Je lepšie zostať vo vzťahu kvôli deťom?
Baby ako začať....mame podane na rozvod z mojej strany.vcera prišli mužovi papier zo súdu a teda stale riesi veci.... nerozvadzam sa len tak ale porobil dlhy,dom založil do nebankovky a uz mu klopu na dvere exekúcie a teda tym ze som manželka som ohrozená aj ja.... nevedela som o nicom zacalo sa to vsetko vyplavovat na povrch asi pol roka dozadu a povedala som si dost... Laska uz nie je z mojej stránky žiadna stale mi blikaju kontrolky ci nieco zase nezistím, bojim sa aby ma nestaihol so sebou dolu ...vyhrazky na deti ako mi ich vezme uz neriešim, ani to aka som hnusna ked chcem rozbit rodinu ja mozem za vsetko on si nic neprizná ale okej už to ani nevnímam nech si tára...ale otazka spravili by ste to tiez? Alebo mám ostať kvoli detom ? Ja mu neverim uz v ničom a chcem zachrániť seba a deti od dlhov aj ked viem ze to bude tazke
@anonym_autor robíš dobre. Drzim ti palce. Ja by som určite neostala.
Určite odisť vezme TI deti a je zodpovedný rodič ked narobil dlhý a nebankovke založil dom je to obyčajný debil.Deťom vezme strechu nad hlavou.Tak ja by som mu povedala otázne či mu deti daju ked je nezodpovedný.TY rozbijaš rodinu on sám sa o to pričinil.
@anonym_autor utekaj,inak rataj s tým,že určite budes niečo platit
Prave kvoli detom utekaj. Kto iny ich ochrani pred tym dementom ak nie vlastna matka. Dement ich pripravil o strechu nad hlavou (okrem vsetkeho ineho) tak preco by ste s nim mali ostavat?
Ja by som určite kvôli deťom neostávala, to nemá zmysel. Len by tým trpeli. Určite si spravila dobre, keď žiadaš o rozvod, pre tvoje bezpečie a aj detí.
Tebe xxx?Ostať kvôli deťom v tomto?Šak ty ich neľúbi a rovno Ti ich odobrať. Ja dúfam, že je to nepodarený vtip a troll za účelom rozprúdenia diskusiu. Grcám.
@anonym_autor neexistuje zostat v tomto !!! Ved mu to nie je ani trochu luto, doteraz ho deti nezaujimali ked tocil ovocka a zrazu ich chce do svojej starostlivosti??
Tebe xxx?Ostať kvôli deťom v tomto?Šak ty ich neľúbi a rovno Ti ich odobrať. Ja dúfam, že je to nepodarený vtip a troll za účelom rozprúdenia diskusiu. Grcám.
@enmery kiezby to tak bolo ale je to realita ...ja dufam ze sa prave kvôli detom nejako dohodneme spolu a nebude na mňa skúšať ziadne vyhrážky
to čo ťa vôbec napadlo, že ostať. deti by sa pozerali, ako sa hádate a trápite...
to čo ťa vôbec napadlo, že ostať. deti by sa pozerali, ako sa hádate a trápite...
@siemi_na ja sa snazim nehadat uz ani nevládzem...len tie jeho vyhrážky a vydieranie mi vadi ...skusa na mna vsetko co sa da len aby som stiahla ten rozvod ...caka ze sa to nejako uprace a budeme sa tvaritt aka sme šťastná rodinka a nic sa nedeje
Pochybujem, ze by mu sud zveri deti. Nedaj sa zastrasit, lebo zle skoncite. Nech si da zivot dokopy, poplati dlhy, zaobstara strechu nad hlavou a potom sa mozete bavit o spolocnom zivote. Ale u mna by skoncil a ako pises, uz tam nie su city, tak to ukoncit a zit si svoj zivot.
Pochybujem, ze by mu sud zveri deti. Nedaj sa zastrasit, lebo zle skoncite. Nech si da zivot dokopy, poplati dlhy, zaobstara strechu nad hlavou a potom sa mozete bavit o spolocnom zivote. Ale u mna by skoncil a ako pises, uz tam nie su city, tak to ukoncit a zit si svoj zivot.
@cimage ak by mu ich dali neviem si to predstaviť vraj ma známosti a vsetko si vybaví...som mu povedala ze mu mali vybaviť aj dlzoby a hned na mna útočil ...za neho všetko riesia rodičia na dôchodku nenechajú ho nikdy aby si svoje sra*ky vyriešil sam nikdy asi nespadne na same dno ...mozno aj to je problém
Akoze sorry, ale po tomto vsetkom sa este opytas, ci mas s nim zostat? Vazne??? To snad nie.
@cimage ak by mu ich dali neviem si to predstaviť vraj ma známosti a vsetko si vybaví...som mu povedala ze mu mali vybaviť aj dlzoby a hned na mna útočil ...za neho všetko riesia rodičia na dôchodku nenechajú ho nikdy aby si svoje sra*ky vyriešil sam nikdy asi nespadne na same dno ...mozno aj to je problém
@anonym_autor ziaden sudca nezveri deti gamblerovi, toho sa neboj.
@anonym_autor s nevyzretým deckom by som nežila. Že rodičia za neho vybavia. Starý chlap, že sa nehanbí.
@viestta Toto su len take vyhrazky, ze "zoberiem ti deti". Pricom vacsina z tychto exotov nevie, kde ma dieta doktora, skolu a ani do akej triedy chodi😃
@luccys jasne, keby sa mal o deti starat, tak by zaradil spiatocku. Vsak sa o nch nestaraju ani teraz. Ti vydrbanci presne vedia kde maju na zenu zautocit aby jej co najviac ublizili
Ved kym sa nerozvedies, nechaj deti na neho. Nech sa stara, ked ich chce do svojej opatery. Curino jeden, takych uz bolo, neboj sa ho
Prepáč, ale ozaj to šibe,? Veď si to po sebe čítaj dokola. Vidíš tam nádej? Ja nie.
@anonym_autor tieto alkáčske, gemblerske, a iné pozickove výstrelky sú ako rakovina ktora si vyzaduje urgentnu operaciu. Potrebuješ ostrý skalpel a presný chirurgický rez. Možno mu tým zachrániš život. Ale v prvom rade sebe a deťom. Takže ak ostaneš s nim v manželstve "kvôli detom" tak urobíš riadnu blbosť. Nech si ho fotrikovci nechajú, chlapčeka ublizeneho. Ak sa "vylieči", tak nikde nie je napísané že nemôžete byť spolu. Ale rozvod pories naozaj rýchlo z čisto ekonomických dôvodov.
poloz si otazku keby sa deti dostali do tvojej situacie-chcela by si aby zili v takom vztahu? ty si pre ne priklad ..ak chces aby si nasli partnerov a mali zivot aky ty -ostan vo vztahu a uc ich to ...alebo ich nauc bt silnymi a vediet sa postavit na vlastne nohy ..
Kvoly deťom treba odísť. Ty nemáš oporu a partnera ale guľu na nohe. Hlavne sa postaraj o seba porad sa s právnikom, v nejakej poradni ako to urobiť aby tie dlhy neostali tebe. Urobila si dobre takýto človek by ťa stiahol dolu.
S takým nemá význam ostávať
@anonym_autor Veď mu povedz,dobre, vybav si, vezmi si ich, vybiješ mu poistky a ostane s otvorenou papuĺou...šak on nevie nič, je to iba manipulácia Teba, preber sa žena!
@anonym_autor Veď mu povedz,dobre, vybav si, vezmi si ich, vybiješ mu poistky a ostane s otvorenou papuĺou...šak on nevie nič, je to iba manipulácia Teba, preber sa žena!
@enmery on by to nedal viem ze ma len velke reci preto sa ho uz nebojim
@anonym_autor nie nie je.
@anonym_autor utekaj,inak rataj s tým,že určite budes niečo platit
@minenkaa dlhy, o ktorých manželka nevie nespadajú do bsm myslím. Ani gambling a pod. Jedine so súhlasom spoločného vlastníka. Ale nech ma opraví niekto kto sa vyzná ak sa mylim

Ostať ako s ním? Ty musíš vedieť, čo cítiš predsa.