icon

Je chyba vo mne?

28. aug 2022

Ahojte ,
Viem ,že je nás tu takých veľa a že sa mnohé asi budete chytať za hlavu ,že kde na tých chlapov chodíme ,ale potrebujem sa vyrozprávať a nemám veľmi komu ...alebo , nechcem to riešiť so známymi ,lebo mnohí sa tešia z nesatsia iných ...
Asi tri roky bývam s partnerom,s ktorým som neplánovane otehotnela .Viem,mali sme sa chrániť , bábätko ale neľutujem .Obaja ju veľmi ľúbime .Problém je ale niekde inde Obaja máme deti z predošlých vzťahov.O svoje deti sa starám vlastne len ja ,partner im nevenuje žiaden čas ,takmer sa spolu nebavia .Dcéra žije so svojím otcom a knnam.chodieva ,len keď partner nie je doma .Takto nám to vyhovuje ,toto už máme vyriešené.Jedina jeho starostlivosť súvisiaca aj s mojimi deťmi spočíva v Tom ,že párkrát (2,3 krát v mesiaci urobí nejaký nákup - mäso a podobne ,z ktorého ale varím pre všetkých ) Zvyšok nakupujem ja ,každodenné malé nákupy,čerstvé pečivo,výrobky,drogéria a podobne .

Strana
z4
vilma7
28. aug 2022

Píšeš, nenapadlo ich toto, nenapadlo hemto...nie, deti nenapadne, mala si im strčiť lístok do ruky a kúpte toto a hento. Keď prišli domov, vyberte plavky atď... nemôžeš čakať, že pohnú sami zadkom, hlavne keď doteraz nič nerobili sami.
Celé zle. A váš vzťah dupľom...tvojho partnera k tvojim deťom, teba a jeho detí...a kde je vlastne tvoj partner keď je tvoje dieťa, deti (dcéra?) doma? Kam chodí?

eva8
29. aug 2022

Ako vychádza s jeho deťmi tvoj 14r. syn? On nebol s vami pri vode? Nemohol ísť s jeho deťmi na nákup kúpiť pečivo? Alebo chodí za svojím otcom, keď sú tí dvaja chlapci u vás?

eva8
29. aug 2022

Daj si veľký pozor na to, ako vníma situáciu tvoj 14r. syn, aby v budúcnosti nerieši konflikty násilím. Deti kopírujú správanie sa prostredia, v ktorom vyrastajú.

aurora33
29. aug 2022

Ja som sa troška stratila v tých deťoch. Ty máš aj syna aj dcéru a s terajším partnerom ešte jednu dcérku? A on má dve 11 ročne?

Strana
z4