Je mi s ním dobre
Mam zmeneny nick,nakolko nechcem aby o mne niejake zienky vedeli...baby som vydata 8r,mame 1 dieta,byvame u mojich rodicov.Zial s mm si moc nerozumieme,nakolko mi neprejavuje lasku,je lenivy.spoznala som sa s jednym muzom je to nas staly zakaznik,zial zenaty maju dve deti,no nerozumeju si.On je zomnou stastny,ja prinom tiez.Boli sme par krat von,bolo tam objatie aj bozkavanie.Nelutujem to mozno raz olutujem.Ale co dalej?seknut s tym?ja sa po case chcem rozviest
@milujemho napis do bravo girl. A velmi dobre sa zamysli nad tym, ci ti je dobre prave S NIM, alebo by ti bolo dobre S KYMKOLVEK, len nie "doma". Potom mozes zacat hladat nejake riesienie a sama za seba zvazit, ci chces obetovat rodinu pre "je mi s nim dobre" alebo obetovat "je mi s nim dobre" pre rodinu.
@milujemho tak keď s mužom nie si šťastná a nechceš alebo už nie je ako zachrániť váš vzťah, tak sa rozveď, osamostatni sa, daj sa do poriadku, sprav zázemie dieťaťu, a potom si rieš nový vzťah...
od ženatého chlapa žiadny zázrak nečakaj - samozrejme, že mu je s tebou dobre, lebo nerieši to, čo s manželkou doma, si zaujímavejšia, adrenalín, zakázané ovocie, atď., no ale keby to s manželkou mal až tak tragické, tak je dávno rozvedený... výhovorky "kvôli deťom" a podobne sú ozaj len výhovorky, realita býva v 99% taká, že si proste len potrebuje vyprázdniť gule a najlepšie niekde inde ako do zákonitej... akonáhle by ste spolu začali žiť, riešiť domácnosť, deti, bežný život, tak by bolo kúzlo preč a ty by si sa posunula na pozíciu oficiálnej partnerky - pravdepodobne tiež podvádzanej...
ak sa chceš rozviesť, tak sa rozveď kvôli sebe, nie kvôli novému prítrtníkovi...
chces sa po case rozviest? po akom case - ked si budes mysliet ze tvoj milenec chce byt s tebou? alebo ked tvoj chlap ta zmlati ci on sam odide?
s mm si nie stastna - neprejavuje ti lasku.... ty mu prejavujes..? manzelstov je manzelstvo, rodina rodina. takze zapracovat na vztahu, ak to nejde, tak odid od neho. ale nie preto ze ti je s inym "dobre", ale preto ze vztah nema perspektivu. mmch - ani vztah so zenatym nema perspektivu.
čo dalej? nevis rodičom na krku!!!! palicou by som ťa hnala!!! chlapov zhánať a vetrať rozkrok, na to by bolo každého, ale postaviť sa na vlastné nohy, to už nie! hanbi sa!
Booooze zas do septembra taketo somariny...
Hlavne sa odstahujte od rodicov a osamostatnite sa. Potom len budes cumiet na zmeny!
@milujemho tak v prvom rade, ak sa byva u niekoho rodicov, nech je vzajomne vychadzanie akekolvek, vzdy je to pre toho, kto byva u svokrovcov tzv. nehostinne prostredie, nevieme ake su okolnosti, ale treba sa odstahovat, plus ak mam o byvanie a vsetko postarane nenuti to dalej napredovat a riesit tieto otazky, manzel pracuje ? ak vies ze je tvoj muz lenivy, preco na neho nedas nejake povinnosti, ak ti neprejavuje lasku ako te, ze si s nim tal dlho vydrzala? ten novy, co si myslis, ze je to za muza, ked teba ako sa vravi opaluje, ze jeho zena je taka, hentaka a ma este aj dve deti, no uzasny clovek to nebude, lebo vzdy je na vine nejaka zla zena alebo zly muz, ked niekto uteka za inym,plus myslis si, ze ked budes s druhym vztahove problemy sa vam vyhnu...to je take naivne si mysliet, ze niekde je trava zelensia......podla mna manzelske problemy riesis utekom a je ti dobry a sympaticky hocikto aj ten co ma byt doma pri zene a nie pri tebe....

Nuz podobna tema tu uz bola najorv si pories stary vztah a potom si zacni novy.... Naco si s muzom kt ti nevyhovuje a je lenivy