto a ty si čo robila, proste ako 5r dieťa. Alebo môžeš si ísť na nákup sama ( keďže robí na smeny a šoféruje iba on, toto je jedi e čo robí výhradne on, ja len sem tam menšie nákupy). Alebo urob si to sama s hnusom. Presne takto reagujú deti, prečo zasa ja atď. Proste nemám na to energiu. Rozpráva so mnou s hnusom. Som veľmi sklamaná a rozčarovaná. A ďakujem za rady typu či som to predtým nevidela. Nie predtým taký nebol. Až keď sa postavil dom.....Ja už pomaly nad poriadkom rezignujem, všetko mi prerastá cez hlavu. Rozumná reč s ním nieje. Nepozrie sa mojim pohľadom na problém. Ja som nenormalna, neviem čo rozprávam atď....

Strana
z5
johanka21
15. nov 2024

Ty musíš vedieť, či chceš s takým mužom vydržať do konca života...

monikak1313
18. nov 2024

Za mňa nie.
Bije ťa nedáva ti financie psychicky aj fyzicky ťa ponižuje? Toto je ešte v norme normálny chlap. A bude lepšie. Keď deti porastu. Ber to pozitívne áno je krásne keď sú dvaja ako jeden a áno aj sú také páry. Keď vy nie ste tak sa venuj viac deťom a sebe. Tak ťažké veci ženy zažívajú. Ty máš v podstate ešte dobre a verím že bude ešte lepšie.😉

autor
18. nov 2024

@monikak1313 no financie nedáva, psychicky týra a ponižuje mňa i deti

juliet86
18. nov 2024

mna by zaujimalo ze kedy sa to zmenilo myslim ta citova a ta fyzicka intimita. po dome? po prvom ci druhom ci tretomdietati? skus sa zamysliet ze preco si si ho kedysi vybrala ako manzela a otca pre deti? preco si s donho zamilovala ? v akom stave su tieto kvality dnes ?

autor
18. nov 2024

@juliet86 veľakrát som sa snažila nastaviť na ten začiatok keď sme spolu začínali. No nedarí sa. Zmenil sa po stavbe domu a po 3dietati. Mám pocit že má vyslovene berie ako súpera:(

bielasovicka
18. nov 2024

@autorka máš to ťažké.. No tu ti asi neporadíme, poprípade sa s ním porozprávaj, opýtaj sa ho ci chce rozvod. Lebo keď je k tebe taky hnusný ako hovoríš, tak už z jeho strany tam asi láska nie je. Alebo nech povie na rovinu co mu na tebe vadí.

juliet86
18. nov 2024

a co sa zmenil ovo basich zivotoch pp stavbe domu a po 3tom dietati? chcel to tretie dieta? prisla ta zmena nahle aebo ppstupne? ty si sa nejako zmemila v trj dobe? napis vo kpnltetne na nom bolo super dovtedy

autor
21. dec 2024

@juliet86 nie nechcel tretie, teda aspoň nie v Tom čase počas rozostavaného domu. Tváril sa akoby pri Tom ani nebol, keď som mu to povedala, prvá reakcia že mi naletel, že určite som to spravila naschvál. Bol pod tlakom stavba domu, malý byt kde sme sa už i tak tlačili....S deťmi nepomáhal, nechal ma aj po pôrode po cisárskom samu na 3deti. Dal mi to vyzrat. Teraz na malú nedá ani dopustiť, no vtedy sa zachoval hnusne. Mali sme toho obaja veľa. No len o vidí iba to svoje...

Strana
z5