Je mamin maznáčik?
Priateľ (24rocny) chodí ku svojej matke každý víkend na obed.. každú nedeľu je tam. Povedal jej že nemôže toľko chodiť lebo že veľa míňa na benzín, keďže bývame trochu ďalej a ona mu začala dávať peniaze na benzín aby sa prišiel najesť.
Dokonca zaňho rieši doktorov, keď mu treba vybrať lieky ona mu zavolá že kedy ma vybrať. Rieši zaňho vyrážky jeho akné , vybavuje mu hneď doktorov aby mu poriesili akné, volá mu 2 x do týždňa že ako tvár, že už má menej vyrážok. A toto je so všetkým takto nie len s akné.
Za ďalšie, volá ho zdrobneninou , volá ho Paťko. Toto možno neije až také hrozne ale pridávam aj toto..
Požičiava mu peniaze na nájom keďže mu chýba A ptokm sa do nás stará, rieši úplne všetko kde dávam ja peniaze, moje vlastné peniaze, lebo vraj keď požičala partnerovi tak to požičala aj mne lebo žijeme spolu. Ale keby som mala peniaze tak doplatim partnerovi no nemala som. Tak pýtal mamu a zato ja musím pykať že rieši ona moje financie, lebo že My nemáme peniaze a dáva Nám. Lenže ja som mala na polovicu nájmu svoju aj na stravu a jemu chýbali. Ja som mu nemal z čoho doplatiť už .
Prosila som nech nepýta mamu o

@mandzula milion bodov smejem sa ako kôň