icon

Je mi ľúto priateľa, lebo mu odopieram sex

marietuska
17. sep 2015

neviem už vážne,čo s tým.celé zle na kompletku.
chcem s ním mať sex,chcem si aj ja užívať,ale nejde to.trápi ma,že si ale nájde inú.náš sex je veľmi sporadický,od samého začiatku.s chybami,problémami:( nervami..a neviem čím všetkým.neni to dobré,ani nebolo,svetlých chvíl bolo tak,že ich spočítam na prstoch jednej ruky.stále mám zdrav.problémy,raz urologické,raz gynekologické,razto,raz hento,raz je on služobne preč,aj sme však boli sami doma,ale nemohli sme mať sex,lebo sa nedalo,zase on bol unavený,a ja menzes...a tak vkuse dokolečka,stále nám niečo do toho príde,a takto je to už dlhšie.
:( som z toho smutná a v depresii...už sa dokonca stáva,že on to odmieta ,lebo nechce,aby som zase si to vytrpela potom v podobe zápalu.a tak stále.už je aj on sklamaný z toho poriadne.a vidím,že ho to štve,plus ked sme ešte od seba ,mám obavy,či nemá nejakú inú,úplnu uzkosť cítim,ked viem,že môže byť s nejakou....a stále dokola.ale ja mu to neviem poskytnuť,hoci veľmi chcem....sme ako dvaja surodenci vedla seba,samozrejme len kvôli mne,avšak ja za to nemôžem,neodpieram mu to naschvál maznanie je v pohode,to zvládam,a tak...rada dokonca ..ale sex sa nám nedarí mať :( čím dalej tým ho máme menej a menej,neivem,či vôbec stojí za to,mu takto odpierať všetko ..aj taksa bojím,že si nájde inú,ženu,ktorá nemá žiadne problémy a bude mať s ním sex aj dvakrat do dna...ja ledva dvakrát zaa dva mesiace,ani to nie..a tento mesiac vôbec nič ,lebo to nejde..a tak vkuse..:( aj podmienky sú,aj čas,ale nemôžem.on je chápavý a toleruje,ale :(:( vidím,že má toho už plné zuby.lebo by veľmi chcel...už sa začína aj otáčať za inými babami,a neviem čo,mať také divné poznámky,čo dovtedy nemal,lebo mu to proste chýba,a ja ho chápem,ale nedokážem s tým nič urobiť,lekári mi teraz zakázali mať sex,a stále dokola.to mám.nechcem ani tak radu,aleskôr som sa chcela iba vykecať z toho,lebo mi z toho už prepína vážne :(

Strana
z5
borkavan
11. okt 2015

@marietuska napísala si "...sex chcem,a chcem si ho uzivat ,ale nedokazem to,nejde to"
sakraaaaaaaa tak keď to NEJDE, TAK to nechaj TAK, nech to bejt. LET IT BE. LEAVE IT. LET IT GO. Proste keď to nejde, tak to nejde a už to nerieš ani v hlave.

marietuska
autor
12. okt 2015

@barbora01 ako že boh chce ?nechápem,tosom nikde tuším nenapísala.
obycajn sex-no pre mna to neni obycajny sex,lebo ja potom mam zapal a jemi zle,nedokazem mat z toho zial radost,pre mna sex predsatvue trapenie ,hoci nechcem,aby to tak bolo,lebo sex je pekny a mam ho rada.

klementinnka
12. okt 2015

Už sa to nedá čítať - , prepáč nebývam na ľudí zlá, ale ty si fakt prípad pre iného odborníka. Ľudia ti radia čo máš robiť a ty stále po svojom. Čo stále s tým sexom máš, vylieč si hlavu a vylieči sa ti aj vagína.

mk22
12. okt 2015

vsetky prispevky, ktore by boli venovane, vsetok cas od kazdeho kto sa zapojil, snazil sa poradit..to mas na roman..aj tak si myslim, ze si si z toho nevybrala vbc nic..ty mas v hlave svoje nastavenia, svoje pravdy..takze fakt skoda snahy nieco poradit a zapojit sa..tolko ale kolko si tu napisala...

papricka33
13. okt 2015

Urcite ries svoju imunitu, vysetri sa na chlamydie, ktovie, ci nereagujes aj na partnera 😒 ale s touto temou treba citlivo. Chudak si vela neuzije a este by mal mat nejaky problem. Najprv ale najdi ine (vyssie spomenute) sposoby, aby bol spokojny. Chlapi to maju casto aj radsej ako klasiku 😉

marietuska
autor
13. okt 2015

@papricka33 na chlamyde dva testy boli robene nič,negativne,na všetko mi boli robene testy z mocu,a nič.nevyšlo,okrem nejakych obyc.bakterii,ktore by mi vraj nemali sposobobcať take tazkosti...ako pocitujem,tak neviem...:( vobec..
chudak partner s inič neužije,ako ja asi tiež ..a je mi ho už luto fakt ..:(

papricka33
14. okt 2015

@marietuska pises ze mas problem sj hned pri styku... Aj so sekreciou (necitala som vsetko), neskusas pouzivat lubrikanty? Byvaju tusim aj take s priatelskymi bakteriami...

marietuska
autor
15. okt 2015

@papricka33 mám problémy stále,24 hodín denne 7 dní v týždni,365 dní do roka,a po styku ešte oveľa horšie problémy,hned zápal,asi toľko.lubrikanty používané,dokoncaaj z lekárne,aj kokosový olej,taký ospevovaný tu na fore,a nič z toho,ani jedno nepomohlo,vôbec,ale vôbec...
či si dám,alebo nie,ci bez alebo s,ci s kondomom,alebo bez to je jedno,akonáhle partner do mna vnikne parkrat tak sa moje rpoblémy stonásobne zhoršujú.tomu niet pomoci proste

charlie1980
15. okt 2015

@marietuska Tak toto je asi telepatia. Akurat som na teba myslela a ty sem napises... Vies, Co ma napadlo...? Nevymyvas sa ty tam dolu nahodou prudom vody ....? Trebars prehnana hygiena...Ale to uz tu bolo spomenute. Pretoze ak ano, aj to moze byt pricina. Umyva sa iba zvonka, zlahka zvnutra, v ziadnom pripade nevymyva...

marietuska
autor
16. okt 2015

@charlie1980 no umývam sa casto ,to je pravda,ale ked ja nemozem inak,lebo po kazdej stolici sa zmývam radšej,aby som predišla bakteriam...ale ako..snazim sa nevymyvat ..už som aj prestala lactaacyd používať ...ale nemyslím,že by to bolo v tom :(:(

sardinka335
16. okt 2015

@marietuska a v čom myslíš ze ,,to, je??

worker_falcon
16. okt 2015

@marietuska ďalší bod, ktorý ti tu už bol povedaný - prehnaná hygiena. Zmenila si niečo? Lebo ty si na všetko povieš, že "nemyslíš, že by to bolo tým", a tým to končí pre teba. Potom musíš striedať doktorov, lebo tí tvoji si s tebou pri takomto tvojom prístupe nevedia dať rady.

charlie1980
16. okt 2015

@marietuska Co je to presne "snazim sa nevymyvat"? Vymyvas sa teda alebo nie...len taky postreh, ze kedysi som mala castejsie zapaly, bolo to prave tymto. Priroda si vsetko zariadila tak, ako to ma byt. A napodivu, odkedy som s tym prestala, nemala som najmensi zapal.

mk22
16. okt 2015

@worker_falcon mne sa strasne pacia tvoje prispevky..priame..bez servitky..len skoda ze nepadaju na urodnu podu..snad v sukromi sa stretas s dobrou reakciu za tvoju ochotu..a fascinuje ma ze muz sa vie a nema problem zapojit skoro do zenskej temy..uz sa to schyluje k cisto zenskej, kedze ku koncu sa riesu hygiena atd..palec hore 😉 😉

mimina00
16. okt 2015

@marietuska aj ja som mala zapali stale po styku,a prisla som na to ze je to z lubrikantu,nepouzivam a nemam.tiez som isti cas nefungovala a hladal to inde....

loxa
16. okt 2015

@klementinnka pomoooooc 😀

marietuska
autor
28. okt 2015

@mimina00 no my nepoužívame už lubrikant,dokonca kokokosvy olej bio,ani ten mi nepomáha proti zapalom,je to po nom lepšie,ale nič moc.

@charlie1980 no snazim sa nevymyvat sa,ani teraz. snažím sa,len jemne oplachovat,už ani lactacyd nepoužívam,nič ,čo som dovtedy npoužila,snazim sa iba raz denne sa osprachovat ..žiadne kupele,nič
ja mam taky pocit,ze furt tam mam nejake bakterie.
lebo aj teraz ,citim palenie stále,a tak,už mi hrabe z toho

mk22
4. nov 2015

@marietuska posl prispevkom.si si urcila diagnozu sama, ze ti z toho hrabe, takze sup sup nie s vaginou ale s hlavou, nech ti to dajucim skor do poriadku a mozes si veselo uzivat, lebo sex je fajn, sucastou vztahu
Bolo ti venovane niekolko stran tak si z toho vyber co ti sedi a urcite za kratky cas bude z teba vasniva zenska a tvoj priatel.si tiez pride na svoje 🙂 po takom celibate 😵

Strana
z5