icon

Je jeho správanie v poriadku?

2. okt 2022

Čo si myslite o jeho správaní? Lebo ja už neviem ako dalej:
S priateľom sme spolu skoro 3roky. Byvame spolu ale okrem toho nič iné .. preňho ja nie som prioritou, pretože vzdy je všetko prednejšie ako ja. Voľný víkend? Ide pomoct tomu, tomu alebo ide k rodičom pomáhať na cele dni (napr prší a mama ho vyšle oberať fazulu, tak ide..) ja vymyslím vylet - preňho nezazivne. Nemá za potrebu poradiť sa so mnou o nicom, vzdy si všetko vymysli a rozhodne sam. Mne to bud oznámi ako hotovú vec alebo neoznámi. “Kedysi” sme fungovali tak, že keď prisiel alebo odchádzal, dal mi pusu. Teraz keď to nerobi a spýtam sa ho nato, povie, ze zabudol som. Aha. Plany do buducna - nemá žiadne - aj tak vraj nevieme čo bude. Nikdy som nepocula vetu - kúpil som to pre nás, zariadil som to pre nas - vzdy len ja. Vraj jemu je trapne, keď to počuje aj od kolegov že my sme boli s manželkou na výlete - podľa neho by to mal povedať že ja som bol na výlete. S ničím mi doma nepomoze, keď mu to poviem vzdy to otočí proti mne. Mal so mnou tapetu na mobile - už nemá - vraj nemame peknu fotku. Nehovoriac o tom, že pracuje do 15:30 no ide cvičiť, potom ide k mame a domov príde o 20:00 .. najeme sa ideme spat. Komunikácia 0 bodov - keď aj niečo poviem a rozprávam mu, musím ho prosiť - odpovieš mi? Čo si o tom myslíš? Máš nejaký názor. Drzi hubu. Som tak strasne nestastna, nebaví ma zivot aj keď mam kamosky, konicky no ja mam tu potrebu mat vztah kde budem muzom chcena a nude sa zaujímať a planovat spoločný zivot. Alebo je to vsade tak? Ze keď dvaja spolu bývajú dlhší čas a sú spolu kazdy deň, že to je takto o nicom?😕

Strana
z2
domca1408
3. okt 2022

uprimne mi to pripomina chovanie môjho ex keď už chcel rozchod ale klasicky to nevedel povedať...čiže sa správal čím dalej horšie len aby som mu už konečne ja dala kopačky.

elam1234
4. okt 2022

Odpovedz si sama, kde si predstavuješ seba o 10rokov s ním a bez neho. Ako bude vyzerať tvoj život. Čo by si myslíš, že sama sebe o tých 10rokov povieš.

Strana
z2