Je mi ľúto priateľa, lebo mu odopieram sex
neviem už vážne,čo s tým.celé zle na kompletku.
chcem s ním mať sex,chcem si aj ja užívať,ale nejde to.trápi ma,že si ale nájde inú.náš sex je veľmi sporadický,od samého začiatku.s chybami,problémami:( nervami..a neviem čím všetkým.neni to dobré,ani nebolo,svetlých chvíl bolo tak,že ich spočítam na prstoch jednej ruky.stále mám zdrav.problémy,raz urologické,raz gynekologické,razto,raz hento,raz je on služobne preč,aj sme však boli sami doma,ale nemohli sme mať sex,lebo sa nedalo,zase on bol unavený,a ja menzes...a tak vkuse dokolečka,stále nám niečo do toho príde,a takto je to už dlhšie.
:( som z toho smutná a v depresii...už sa dokonca stáva,že on to odmieta ,lebo nechce,aby som zase si to vytrpela potom v podobe zápalu.a tak stále.už je aj on sklamaný z toho poriadne.a vidím,že ho to štve,plus ked sme ešte od seba ,mám obavy,či nemá nejakú inú,úplnu uzkosť cítim,ked viem,že môže byť s nejakou....a stále dokola.ale ja mu to neviem poskytnuť,hoci veľmi chcem....sme ako dvaja surodenci vedla seba,samozrejme len kvôli mne,avšak ja za to nemôžem,neodpieram mu to naschvál maznanie je v pohode,to zvládam,a tak...rada dokonca ..ale sex sa nám nedarí mať :( čím dalej tým ho máme menej a menej,neivem,či vôbec stojí za to,mu takto odpierať všetko ..aj taksa bojím,že si nájde inú,ženu,ktorá nemá žiadne problémy a bude mať s ním sex aj dvakrat do dna...ja ledva dvakrát zaa dva mesiace,ani to nie..a tento mesiac vôbec nič ,lebo to nejde..a tak vkuse..:( aj podmienky sú,aj čas,ale nemôžem.on je chápavý a toleruje,ale :(:( vidím,že má toho už plné zuby.lebo by veľmi chcel...už sa začína aj otáčať za inými babami,a neviem čo,mať také divné poznámky,čo dovtedy nemal,lebo mu to proste chýba,a ja ho chápem,ale nedokážem s tým nič urobiť,lekári mi teraz zakázali mať sex,a stále dokola.to mám.nechcem ani tak radu,aleskôr som sa chcela iba vykecať z toho,lebo mi z toho už prepína vážne :(
@marietuska ale ja nemyslím, že byť nahnevaná na muža akože navonok... za niečo. Myslím vnútorne. Možno niečo nesplňa čo by si chcela, niekde ťa tlačí, proste niečo tam je - ide o podvedomie, nie o vedomie. Môže to byť jedin maličkosť, čo nie je tak ako by si chcela. A ani si to nemusíš uvedomovať.
Ale ak máš aj po kondome nejaké problémy, tak je to vážne psychika. Ty sa daj dokopy ako žena a miluj sa. Ja neviem, skús nejaké cvičenia - že sa postavíš nahá pred zrkadlo a budeš sa vnímať s láskou, alebo si hovoriť, že sex v partnerstve je prejavom lásky vás oboch.
Možno to pripravenie na sex s ním si bola nejako donútená a sama si tomu uverila, že si pripravená. Proste toto čo máš aké problémy sú podľa mňa psychika a vnútorná rozpoltenosť.
Skús navštíviť nejaké biotronika.... ten ti odhalí tvoje vnútro. Nie som ani šarlatánka ani nič... ani biotronička...ale vela som o tom čítala... Lebo ja prečítam aj toaletný papier na záchode, keby bol popísaný.
...ahoj, nečítala som úplne všetky príspevky, ale myslím, že by sa mala poslúchnuť rady ohľadom zmeny stravy. Podľa môjho názoru máš zatoxikovaný organizmus-to súvisí s tvojimi psychickými, fyzickými a sexuálnymi problémami. Kútiky na ústach, únava, mykózy-to všetko svedčí o oslabenej imunite. Zvýš príjem "čistého vitamínu C" aspoň na tisíc mg denne, pridaj čistý oreganový olej, ktorý v tele zabije baktérie a hlavne plesne (zrejme aj candidu, ktorú máš, vzhľadom k tomu, že ti predpisujú na to krém), tá zrejme vyvoláva mykózy, pridaj na prečistenie celého organizmu zelený jačmeň, alebo chlorellu, rob si zospodu kúpele z obyčajnej sódy bicarbóny a možno skús používať aniónové vložky.
Keď si prečistíš organizmus, prečistia sa samozrejme všetky nervové zakončenia, upraví sa psychika, začneš máš na všetko iný pohľad...., aj na sex.
Uvedom si, že týmto všetkým Ti organizmus iba dáva najavo, že ďalej už nevládze.
Pozbieraj všetky posledné sily....držím palce.
@borkavan dakujem za snahu,fakt ..vážim sirady...uvidím,čakám na výsledky ešte.
problém je istotne aj v psychike,nevylučujem....partner nesplna všetko,ako má splnať.ale tak podla mna to by fakt každá žena musela mať volačo taketo.
po kondome to mám,ale podstatne menej,ako som už písala.bez kondomu katastrofa.
no,prišli mi výsledky. Nič,úplne čistá,zdravá,negatívne,ako ľalia,a robili mi na všetko,ureaplazmy,mykoplazmy,chlamyde,gonorey,nič nemám. aj z krvi aj z moču mi robili.nič. čiže bud to bude mykotická alebo bakteriálna infekcia,ale už aj na to mi boli robené stery a nič nenašli,takže vlastne v podstate som zdravá ako repa,:D až na to,že aj teraz mám totálne pálenie,rezanie pri močení a ktovie čo,a cítim úplnu horučavu tam dole,ale OK,som zdravá :D
no a sex s frajerom?tak ten rovno nie je nijaký,lebo mámstále pálenie a potom cítim horúčavu,a to pritom je nežný sex.nie žaidny tvrdý,takže asi tak,to dopadlo,partner je znechutený a aj ja už
@marietuska za tym su jednoznacne psychicke problemy, ty na sexualny zivot nie si pripravena, pisala si, ze je to tvoj prvy partner, dokazes sa pri nom dostatocne uvolnit, vzrusuje ta? Ak nie, tak ruky od toho prec, lebo toto vsetko sposoboje bolestivy sex a nasledne podrazdenie, ktore sa tebe javi ako zapal. Mozes si takto privodit trvalu nechut k sexu. Ak mas sama nejake problemy, tak najskor ries tie, vsimla som si, ze si tu otvorila viacero tem, s ktorymi ti zeny na MK nepomozu, nevahaj navstivit odbornika, lebo az ked budes psychicky v poriadku, budes si moct uzivat aj sex s niekym, koho budes lubit.
@marietuska necitala som prispevky, ale skus pozriet nejake clanky o alergii na partnerove spermie
@kkarolkaaa on nikdy do mna spermie nedal 🙂takže to nebude také
@jeannna možno nie som pripravena,ale chcem aj ja si užívať sex.život, hoci mám psychiku v prdeli,aspon to ma možno dokáže povzbudiť,ved pri tom sa uvolnuju pozitivne veci ,hormony do hlavy,taak chcem to ...
nedokazem sa možno pri partnerovi uvolniť ,a nedokážem byť OK,lebo ma možno on nevie pripraviť,?neviem..tak keby ma nevzrušoval,tak asi by som nebola zamilovaná do neho,a nebola s ním.či ?ja neviem,ako hej,su aj krajší chlapi ..a tak..ale nehu k nemu cítim,rada ho maznám,ale neni to typ čoveka,chlapa,že z neho odpadávam od krásy a sexepílu,šarmu,to nie ..taky slabší priemer...
@marietuska pricin moze byt vela, skus si precitat, popr. vygooglit na tuto temu viac.
Nie si sama, co tymto problemom trpi a da sa to vraj liecit.
@jeannna ja sama neviem,kde to tkvie,ale niekedy máme normálny sex,teda-uspokojujúci,ked to tak poviem.nie normálny,ale stačí nám,inokedy ani to,kvôli problémom.
@marietuska no vidíš, si totálne zdravá po fyzickej stránke, čo je super. takže vážne len tá psychika - nepripravenosť v podvedomí. podľa to chceš, lebo on to chce. neviem. žena, ktorá je v pohode so sexuálnym životom pred svadbou v partnerskom zväzku sa vyjadruje inak. U teba medzi riadkami stále čítam, že nie si ready. Proste mu na rovinu povedz, že sex nebude a hotovo. Nech to stojí, čo to stojí. Ty sa uvolníš vnútorne a keď s tebou ostane aj bez sexu, tak možno na vianoce budeš uplne ready a už nebudeš mať žiadny problom. chápeš?
@marietuska vidíš, je to stále o tom, čo vravím od začiatku. máš to v hlave a v podvedomí. ale nie, nedaj si povedať...
očividne tebe ani tvojmu priateľovi neprináša sex to, čo píšeš... Tvoj priateľ si to predstavuje úplne inak a musíte to riešiť špeciálnym spôsobom. Popísala si tu už toho dosť...
a že keby si nebol zamilovaná, tak by ťa nevzrušoval? prepáč, nie si tá, ktorú musí priateľ niekoľkokrát manuálne urobiť a až potom si pripravená na penetráciu? prepáč za otvorenosť, ale to citujem teba.
Dievča, v hlave to máš úplne rozhádzané. Daj sa dokopy. Nauč sa byť šťastná bez sexu, bez priateľa. Očividne na to nie si zrelá. Ber život taký, aký je, a nebuď sklamaná, že nie je, aký by mohol byť.
@mk22 vieš, dosť som jej radil v predošlých jej témach. viem o nej všetko, čo napísala (a že toho popísala požehnane). Snažil som sa jej radiť najprv citlivo, ale neskôr po dlhšom čase hádzanía hrachu na stenu jej môžem napísať iba to, čo som napísal. Komu niet rady... ale je mi jej úprimne ľúto.
Zdielam. Ja byt jej chlapom, asi by som sa rozhodla byt radsej gayom, lebo by som si urcite zacala namyslat, ze ja som ten nenormalny. Toto je proste Diagnoza ! Psychicka. Stery by som zacala od sedej mozgovej kory a nie na opacnom konci 😝
Jasne ze to je pripad pre psychiatra - sexuologa. Mať takto komplikovaný sexuálny život nie je snad možné vyriešiť len tak nejakou diskusiou na MK . Všetky tie bloky ktore v sebe ma potrebuje prebrať s niekym kto je nad vecou, odborne sposobilý pomocť jej rozmotať to klbko problémov, ktore ma.
Idem spat. Nikdy predtym som si tak neuvedomovala, ze musim sa Bohu podakovat aj za to, ze mi dal relativne zdrave myslenie. Aspon dufam. Este raz, dakujem Ti, Boze.
@worker_falcon presne tak, správne slovo - nezrelá na sexuálny život. tiež mám ten pocit od začiatku. ale prečo si nechce dať poradiť, nechápem. asi to ani riešiť nechce.
myslim,ze uz som to vela razy povedala frajerovi,ze dame si pauzu dokym nebudem prirpavena,ale a tak,ale nic z toho,nepodarilo sa,nejde to,ani na vianoce,ani na velku noc,nic...ok,dobre dvakrat do roka to ide,ale inak nie ...pekne to ide,len ja musim byt uvolnena,stery nic neukazali,som akoze zdrava,ale preco ma stale potom pali,boli a neviem co ?zeby to bolo v jeho rozmeroch,alebo co ?uz mi aj to napadlo ,do rici...to by bol neriesitelny problem potom,faka
no veru budte radi zeny,ze ste dzrave po kazdej stranke,mne to boh nenadelil.....
bola som u jedniho liecitela,a povedal mi,ze to vraj mam zo stresu a zo psychiky,ze sa neviem uvolnit vobec.nieco bude na tom pravdy..:/ach
a on je z toho nasho nesexu a mojch paleni a boleni a problemov taky divny,furt stale sa len chova ako debilko,zrazu uz nechce sex ani on,nic ....asi naozaj je homosexual,alebo co,mam pdoozrenie.znova.uz ma nenuti nic,je mu vsetko jedno,povedal mi vcera ze ho to so mnou uz vobec nebavi a ze nema chut uz ani na sex hoc nan ma stale chut,ale ze ho to nebavi,ked mne je urt potom zle,ze mi nechce ublizovat ..a ja sa citim uplne hrozne,este horsie,ako predtym,ked on chcel a ja som nemohla,teraz uz nechce ani on zrazu :(:(:(
V tvojom pripade by som.mu chalanovi dala volno, nech ide, nech si uziva aspon on, ked sa ty topis v tolkych problemoch, a je ti ho luto, tak ho vtaka vypusti na slobodu, nech si lieta, uziva. Ty si po zdr stranke ok co je super tak sa zameraj na seba zacni chodit plavat kup si vstupy do fitka kup si fajn knihy prihlas sa na anglinu. Po roku mozno dostanes chut na sex a bude to uplne iny level.
@marietuska ty si taka druha marisola, az si zacinam mysliet, ze si jedna a ta ista osoba, tiez vcera kratko po polnoci pisala, ze s nou priatel nechce mat sex. Stale ti nieco hovorime a ty si stale iba melies svoje. Nuz, komu niet rady, tomu niet pomoci.
@marietuska a čuduješ sa mu ze nechce sex? resp. ze ho nechce s tebou..šak ked máš furt nejake problémy s fufňou? ...tak čo s tebou? Jasne, on je hned homosexuál... 😝 Koho by to bavilo so zenou, ktorá sex rovná sa problém!!! Už to ze tolko s tebou vydrzal klobuk dole. Čo sa mu divíš...ved to sa už ten chalanisko ani nemoze uvolnit ked si predstavi ako po jednom ,,zásune,, budeš stonať a behat po lekaroch.
Daj sa liečiť to je cele...alebo netrap druheho cloveka. A to som naozaj typ,ktorý presadzuje myšlienku ze sex nie je to ,,naj,, vo vztahu, že ten vztah nemoze stať a padať na sexe ...ale ak sa ani nechceš zmeniť, liečiť, vyhladať odbornika tak to je z tvojej strany nie láska ale sebectvo.
Kočka, daj si reset. Zabudni na sex, dajte si s priateľom pauzu, aj tak to takto nikam nespeje keď ho posielas za inou. Ty najprv znen zmýšľanie, ak nie si na sex pripravená, tak to nesil. Vyčisti si hlavu od všetkých problémov so zdravím. Nemysli na to, že so sexom automaticky budú problémy. Nie je to tak. Nastav sa na to, že sex je krásna vec, keď si pripravená a uvoľnená. Nemysli ešte skôr kým ho máš na mykozy a zápaly, nastav svoju myseľ na to, že je to niečo pekné a zdraviu prospešné. Preč s negatívnym myslením. Daj si čas pre seba, pre svoj vnútorný pokoj, vyčisti si myseľ. Začni sa mať rada, usmievaj sa na seba. Z tvojich príspevkov je cítiť, že si v koncoch. Daj si psychiku do poriadku, rob len to čo ty chceš, nie to čo si myslíš, že niekto iný okolo teba potrebujú. Nauč sa vážiť si samu seba a všetko bude jednoduchšie a získaš iný pohľad. Bude to chvíľu trvať, ale čas investovany do seba, je najkrajšou odmenou. Držím ti palce a verím, že ty to dáš.
@marietuska ja som necitala vsetky prispevky.Toto je tvoj prvy partner??? Evidentne tam nieco nesedi, mozno ste si nesadli.Porozpravajte sa.Dobre je to naozaj ze si zdrava fyzicky,A psychika sa da liecit.Navstiv sexuologa poradnu, alebo sa porozpravaj z gynekologom mozno ti, alebo vam niekeho odporuci.Neviem kolko rokov ste spolu, ani nic o vasom vztahu.Pokial to ma byt ten pravy prezije aj toto ale to rieste odborne a ked nie najdes si niekoho inyneho.Aj ja som mala viacej vztahov a od zaciatku som o sexe vela nevedela.Ale som rada za mojho terajsieho partnera.Tak ako si pisala ked je to taky priemer, aj takych som mala ale poviem ti zit by som s nimi cely zivot nechcela.A to som ich fakt milovala, ale podla mna ked to v posteli nefunguje tak ako ma ruky prec.Pri mojom muzovi je to ine pritahuje ma stale aj ked sa len na neho pozriem a to som pred tym vo vztahov nezazila.Vela stastia.Casu mas este dost si mlada.S mojpu polovickou som sa zoznamila ked som mala 28 rokov a nic som nestatila, nezufaj do 30 v pohode, a aj po oplati sa pockat na pravy vztah.
nejde to,len tak..nemyslela som na to,ze pride zapalmykoza po sexe,ale nuž už to tak asi boh chce,ze poslednych apar mesiacov je tomu tak a neviem sa toho zbaviť a nie ..neviem...naozaj to nejde.neda sa jendoducho nemylsiet na to,ze ano,super wau,sex je nadherna vec ,spaja nas to,a potom nic....proste ano,mam sex rada,milujem priatela,sex chcem,a chcem si ho uzivat ,ale nedokazem to,nejde to.lebo viem,ze pridu zapaly,problemy atd.nejde to,nedokazem byt taka benevolentna
@sardinka335 asi mas pravdu...sice si to napisala dost ostro,ale je to tak...frajer uz je asi v koncoch zo mna,ze mi stale cosi je,po dvoch zasunoch,...hm: ale naozaj mi to je...asi som prehnala,ked som povedala,ze je gay,ach ,tie moje nalady.
@marietuska "nejde to, neda sa, nedokazem to, boh to tak chce"... cipanky, sak je to len obycajny sex sa trosku uvedom, ked nechces ok tvoja volba nic sa nedeje rozid sa s nim, nech ma aspon on normalny zvito, ale zvalovat tvoju nechut na sex na to, ze to boh tak chce je dost trapne.

@borkavan už ma omrza to,že každý si myslí,že si vymýšľam.nevymyšlam si.
nemám to za potreby
používame niekedy kondomy,niekedy nie,ako kedy,
neviem,výsledky mám až v utorok..tak potom napíšem,čo mije..
aj to,..musela som sa prosíť urologovi,nech mi vezme moč vobec na ureaplazmy,a neviem čo..hentaké svinstvá ...
tak to keby každá žena ,ktorá je za niečo nahnevana na chlapa nemohla mať kvoli psychike sex s ním,tak potom by nikto nesexoval..každý sa hnvá v podvedome na partnera za niečo ....
ja práveže až príliš hladam riešenia ..!! a nehovorím nie ...
jaa riešim stále svoju situáciu,len proste nejde to tak super,ako inym ludom asi .....
muku jem malo,lebo mam na nau alergiu,len neikedy..a ukor už tiež nejem moc ....
som pripravena milovať sa s mužom,ktorého lubim...ked su na to pripravnee 15 rocne deti a neriešia v dnešnej dobe,tak prečo nie,žena čo ma po 20-ke ????