Je každá svokra strašná?
Ja sa už naozaj bojím mat jedného dňa svokru keď tu čítam čo píšete…
@tomdell kazda minca? Asi mas stastie ze mas normalnu svokru. Nikdy som tej mojej nic zle neurobila. A ona mala taky plan. Ze mam dat moje novorodeniatko jej ze ona mi vychova babo 75r zena Lebo ona nechce aby v rodinnom obchode robila cudzia pokladnicku ze mam tam ist Ja! Bola som tam skoro do porodu a aj s par mesacnym babom na cecku. Ale vobec to Nebolo treba. A toto Keby Moj muz bol padnuty na hlavu a chcel by to co jeho mamka vymyslela.., by ma nahneval. Lebo ona si myslela ze cudzi vsetci kradnu kludne by ukratila vnucatko o matku Keby mohla . Odpustila som jej vselico vzdy som bola slusna ale vzdy som jej aj ukazala kde su hranice, ktore milion x chcela prekrocit ale co uz .
Vobec nie, moja je strasne fajn! Ono, tie kocky, co maju perfiš svokru sa tu nepotrebuju radit, co s tym 🤷🏼♀️… takze to vyzera, akoby boli na svete len svokry-bosorky…
moja je super a aj moja mama je dobra svokra 🙂
Ja som nikdy nemala oficiálnu svokru keďže nemám manžela, mala som vzťahy a poznala som aj maminky, jedna bola staršia ako babička a tá bola ozaj ako starká, veľmi starostlivá dala by mi všetko, bola šťastná ze jej syn nieje sám. No mala som tú česť aj s mamičkou mladšieho partnera a povedala by som to tak, že ju samotné peklo vyvrhlo.. z môjho pohľadu a skúseností, ženy ktoré mali pekný vzťah s manželom sú príjemnejšie na nevesty, ako ženy ktoré sú rozvedené, vdovy, alebo majú iné osobné problémy 🙂
ja ked tu niekedy citam diskusie, s akymi chlapmi sa niektore zeny davaju dohromady,… treba si uvedomit, ze su to matky tych muzov, vychovali ich, nejako…
jablko nepada daleko od stromu
ja teda mam skveleho muza a super svokru 🙂
@elizabet173 ked tak citam tvoje komentare v roznych diskusiach tak mam pocit, ze ty presne taka svokra akou nechces byt budes😃😃😃 ale toto asi nepochopis vobec, pekny vecer✌🏻🤭
Nie, ja to mam naopak...svokra ovela lepsia ako mama. So svokrou byvame, s mojou mamou by som nevydrzala viac ako 1tyzden 🤷♀️
No, on si rozumie... Zrovna dnes som počula o syndróme Cary Bredshaw, (Sex v meste) ze toľké ženy sa opicii po nej a pred 50.tkou bez rodiny, deti, chlapa, s depkou. Asi platí aj u chlapov.
Moja svokra je veľmi dobrá, ale aby som ju neidealizovala musím tiež napísať že nebýva vo vzdialenosti umožňujucej návštevy každý deň. Keď prídeme na návštevu a niečo mi vadí tak si poviem, že musím byť tolerantnejsia a brať ju takú aká je. Čo si cením je že nikdy nám do ničoho nekecala, nedávala nevyžiadane rady.
@ahhola je pravnik chcel sa venovat “ kariere” ale mala som skor pocit ze sa zasekol v zivote 25r a nechcel z toho von., to bolo sama party a kamosi. Mal taku patriu este zo strednej a museli sa vsetci aspon 3-4x za tyzden vidiet .. a jeho brat sa ozenil po par mesiacnej znamosti a bol dost pod papucou. Ze sme sli s jeho todicmi a bratom so zenou do restiky do ineho mesta .. kde robil 3brat šefkuchara. Cesta trvala hodinu a pol do toho mesta.. sadli sme si v restike 5minut a nieco som len prehodila small talk s jeho rodicmi. A ta zena tak ziarlila ze musel ju brat- jej muz odviezt hnet prec . Ze rodicia by sa mali viac venovat jej . ( este si ani jedlo nikto neobjednal ) Tak ten brat jeho sklopil usi a odviezol ju prec .. vsetci ostali v šoku. Alebo mal brat mustang auto a ona rozhodla ze ho musi predat. Tak Moj ex sa bal ze by tak nechcel dopadnut. ( to mi povedal) Niektori ludia nie su material pre rodinu a je to ok 👍 lepsie ked to vedia kym nemaju zenu a deti. Horsie ked si to uvedomia neskoro.
@ahhola Sranda ked si tak spominam. S ex priatela rodicmi som mala taky fajn vztah ze som snimi sla aj na dovcu bez neho 🤣on nechcel /nemohol ist. A oni moc chceli aby som sla ( povodne mal ist) a siel aj jeho brat s tou žiarlivou ženou. Ona bola vzdy taka nahnevana nic jej Nebolo dost dobre . Ti rodicia boli super nikdy ziadme nevyziadane rady alebo kritika.. len u nej urobili tu chybu ze povedali synovi ci je rozumne hnet planovat svadbu po 4m znamosti. A ten tutko jej to povedal Tak boli “ zli”.
Ja mám svokru zlatu. Síce spolu nebývame, možno je to aj tým, ale obe sme rady, keď sa stretneme. Vídame sa pomerne často. Sj ona hovorí, že ako bonus dostala k synovi dcéru. Je síce x veci, ktoré by som ja riešila ináč, ale jej domácnosť, jej pravidla. Ona rovnako pristupuje k tej mojej.
@palicka a tak to ma byt, kto ma fakt dobru svokru nepotrebuje to nikde zvyraznovat a tiez nemusi riesit ine svokry, pretoze skusenosti zien celkovo na roznych forach su jednostranne, teda kazda sa stazuje, vyzaluje ale ako to vidi svokra to nevie nik. Nie vzdy je na vine svokra a staci citat tuna komentare niektorych zien a veru ako ustretove nevesty mi nepridu😉
moja je super 👌 a ani manzel sa este nikdy nestazoval na tu svoju 😁
Nie, prečo? Sú aj úplne pohodove svokry, ja sa absolútne nemôžem sťažovať.Ono to vyzerá tak preto, že tu píšu ženy, ktoré majú "nepríjemné svokry". Tie ktoré ich majú v pohode, tak načo by tu vypisovali?
A toto potom vytvára ten názor, že všetky svokry sú nejaké hrozne dračice. 😆
Základ je naozaj asi rešpek z oboch strán ,každá sme.nejaka ,každá máme nejakú povahu .Kamošky si vieme vybrať podľa spoločných povahovych čŕt ,žiaľ ,svokru si človek nevyberá .Ale už len to ,že si žena vyberie jej syna za životného partnera ,tak ho ta svokra zasa až tak strašne nevychovala 😁. Jasné ,že povahu si nemusia sadnúť ..s inými ľuďmi,ktorí ti nesedia sa baviť nemusíš ,so svokrou je to ťažšie ,keďže raz bude aj babkou tvojich detí .Nie preto sú niektoré zle ,že sú svokry ,jednudocho si nesedia ako ľudia ..S mojou "svokrou" máme kopu vtipných príhod ..jasné ,že nie vo všetkom s.nou súhlasím,niektoré názory má zastaralé ,tak ako ju to kedysi učili rodičia ..doba sa však mení ,ale v zásade s ňou nemám problém.Je trochu klebetna ..a stará sa do všetkého ,ale ja jej vždy viem slušne povedať ,že mám iný názor a funguje nám to fajn .Ona ma má rada ..a ja ju rešpektujem .Niekedy len pregulim očami a mavnem rukou ..veď každý sme nejaký...ona tiež určite nezdieľa všetky moje názory ,ale nebudeme sa teraz kvôli tomu doťahovať,ktorá z nás má pravdu
Väčšinou to býva tak, že dominantná žena taký ten generál v rodine kde svokor suchá nohami sa bude snažiť dirigovať aj nevestu a fungovanie celej rodiny.Taku som dostala ja🙂ale na to, že si tiež viem povedať svoje sme to celkom dobre ťahali zopár rokov teraz sa nestretávame už roky.Ale moja svokra robí zvady všade či v práci, jej časti rodiny, takže nemám zle svedomie, že to len my 2 sme si nesadli
A nie každá žena je empatická, milá, má rada vnúčatá sú také čo sa venujú kariére, kamarátkam podľa mňa to musí byť veľka životná výhra mať dobrú svokru
Čo to je za debilná otázka? Akože z normálnej ženy sa vstupom jej dieťaťa do manželstva stane strašná neznesiteľná mrcha?
Ja mám dobrú svokru, mám ju rada, nikdy mi neublížila, slovom, ani skutkom.
autorka: "Pozri si na mk sú tu 1000+ tém ake majú ženy strašné svokry… alebo si nasilu ignorantna?" Preco by na MK pisali zeny s dobrou svokrou? Preco by o tom zakladali temy?
Sú dobre svokry, aj zlé, takisto ako aj nevesty. To, že nevesty tu dávajú skoro každý deň príspevky o svokrách a opačne nie, je preto, že rozdiel jednej generácie odzrkadľuje aj to, že väčšina svokier nezdieľa svoje starosti a problémy na internete.
Nie!
Moja svokra je mojou zivotnou vyhrou ❤️❤️❤️
Vo väčšine z tých príbehov čo sa tu ženy sťažujú na svoje svokry, nie sú svokry zlé, len ženy preháňajú. Moja tiež nieje ideálna ale nieje zlá a určite by som o nej nepísala na modrik koňovi. Načo
Nie kazda je taka, podla mna kazda je ina, je to ale aj o tom, ze co si clovek zazije a je to vela aj o komunikacii, aspon teda u nas. Mne napriklad velmi vadilo, ze proste ked cokolvek tak zakazdym v tom dobrom svetle bol len moj muz, ze velakrat ja som bola problem a neuvedomovala si, ze aj jej syn moze mat chyby. Ale sme si to uz vyrozpravali.

neboj sa dopredu, mozno ani svokru mat nebudes (moj muz uz nemal mamu ked som ho spoznala) tak vyriesis ked nastane..v zivote nejde o to nemat problemy, ale spravne ich riesit