icon

Je chlap v 25. rokoch ešte stále veľké dieťa?

15. sep 2022

Ahojte je podla vas chlap este stale dieta v 25 rokoch? Co Myslite?Ten moj mi pride este ako velke dieta mozno je to jeho povaha a ja zistim ze sa takto chova aj na 30 ci 40 ale dufam ze to je este nevyspelost ake mate skusenosti vy alebo aky ste boli vy ked ste mali 25 ci vasi partneri ?
Problem je v tom ze za vsetko sa uraza ako dieta pride mi ze ma na ociach ruzove okuliare vela sniva a zivot si predstavuje velmi lahko nic rozumne s neho nevyjde len co budeme mat kde budeme byvat proste plany co je pekne ale skor nerealne je sice
Pracovity s pracou nikdy nemal problem vzdy bol skor rodinny typ co sa mi pacilo. Ale potom sme spolu zacali byvat a ja v nom nevidim chlapa ale chlapca
Do niektorych veci ho treba tlacit
Upozornit pripomenut poradit co ma robit co co je spravne a co Nie….
Citim sa skor ako jeho Matka nie priatelka nechcem ho vymenit takto to nefunguje chcem s tym nieco robit najhorsie natom je ze aj ked som mu to vsetko povedala uz asi x krat on to takto nevnima neuvedomuje si to
A preto mi to pride
Ze
Je proste este dieta ktore nedospelo 🤷‍♀️
Inac ja mam 27 a on 25.
Co myslite vy?

buberova
15. sep 2022

Možno je to len taká povaha...

zmrzlinka2021
15. sep 2022

Nie, nemyslim si to.

Ja ked som spoznala svojho muza, mal 25 rokov, a uz vtedy to bol mudry, rozhladeny, dobry muz, ktory to mal v hlave upratane.
Poznam viacero takych vztahov a neraz je zena od muza starsia aj o 5 rokov, ze ked sa brali, chlap mal od 21 do 25 a dlhe roky maju fungujuce vztahy a ti muzi su a vzdy boli normalni, zreli jedinci.

Vek je len cislo. Ano stava sa, ze v 25 je clovek "mimo", a v 35 je the best vo vsetkom ale neplati to vo vseobecnosti na vsetkych.

Skutocne je dost mladych muzov / zien, ktori aj v takom veku mozu strcit do vrecka mnohych 40 rocnych.
A naopak, je vela muzov 35+, čo sú mentalne na úrovni 12 rocneho chlapca a normalna zena o nich ani bajk neoprie

slovenka753
15. sep 2022

Áno je. Aj ja som inak rozmýšľala v 25 a 35.

svokrinjazykmonika
15. sep 2022

Ženy dospievajú oveľa skôr celý život. Nikdy by som nemohla byť vo vzťahu s rovesníkom. 25 rokov podľa mňa nie je ani zďaleka muž ale iba chlapec. Česť vínimkám. Chlapci sú dĺho, dlho pozadu za ženami.

janka1011
15. sep 2022

Áno, 25 ročný je veľké dieťa. No nebolo to tak vždy, ešte ja keď som spoznala muža mal 24 a bol veru na míle pred súčasnými chalanmi v tomto veku. A nielen on, aj ostatní chalani v tej dobe ( 20 rokov dozadu) Teraz mám pocit, že tí muži dospievajú čím dalej tým neskôr, až okolo 30ky. Vidím to v práci, aj okolí - nevyspelí, detskí, záujem len o hry a mobil,...ale ciastočne to už platí aj o ženách.

elizabet173
15. sep 2022

myslím si, že to nie je o veku, ale o človeku, niektorý muž je zrelý a zodpovedný už v 20 rokoch, iný nie ani v 40

mariejenka
15. sep 2022

Je to od povahy, výchovy, jedincovej emočnej vyzretosti...mam brata maldsieho,zenil sa v 21 rokoch uz ma 3 deti, stará sa, no a mám kamaráta ma 37 rokov a mama-tata hotel.
A ty môžeš sa aj na hlavu postaviť a ušami odrážať,ale nič s tym,ako on uvažuje neurobíš. Kym on na to nedozrie,neuvedo mi si to...

miimss
15. sep 2022

Súhlasím s @elizabet173. Je to o človeku. O tom ako sa začne zodpovedne správať voči svojmu a spoločnému životu. Myslím že s tým veľa nespravis keďže si sa s ním už o tom rozprávala a nepochopil to. Proste je na inej úrovni ako ty. Takže buď ho prijmes takého aký je, alebo to ukončiš lebo stále ti bude vadiť jeho správanie. Tiež mám o dva roky mladšieho partnera ale nikdy som nemala z neho pocit že sa chová ako decko. Dokonca už máme po štyroch rokoch známosti aj 6 mesačne dieťa a naozaj je veľmi starostlivý tato🙂 spoznali sme sa keď mal čerstvých 27 ja 29

sima338
15. sep 2022

Trúfam si povedať, že áno, mnohí ešte sú, mám 21 ročnú sestru, takže mi veci okolo ľudí 20-30 hovorí pravidelne a teda 25 roční chalani sú častokrát ešte veľké deti, na výške, u rodičov, max na intráku, víkendy party, žúrky, ruka hore...nie všetci, ale mnohí, lebo aj to doniesla doba...chlapov netlačia biologické hodiny, otázky ako skĺbiť kariéru a materstvo, proste buďme úprimné, im stačí sa zobudiť aj v 30tke a sú v pohode, v ideálnom veku...čo z toho vyplýva? že je to o človeku, tak ako píšu kočky vyššie. možno tvoj je taký, ale zajtra stretneš úplne iného v rovnakom veku...to ťažko súdiť

lindous
15. sep 2022

Prikláňam sa ku tomu, že to nie je o veku, ani pohlaví.. .ale človeku, povahe, názoroch.. nemusí "dospieť" nikdy (v úvodzovkách preto, lebo tu by sme sa mohli doťahovať o tom, čo vlastne znamená dospieť, ale jednoducho ste asi každý niekde inde...)
My máme s priateľom obaja 25, jemu boli tie ružové okuliare zhodené životom bohužiaľ veľmi skoro a proste musel dospieť a skôr sa pri ňom ako veľké dieťa niekedy cítim ja

danyelia
15. sep 2022

Och, áno...niektorí aj po 55-ke 😁

lucia851
15. sep 2022

Môj brat má 27 a stále sa chová ešte ako veľké dieťa a nie dospelak

siska53
15. sep 2022

Chlapi su dlho, ak nie navzdy velke deti.. a v jeho veku je to uplne normalne..no mnohym to ostane a nepomoze ani to, ze maju ,40,50,60..

sterea
15. sep 2022

Robila som niekoľko rokov vo fabrike kde boli samí chlapci od 18-30 rokov a podľa mňa v tých 28 rokoch sa to správanie u chlapcov menilo, v tomto veku ako keby dospeli. Samozrejme boli medzi nimi výnimky. Určite aj povaha veľa zohráva.

mikadooo
15. sep 2022

Závisí od veľa faktorov - výchova, gény,... Môj chlap so ma vzal keď mal 25 a vôbec mi vtedy neprišiel ako malé decko, veľmi dobre vedel čo chce a ako si predstavuje svoju budúcnosť. Ale aj vtedy boli takí, hmmmm veční chlapci...

panb
Odpoveď bola odstránená
ruzovakrava
15. sep 2022

To je o človeku a povahe. Tak ako nájdeš kopu nevyzretých 40tnikov, tak nájdeš aj mladších ako 25r ktorí sú dospelí nielen fyzicky, ale aj psychicky a emočne. Môj taký bol už v 23 keď sme sa brali 😁

marca12
15. sep 2022

Moj mal v 25 zmyslanie ako 40-50tnik,ktory uz ma odzite. Je pevne nohami na zemi,pracuje na svojich planoch,co hovoril,to aj splnil. Sme vekovo rovnako a nikdy som nemala pocit,ze je dieta. To,co pises su skor povahove crty-urazanie sa,to tazko zmenis. To,ze mu vsetko treba hovorit v tom sa mozno este zmeni a bude spolahlivy casom. Niektori chlapi dospievaju neskor a niektori nikdy.

autor
15. sep 2022

dakujem za reakcie vazim si to nejde tu ani tak o Party alkohol kamaratov nikdy taky nebol jasne zajde sem tam s kamosom na Pivo ale nevyhladava nejake party chlastacky ani Nikdy nevyhladaval za kazdu srandu som skor ja.
Problem je skor inde napriklad kompromis vo vztahu komunikacia vo vztahu urazanie za kazdu Blbost mam pocit ze nejake blbe rozhodnutie nevie urobit sam a uz ak Tak proste nieco pokasle vo vztahu je este fakt ako dieta a ja si velmi prajem aby to nebola povaha ale nevyspelost ja mam len o 2 roky viacej ale aj za 2 roky sa mi pohlad na urcite veci zmenili
Vytaca ma hlavne vo vztahu co sa Tyka zivota praci tak to je ok.

miadi
17. sep 2022

Tak to neznie ze je nedospeli ale ze si nesadnete. Ty mas pocit ze si viac ze to cele tahas a robis mu “‘matku” Neviem ako dlho ste spolu ale toto je jeho povaha ktora ti vadi. Mozno ani Ty nevies komunikovat vo vztahu ked sa stale uraza. Nedala si konkretne oriklady a tak je to cele subjetivne ako ho vnimas ty,iste je len to ze nie si spokojna.