icon

Je možné poraziť narcistu jeho hrou?

Včera o 08:20

Ahojte, tie čo ste mali partnera narcistu alebo máte. Mňa by veľmi zaujímalo to ako sa dá nad ním vyhrať jeho hrou? Viem že oni nemajú city a nemajú ani empatiu takže citmi sa ho neda zničiť, zároveň, viem že odchod je akoby vyhrá pre obeť no nie pre neho keďže jemu to bude ukradnuté, ale ako sa dá taký narcista zničiť ? Keby sa stretnú dvaja nacisti myslíte že vie jeden druhého zmanipulovať? Ci ani to sa neda ? Dá sa vôbec narcista zmanipulovať ? Pre nich je úspech moc a kontrola nad obeťou, ale čo je pre nich prehra ? Nie je to odchod obete, ako sa sa docieliť aby narcista trpel tak silno až ho to zrazí do kolien ?

Strana
z3
anonym_b91cb9
Včera o 15:45

pracou na sebe, emocne sa odpojit a jeho ignorovat, ignoracia ich zneistuje a zabije

luizina
Včera o 16:45
@anonym_autor

@la_dolce_vita ja to uplne chapem som z toho vzťahu von, ale ked som sa začala spätne zamýšľať nad tým a snažiť sa to nejak pochopiť, že ako narcista vníma svet a ci si vôbec uvedomuje čo pácha, alebo si to vôbec neuvedomuje a cíti sa naozaj ako obeť 🙈

@anonym_autor presne tak, on/ona sa vzdy bude citit ako obet, neda sa nim "vyhrat". Oni maju svoj svet. Nie, nestoji mi to ani za zamyslenie, co by mu ulizilo. Nech su tam kdes u a nech mi daju pokoj. Zazila som si to.

dadis
Včera o 19:11

@anonym_autor A ten tvoj narcista sa neciti dost ublizeny uz len tym, ze si odisla? Moj je ukazkova obet, ktory "nevladze" so mnou ani 2 vety zo slusnosti prehovorit, lebo som mu znicila zivot, obrala ho o majetok, peniaze, deti, som psychopatka atd atd atd. Samozrejme ani 10% z toho skutocnost nie je..ale ved asi pozname..

Strana
z3