Je možné, aby sa muž bez ambícií zmenil?
Spoznala som cez net muza, ktory sa mi fyzicky paci a aj celkovo debata s nim je fajn, vyvija o mna zaujem, ale vaham, ci to dalej rozvijat. Ide o to, ze ma 33 rokov, nedostudoval vysku, pracuje ako rozvazac jedla a je spokojny s tym, ze ma pohodlny zivot a plat mu staci, co si ale myslim, ze nebude horibilna suma. Podla mna to je praca vhodna pre studentov a celkovo mladych na zaciatok, nie pre chlapa zreleho na zalozenie rodiny, co aj planuje. Tiez mi vadi, ze fajci.
Ja mam 35, mam dobre vzdelanie, vlastny byt a auto, pracujem v zahranici. Roky driem ako kon, aby som nieco mala, bez toho aby som bola zavisla od muza. Dlhodobo si neviem najst vztah, teraz sa objavil niekto, kto sa mi aj fyzicky paci. Planujem sa pristahovat blizsie k Slovensku, chcela by som sa uz usadit. No tak, aby som mala financnu istotu a uprimne, aby sme si mohli ako par/rodina dovolit trochu lepsi standard, bez obracania kazdej koruny dvakrat. Nemyslim luxus, ale zo samej lasky si clovek nedovoli kvalitnejsie jedlo, obcas dovolenku, veceru a divadlo, detom kruzky a celkovo taky klud aspon po financnej stranke. Imponuju mi muzi uspesni a cielavedomi, aby sme mohli budovat spolu. Bojim sa, ze by som bola frustrovana a nevazila si pohodlneho chlapa. Zase mam obavy, ze budem preberat, az bude neskoro. Je mozne, ze sa taky chlap zmeni alebo mam hladat dalej?
@tramtada31 mame v rodine VS vzdelanu zenu, ktora si vzala robotnika na stavbe. Ziju spolu 20 rokov stastne s spokojne. On sa nikam neposunul, ona ano. Tak im to obom vyhovuje.
@oli18 no on je na stavbe za hviezdu, ona sa cim pysit nema a mozno sa k nemu nepriznava, nespomina ho nikde...ved ked je dobry stavbar, aspon robit na zivnost a hned to zneje lepsie, nez ako nadennik pod komandom dnesnych developkarov. Tiez poznam takyto par, ale by ho zena aspon dokopala k mature a k majstrovi na stavbe🤔
@ahhola on robi na zivnost, lebo takto to dnes v stavebnictve chodi. Ziju v malom.meste, kazdy ich pozna, je ucitelka, poznaju ju rodicia, aj studenti. On maturitu ma z gympla, z VS odisiel, na vyber nema, tak robi v stavebnictve, ako vacsina jemu podobnych. Je normalny rozhladeny chlap, urcite sa za neho nehanbi, inak by si ho predsa nevzala.
@oli18
Napisala si to správne - OBOM vyhovuje.
Ak to danej osobe nevyhovuje, prečo by mala niečo hrať? Manžestvo je zavazok na celý život a treba si veľmi dobre rozmyslieť či som skutočne presvedcena, ze s tym clovekom chcem byť a neprekáza mi to. Je v poriadku, ze ti niečo nevyhovuje.
@mameha7
Uspesná zena je maskulinna? To hadam vtipkujes. Takto uvazovali ludia v minulom storoci. A malo priebojna zena je čo? Akoze zenska?
Hlavne sa nakechlit a byt za stetku a gazdinu dokopy a hrat hru muzskeho sveta?
Zena vedoma svojej hodnoty si vazi svoje talenty od Boha a tie talenty neurcuje ani pohlavie, ani narodnost, ani nic ine...
@zmrzlinka2021 🤦♀️K tej nadväznosti myšlienok.... Autorka povie A+B, ja napíšem B+C a ty pochopíš M+K+X. 😃 Kde som niečo také uviedla, že úspešná žena je automaticky iba maskulínna? Ja som nadviazala na autorku, ktorá sa sama označila za priebojnú, úspešnú a maskulínnu, ktorá priťahuje feminínne typy mužov. Poprosím nabudúce čítať s porozumením a nepliesť jablká s hruškami. Ďakujem 💓
@princkrason ale asi mas kralovstvo a koče 😉
@zuzana76 dnes sa tomu vravi investičné portfólio 😀
No ked chces mat deti tak je najvyysi cas. Ved mas uz 35 rokov... Aby potom neboli problemy s počatim kvoli veku a tiez aby boli deti zdrave tiez neni to sranda, po 35 roku veku su aj zvysene rizika na downov syndrom atď...
Hmmm... Rozvozca.. otázne či nezarobí viac ako ty. U nás na firme sa striedajú 3 tzn. každý majú po 10 dní v mesiaci cirka 11-12 hodín dene a zarobia si okolo dvojky.
Ja nechapem naco sa ty s tou tvojou "urovnou" a "urovnou tvojich poziadaviek" teda motas okolo takeho chlapa a este ho porovnavas so sebou co ty mas a co on ma a nema....mala by si si hladat radsej to co ti takzvane imponuje teda ten tvoj vysoko urodzeny standart a nie sa motat okolo chlapa ktory ta azda pritahuje len ocami
Tak si nájdi takého co ti vyhovuje. A on si nájde takú co nebude na peniaze... Hotovo.
Ak to nie je dobrý tak sa da ním netahaj a ukonci to nech si nájde takú ktorela je s nim spokojna.
@bu_bu_bubak naši rodicia sa spoznávali cca v 20 rokoch kedy obaja nemali dokopy nič a ženy nenastupovali na vš a boli aj menej vyberave teraz sú strašne sociálne rozdiely. Aj ja mam tu na MK pocit ze si ženy hľadajú mužov podľa soc statusu a peňazí. Minule bola téma, ze muž ktorý sa páčil žene ma hypoteku na dom či má ist do takého vzťahu. No mala som dosť. Takže už nie je dôležitý človek a jeho vnutro
Som sklamaná z dnešných hodnôt.
Ty uz si frustrovana z toho teraz. Riešis len to ze sa Ti fyzicky pači ,ale štyl života a pristup mate pravdepodobne diametralne odlišny už teraz. On je pohoďak čo mu asi stači malo, Ty si moc ambiciozna. Aj keby bol nejaky vzťah dalej , tak to bude vyzerať že Ty "nosiš nohavice" . A možno on Ti bude zo samej lasky "posluhovať" ako kraľovnej. Nehovoriac keby Ste mali spolu deti. On bude spokojny možno s tym čo mate (doniesla si Ty do vzťahu) a Ty na materskej sa budeš trapiť odkiaľ zohnať prachy aby ste sa mali "luxusne". A možno som moc negativna a beriem to pragmaticky. Ale hold keď pridu na pretras problemy, deti, peniaze, travenie času, tak to že je pekny Ti nepomože.

@oli18 presne ma toto napadlo... 😂 ja som hodnú chvíľu ani presne nevedela co ten môj frajer robí 😂 a keby povedal, ze maká v bani, bolo by mi to v tom momente fuk 😂