icon

Je mi dobre so svokrom. Cítim sa pri ňom lepšie ako pri priateľovi

2. mar 2021

Asi prvá vec ktorá vás napadne pri tejto téme je že je to chore. Ale ja si nemôžem pomôcť ale cítim sa lepšie pri svokrovi ako pri mojom priateľovi. Mám v ňom väčšiu oporu, je nanho väčší spolah, ma pre mna viac pochopenia a dokonca mi aj pomáha viac ako jeho syn. Žijeme u svokrovcov 3 roky. Ja som na materskej čiže som doma a svokor ma HO odkedy je korona. Odkedy sme doobeda doma sami tak mám pocit že si čoraz viac rozumieme. Vždy si ma zastane pri hádkach s priatelom, alebo aj keď mi niečo vytkne svokra, dokonca aj vtedy keď Som naozaj urobila niečo čo by som nemala. Až sa mi niekedy zdá že to má rovnako ako ja. Hocikedy povie že si želá aby sa jeho žena správala tak ako ja, že jeho syn môže byt vďačný že ma má, že on by si pískal keby je aj jeho žena taká. V poslednej dobe ma aj pripomienky na mna ako na ženu. Na Vianoce mi kúpili so svokrou pyzamo, celkom obtiahnute a robí mi peknú postavu. Keď som v ňom prišla do obývačky svokor mi ho pochvalil ako mi parádne sedí že je ako uliate na moje telo (vtedy sme boli sami) nevedela som ako reagovať, vtedy som sa až hanbila. Mna by to nikdy v živote nenapadlo ale sme si naozaj podobní a rozumieme si. Vieme sa pochopiť. Môj priateľ je presne kópia jeho mamy. Mne a svokrovi vadia na partneroch úplne tie iste chyby čo majú spoločné. Viem že svokor je so ženou dosť nešťastný často sa hadaju a naozaj ho obdivujem keď vidím ako sa niekedy svokra správa že to s nou vydrzal tak dlho. Asi by sme sa mali s priatelom odsťahovať lebo toto asi nie je normálne však?

Strana
z2
katkati
2. mar 2021

@maximilie Presne aj mňa hneď napadlo, že to píše ta istá, čo pred časom. Opäť sa chce pochváliť, že sa páči svokrovi 😄

maximilie
2. mar 2021

@katkati jasne ze je to ona... a čuduje sa ze frajer vystraja. Bodaj by nie, ked si užíva so svokrom

katkati
2. mar 2021

On nie je tvoj svokror. Ale je dedko a jeho manželka babka malého, tak prestaň vystrajať nepchaj sa medzi nich dvoch, keď chceš, aby tvoj synček mal pekný vzťah so starými rodičmi. Svojim správaním môžeš všetko zničiť. Keď nie si spokojná so svojím priateľom, tak sa rozidte, ale nerob erotický theater v rodine. Doplatí na to malý a v konečnom dôsledku hlavne ty.

syslik81
2. mar 2021

nezlyhal partner ale zlyhala si ty ze si to dopustila..odstahovat sa a co najmenej sa so svokrom stretavat inak znicis niekolko zivotov za nieco co je len mozno poblaznenie

letfenixa
2. mar 2021

@catlyn mali sme takých susedov, žena si začala so svojím svokrom, obe manzelstva sa rozviedli, oni sa vzali a mali spolu dcéru, pričom tá dcéra bola sestrou svojmu otcovi a tetou svojmu bratovi ...

mareka49
3. mar 2021

Nebuď pitka. Prepáč ale to ma napadlo prvé.
Rozbijes dve manzelsva.
Co chceš?
Svokrik ta schmatne za boky a...
A čo potom?
Véd nevravím, môžete byť jeden prípad z tisíc a byť v budúcnosti pár, ale..
Lichoti ti jeho záujem.
Kde je druhý dedko?
Tvoj otec?
Ak to je platonicke spriaznenie duši, od sťahuj sa.
Ak chceš s nim žiť vybal to hned

sense
3. mar 2021

Nuz otec tvojho priatela ta bali a tebe to lichoti a hladas na priatelovi chyby....a ty keby si charakter tak ked si ta zastane aj v nespravnej chvili tak si chybu priznas, ale zjavne ti tauhem dedka tvojho dietata zvysuje ego.
Takze ak ti ide o rodinu tak s tym seknes a odstahujete sa alebo znicis de facto 2 rodiny aj s dedom tvojho dietata.... nie so svokrom lebo on nie je tvojim svokrom

unicornlady
3. mar 2021

"svokor" je momentálne doma na homeoffice, tak má viac času, nemusí sa dakde vonku nerviť s ľuďmi, tak má čas, pohodu a venuje sa aj vnúčatku. a keďže je viac doma, aj tvojmu dieťaťu má čas venovať sa viac než tvoj priateľ

keby je to charakter, neohováral by pred tebou svoju manželku a už duplom by ti nedával nevhodné komplimenty

mne keby nejaký "dedko", čo mi môže byť otcom dáva nevhodné komplimenty, skôr by som sa cítila trápne než lichotivo, že ako si rozumieme

unicornlady
3. mar 2021

tvoj vek síce presne neviem, ale tak tipnime po 20-tke (vzhľadom na to, ako obdivuješ svokra, asi to nebude deduško), tak logicky, tvoj priateľ po 20-tke nie je ešte taký usadený a skľudnený, trpezlivý, ako chlap po 40-tke, čo už niečo preskákal (aj s deťmi)

ale ty sama si si ho vybrala (rovnako s ním nemusíš zostať), ale svokor sa nerozvedie, takže nechápem, o čo ti vlastne ide, asi len chaos s pocitmi a pozornosť svokra-taťka ti lichotí. ale neboj, to by netrvalo večne ;) (tá jeho starostlivosť, pozornosť..)

nominativ
3. mar 2021

V mojom okolí je človek v mojom veku, čo mu dedo skončil nakoniec ako nevlastný otec plus mal ešte aj sestru, čo bola zároveň aj jeho teta. 😃

Celé detstvo sme z toho mali my, decká, zábavu.

alienkami
3. mar 2021

Bývate u priateľových rodičov. Možno sa to nezdá, ale má to veľký vplyv na priateľovo správanie aj na správanie ostatných členov domácnosti. Ak by ste šli do svojho, môžu sa stať 2 veci.
1. Priateľ sa upokojí. Jeho nepríjemné vlastnosti sa zmiernia. Jednak bude mimo dosahu matky, ktorá má rovnaké "muchy", jednak nebudete v kontakte s jeho otcom, na ktorého žiarli (a to tiež môže zvýrazňovať tie neželané vlastnosti). Nájdete si svoj systém, režim, lepšie sa zladíte...
2. priateľova povaha sa naplno ukáže a ty zistíš, že to s ním naozaj nemá zmysel ďalej ťahať a pôjdete od seba.
Tak či tak, tvoj kontakt so "svokrom" bude menej intenzívny a pravdepodobe sa preklopí do tej akceptovateľnej polohy otec-dcéra.

katkati
3. mar 2021

Som zvedavá ako by si sa tvárila, keby tvoj priateľ ospevoval tvoju matku, aká je úžasná a že sa mu páči viac ako ty a viac si s ňou rozumie. Aký pocit by si z toho mala?

karolinakr
7. mar 2021

@karpina ja som toto počula naopak baba chrapala s chlapom potom sa dala dokopy s jeho synom ale to realne mi jedna rozpravala

karolinakr
7. mar 2021

Ked ta načapu v posteli so svokrom, všetky tvoje problemy sa razom vyriešia a všetci budu vedieť, čo a ako maju robiť👊

lucinkaboz
7. mar 2021

@syslik81 co je natom chore? Chory je incest, toto nie je prvy ani posledny prípad

Strana
z2