icon

Je možná spoločná budúcnosť s bývalým väzňom?

foreksus
31. jan 2024

Dobrý deň ,

Aký by ste mali názor na chlapa(má 41 rokov) , ktorý strávil vo väzení 8 rokov. Je to len jeho minulosť , inak je všetko v poriadku. Vedeli by ste si s ním predstaviť spoločnú budúcnosť , deti ..... Ďakujem

Strana
z3
foreksus
autor
9. feb 2024

@karolinakr to máš pravdu , recidíva je veľmi vysoká

simonecka008
9. feb 2024

@foreksus a co tak napisat zaco ai tych 8 rokov sedel?

foreksus
autor
9. feb 2024

@sasa1310 bola to ekonomická trestná činnosť . Trest bol väčší , pustili má skôr po 3/4.

simonecka008
9. feb 2024

@foreksus mam kamarata tiez sedel nie tolko co ty ma zenu a deti ..

sasa1310
9. feb 2024

@foreksus čiže si bol odsúdený na 12 rokov

foreksus
autor
9. feb 2024

@sasa1310 11,5

katkami123
9. feb 2024

@foreksus
Byt 8 rokov medzi chorými hlavami a rôznymi patologickými povahami samo o sebe človeka poznačí, do toho ty si musel urobiť tiež niečo vážne, keď až 8 rokov, čo by bezny človek neurobil.

zuzubb007
9. feb 2024

Sorry ja nie v žiadnom prípade dala by som ruky preč od takého chlapa, proste nechcela by som ani takého čo sedel 6 mesiacov za vodičák, u mňa je to konečná a nieje to 100% chlap do života a teda automaticky ani budúcnosť nebude normálna a život s nim, myslím, že takýto chlap si musí nájsť seberovnu a s tou môže mať aj rodinu a všetko bez problemu

sasa1310
9. feb 2024

@foreksus a podmienku už máš za sebou? Ku nám do práce chodili odsúdení pracovať, boli to rôzne osudy, takže ja neodsudzujem. Skôr "obdivujem", že po 8 rokoch sa vieš normálne vrátiť do spoločnosti a žiť slušne. Bol si na voľnom oddelení?

foreksus
autor
9. feb 2024

@zuzubb007 máš asi pravdu. Keby som bol žena, tiež by som premýšľal rovnako

foreksus
autor
9. feb 2024

@sasa1310 ešte nie . Snažím sa , ale myslel som si , že to nebude také jednoduché . Ale ide to dáko automaticky a správnym smerom

foreksus
autor
9. feb 2024

@katkami123 máš určite pravdu , človeka to poznačí

sasa1310
9. feb 2024

@foreksus svoj trest si si už odsedel, takže by ťa už nemal nikto "odsudzovať" za tvoju minulosť. Prajem ti nech tá tvoja cesta života ide len a len správnym smerom

Strana
z3