icon

Je dôvod žiarliť?

14. júl 2020

Ahojte trochu humorná situácia ale potrebujem aj názor žien 😄 vopred chcem povedať že ja svojmu mužovi verím a viem, že by ma nikdy nepodviedol sám mi povedal že keď ma bude chcieť podviesť mi o tom povie 😄 ale predstavte si že to je váš chlap tak začnime.... Muž vám chce ukázať na telefóne obrázok a pípne mu tam správa od kamarátky z detstva ktorá má ešte brata najlepšieho kamaráta vášho chlapa váš chlap je u toho kamaráta akosi často aj ten kamarát u vás tak vám to nedá spať a idete si potajme pozrieť správy s tou kamarátkou a správy sú vymazané.... jedného dňa sa rozhodnete že sa idete aj s dieťaťom prejsť ku tomu jeho kamarátovi stým samozrejme že domov vás muž zavezie. ..(viete že tam manžel bude lebo majú kšefty o ktorých viete a nevadia vám a je to aj váš kamarát aj s ním si radi pokecáme) a vy tam prídete a doma je len jeho sestra a váš manžel čo by ste si o tom mysleli? Dodám že kamarátka je zadaná a snáď sa bude aj vydávať vy sa s ňou poznáte vychádzate celkom ok ....je to dôvod na žiarlivosť? to dôvod na žiarlivosť? 😄 tam

katkati
14. júl 2020

Prepáč, ale ja si myslím, že on sa nesmeje len tom, ako chutne žiarliš, ale smeje sa aj z teba ako mu naivne veríš.

katpizur
14. júl 2020

Neviem no, mozno to mate vyrozpravane, ale jedna vec je rozpravat sa o tychto veciach ked sa nic take nedeje a ina je ked sa cosi take stane. Nepoznam chlapa ktory by sa priznal alebo nieco podobne.

maminuska
14. júl 2020

"nikdy by ma nepodviedol " zaručiť sa môžeš len za seba a svoje jednanie , to vieš ovplyvniť. Ja som tolerantný človek čo sa týka slobody , ale zas na hlavu padnutá nie som a signály treba vnímať. Toto čo píšeš by pre mňa signály pre určité znepokojenie boli.

katarinka89
14. júl 2020

Prečo sa tváril prekvapene? Daj si nanu pozor a mužovi never všetko.....

modrava
Autor odpoveď zmazal
jankaovecka
14. júl 2020

A naco si vlastne pise s tou kamaratovou sestrou???

kayyaa
14. júl 2020

Pozri, ak mu veris, nechapem cele toto divadielko.
Posobis velmi neisto az mierne hystericky. To, ako ho stale obhajujes, ale za kazdou obhajobou citit kus neistoty. Ked stokrat napises verim mu, nie je to v tomto kontexte nic ine, iba presviedcanie samej seba, ze mu OZAJ veris. Lebo niekde v tebe hloda cervik. A strasne mu chces verit. Tak to stokrat napises. A stokrat opakovana loz sa predsa stane pravdou...ci ?
A po dalsie, ak mate taky blizky vztah ako pises, tak mna by neskutocne vytocilo, keby mi muz do tvare tvrdil, ako si verime, ale zaroven na fore zistoval nazory na mna od cudzich chlapov. Vo vztahu, kde je dovera, je toto dost pruser.

h2
14. júl 2020

Milá autorka, Tvoj muž Ťa určite nepodvádza, je Ti na 100% verný, veď predsa Ti povedal, že ak by Ťa chcel podviesť, tak Ti to povie! A Ty mu predsa veríš, on by určite nebol ani schopný Ťa podviesť. Navyše, kamarátka vôbec nie je jeho typ! Píšu si úplne nevinné správy a určite ich vymazal len preto, aby si si náhodou nerobila starosti...
A teraz ktorú? O Snehulienke, alebo o kozliatkach?

ella_price
14. júl 2020

Človek má pocit, že tu číta problém naivného 13-ročného dievčaťa z 'bravíčka'.

sticker
veronika4495
Odpoveď bola odstránená
lucinkapusinenka
14. júl 2020

Tiež mi bývalí vravel tie slovo (keď ta budem chciet podviest poviem ti to ako prvej.) Blbost nad blbost.Urobil to a pekné dlho tajil a že kamoška. Ak niekoho podvadzaš robis to s tym vedomim že ubližuješ a ten človek ti je ľahostajný. A to nikto nikdy dopredu nepovie keď to ovšem povie až po ale takých ľudí je malo a tým je to potom ozaj ľúto. Spravy sú divne ale keď mu veriš načo toľká kontrola. Ak sa ti niečo nezda tak sa ho spýtaj a podľa spravania zistiš . Samozrejme doporučujem naštudovat reč telá.

tinatitti
14. júl 2020

Smejete? No nepríde mi to tak. Ci by som žiarlila? Určite. A určite by som sledovala situáciu. Za žiadneho muža by som nedala ruku do ohňa, že by svoju ženu nepodviedol. Pozor na to.

ivuska147
Autor odpoveď zmazal
selest
14. júl 2020

Napisem z mojho pohladu keby islo o mojho muza. Vymazava si spravy bezne ked sa mu zaplni mobil, zabera to dost miesta. Viem si uplne predstavit keby isiel za kamosom a ten by nebol doma alebo by musel prave odist a bola by tam jeho sestra, zena, spolubyvajuca ktokolvek s kym ma normalne kamaradsky vztah a pozvala by ho na caj tak by normalne isiel. Keby to bolo naopak a bola by som ja pozvana bratom kamosky tiez by som isla. Nic zvlastne by sme za tym nehladali. Moj muz ma tiez zeny kamaratky a pise si sem tam s nimi tak isto ja. Sem tam sa stalo ze muz povedal ze radsej mazem spravy lebo "ohovarali " kamoske muza a on s nim robil a clovek nikdy nevie tak to radsej vymazali.. co sa tyka toho ze tam chodi casto to moze byt zhoda okolnosti. To ze bol prekvapeny ked si prisla, tiez by som bola prekvapena keby manzel prisiel niekde kde ho vobec necakam to ale neznamena ze mam nekale umysly. Takze moze to byt uplne nevinne ale kedze nikdy nikoho nepozname na 100% tak to moze byt aj uplne inak

sasa1310
14. júl 2020

chlapi, keď mažú správy, majú na to dôvod. A vážny dôvod.

sasa1310
14. júl 2020

zaujímavé, že ti príde normálne, že mu píše kamarátova sestra. Zadaná, ženatému posiela správy len tak. A všetky správy hneď zmazané. A ešte tam aj často chodí. No čo myslíš, kvôli čomu tam chodí? A prečo ti povedal, že keď by ťa podvádzal, že ti to povie. No presne preto, aby si bola naivná a verila až za hrob

sella38
14. júl 2020

Ináč je zaujímavé, že autorka promptne odpovedala a po viacerých "oči otvárajúcich" príspevkoch sa zrazu odmlčala. Zrejme jej padli ružové okuliare z očí. Len dúfam, že sa rozbili a už si ich viac nenasadí 🙂

moonlight1210
14. júl 2020

Znie to tak i tak.
Mozu to byt nahody a retaz nepriamych dokazov, co vedie k chybnemu zaveru.
Ale mozu to byt aj pravdive indicie.

Hlavne sa uisti, ze sa obavas opravnene, nez cokolvek urobis. (Kedze sa pytas na MK, tak sa ocividne obavas).

Jeden znamy bol raz oslavovat narodenie dieta jednemu jeho kamosovi. Tak sa opil (v podstate vsetci, ale on najviac), ze nevedeli, co s nim. Jeden z nich vedel, ze nedaleko toho baru byva jeho slobodna mlada sesternica, tak ho zatrepali k nej do bytu (nebola nadsena, ale dali ho do obyvacky, tak reku, nech tam spi). A kedze ona nemala cislo, tak jeden z nich poslal smsku manzelke, kde ma muza a ze ked sa chlap prespi z opice, ma si ho tam prist zobrat. To bolo nieco po polnoci. O pol siedmej rano sa manzelka dostavila po muza, ktory bol konecne schopny aspon chodit sam a ako-tak vnimat. Mlada ju pozvala na kavu, kym sa jej drahy vyvzdycha v kupelni, ze asi umiera. Mohla to byt vtipna rodinna historka, ale to netusili, co sa odohrava v hlave jeho zeny. Dala si uvarit kavu, a potom jej tu vriacu kavu splechla do dekoltu, urobila scenu, vzala muza a sla domov.
Odvtedy neustale na mladu utoci, ze je kurva a stetka a ze sa s jej muzom vyspala a nieco isto spolu mali, inak by tam on dobrovolne nesiel (a ostatni by nevedeli, ze ho maju zaviest prave tam). Spociatku to hovorila pred celou rodinou, a ked jej to zatrhli a muz ju spucoval, tak ju iba potajme ohovara pred cudzimi a prilezitostne mu to vykrikuje aj nahlas.
Dosiahla to, ze jej muz uvazuje, ze kedze decka su uz skoro dospele, tak pocka este kym mladsie dokonci vysoku a rozvedie sa. Ma jej ziarlivosti plne zuby. Ona to netusi. Citi sa v prave a podvedena. A zrejme v tej pravde uz ostane zabetonovana (asi aj preto, ze inak by si musela naplno priznat, ze to dievca takmer zmrzacila pre hlupy zachvat neopravnenej ziarlivosti).

autor
14. júl 2020

Neodpisujem lebo vám nechávam priestor vyjadriť sa niektoré ste strašne "milé" a dokážete človeku úplne skaziť aj pekný slnečný deň ale nepoznáme sa osobne takže mi je jedno čo píšete.....je mi ľúto ak ste boli podvedené prajem vám nájsť šťastie tým normálnym ďakujem za vyjadrenie sa a prajem pekný zvyšok dňa a veľa krásnych prežitých rokov či už v manželstve alebo nie nech ste šťastné všetky

bibi502
14. júl 2020

Ja osobne teda som žiarlivá, a toto by mne osobne asi vadilo... Ale najlepšie sa spýtať. Možno ten jej muž len niekam odbehol.... A ak sa poznáš aj s nou a rozumiete si, zbytočne v tom vŕtat

komir63
14. júl 2020

@sasa1310 Napríklad plnú pamäť telefónu.

iviacik
14. júl 2020

Slnečný den si si pokazila akurát ty sama zakladanim nezmyselnej temy, pokial teda tvrdíš, ze si si ista a veris svojmu muzovi. Co si cakala ked založis verejnu diskusiu? Kazdy mal právo vyjadriť svoj názor a pokial ti nazor cudzích ludi pokazil den, asi si taka ista nie si....

h2
15. júl 2020

Nikto nemá záujem zničiť Ti pekný deň. Nám môže byť úplne jedno, či Ťa muž podvádza, alebo nie, vôbec Ťa nepoznáme, píšeš, ako anonym, takže o Tebe nevieme vôbec nič. Ale pýtala si sa na názory. Tak ak si tak skalopevne presvedčená o mužovej nevine, môže Ti byť jedno, čo tu kto píše. Zrejme si čakala úplne iné komentáre, asi také, že preháňaš, že robíš z komára somára, že nemáš dôvod žiarliť. No a keď sú tie názory iné, tak je jasné, že sa Ti to nepáči. Ale nikto z nás nemá v úmysle písať Ti to, aby Ti ubližoval. Skôr naopak.

autor
15. júl 2020

Vravím že mi je jedno čo mi píšete ale áno čakala som že sa ozvú aj baby s trocha väčšími komplexami a začnú človeka hneď urážať že diskusia do bravíčka že som naivná a ja neviem čo ak sa vám nepáči nech sa páči môžete odísť nikoho takýto názor ktorý ma človeka uraziť nezaujíma dá sa svoj názor vyjadriť aj slušnejšie viď komentáre od normálnych žien ;) a som rada že sa sem aj chlap pridal aspoň vidí čo sú niektoré ženské za slepice

ella_price
15. júl 2020

Myslíš toho chlapa, čo sem napísal jednu vetu a žiadne vyjadrenie k tvojmu 'problému'? :D Slepicu tu robíš zo seba akurát tak ty sama :D

sasa1983
15. júl 2020

A keby Ťa podviedol, tak čo? Ved aj Ty si uzi a budete mať trošku zmenu. Nie sme monogamne tvory, neviem načo sa k tomu nútiť. A možno je to celé bezpredmetne a len sI píšu. Ty nemáš s kým? Kamoš, kolega. Flirt nikoho ešte nezabil.

h2
15. júl 2020

@sasa1983 Toto ale nemyslíš vážne, že?

katkati
15. júl 2020

Ty si to celé zle pochopila. Málokto ti tu napísal, že ťa určite podvádza. Len tá tvoja spomínaná naivita je v tom, že buď máš ešte málo odžité, alebo si priveľmi dôverčivá a nevyznáš sa moc v ľuďoch, čo je v ich konaní pravdepodobné a čo nie. A tu ti väčšina radila, aby si neverila tomu, že ti vopred povie, že ťa ide podviesť. Je to proste blud.

bibi502
15. júl 2020

@h2 tak to dúfam aj ja ze to nebolo myslene vážne co napísala sasa1983.... Akože to co teraz môže s prepáčením trtkat každý s kazdym a je to normálna vec? Teba asi ešte nikto nepodviedol a nevieš aké to je ze?

sasa1983
15. júl 2020

@bibi502 tak zas z extrému do extrému to hnať netreba. Ale zhruba to ja vidím ako som napísala.