Je naozaj unavený alebo sa len vyhovára?
Ahojte, môj muž je v celku dobrý muž.Avšak máme za sebou aj krízu, išlo o neveru z jeho strany. Odpustila som, neriešim.V poslednej dobe večer vždy zaspí, viac x aj bez sprchy, chápem že je unavený ok. Sex je problem, ak ho mame viac ako 3x za mesiac ja mam Vianoce. Naposledy sme mali sex pred 6 dnami. Dnes išiel na 2 týždbe na služobku a sex žiadny (((Aj keď som sa k nemu rano tulila. Nič, spal. Mam 36 rokov 165cm 63kg poporode mi zostalo. Pred som mala 54kg ale cvicim kazdy den niesom nejaka rozkysnuta. Preco ma odmieta? Ked sa ma dnes pytal co je mojej zene nezmohla som sa uz ani na slovo aby som sa nerozplakala, potom mi pisal ze ma lubi a ze ho mrzi jeho neschopnost. Nato som mu odpisala prilozim v screenshot e stacilo by vam to ako vysvetlenie? nezmohla na slovo ked sa pytal rano co je mojej zene.....? No co asi.
Decka ja vam neviem. Stale dookola sa pise ako su ludia strasne unaveny, ako vecer nemaju energiu atd atd. V tej suvislosti ma napada ako sme sa sem dostali my ? Co poznam nasich rodicov a prarodicov, fu akoze vstavali o stvrtej aby rano nakrmili na druzstve prasce a kravy nehovoriac o tom ze sa pralo v Romo max v Romo kombi. Ked chcela zena uvarit obed musela si ho najprv chytit a odrapat. Ludia sa okrem deti starali o hydinu a osipane a po praci niekde v pekarni isli na pole.... Ako je mozne ze vychovali 3-5 deti a este chodili na zabavu. Ak vezmem ze sa dnes vsetko krasne nakupi v Tescu a hodi zohriat do hrnca, pracka pere sama, po dome beha sam vysavac o deti sa stara tablet a telka .... Akoze nie je energia na 20 minut sexu ? Je to na zamyslenie.
@extempore ta váha je spomínaná asi v súvislosti, že keď sa chlap zaľúbi do štíhlej, asi sa mu páčia štíhle. A ked sa zaľúbi do baculky, tak sa mu pravdepodobne páčia baculky s vnadami. Síce je to povrchne, ale pri zoznamovanie a zalubenosti funguje chémia.
Ale s tým zverejňovanim súkromných správ s intimnostami o vajciach 😂😎🙄 máš pravdu. Podľa mňa za čiarou...
Neviem, moj ma skoro 40, momentalne uz 2 mesiace maka ako otrok, 14 hodinove smeny, velky fyzicky tlak, lebo je na veducej pozicii, ja som 17 mesiacov po porode a mam 10 kil viac, ako ked som porodila, 20 ako ked ma spoznal, som ozaj vorvan a nie je rana/dna/vecera/noci, co by sa nepokusal. Ale na druhej strane, vsetci sme rozdielni a kazdy zvlada unavu/stres inak. Bud budes doverovat a veci sa utrasu alebo to skoncite.
@17juraj17 to mas pravdu, moj muz ma nizsi apetit ako ja vseobecne (ale to tak vzdy bolo uz od zaciatku), ale ked fyzicky pracuje na dome, tak ma ovela vacsiu chut ako zvycajne. Zial, byvame v byte. Skratka niektorym chlapom by sa zislo orat pole a rubat drevo, psychicky stres je horsi ako fyzicka namaha. Napriklad ja mam chut stale, ale to je psychicke nastavenie. 😄
@lenjalenja5 ja tiez ked som unavena zaspavam ve er s detmi a na sex nepomyslim aj 2 tt neeviem co robi mm aku ma pracu ako potom funguje doma ale kedze isiel na 2 tt prec asi robi mimo domu tazko zhodnotit ale unava je sviňa a mal to vzdy ci len teraz na jar
@majka99999 Tvoju myslienku ak by sme rozobrali psychologicky tak je to dost mozne. Ak clovek pracuje manualne tak s vysokou pravdepodobnostou je za nim defacto hned vidiet nejaky výsledok. Ak clovek vidi ze nieco dokazal alebo sa mu nieco podarilo tak je rad no az stastny. Vyplaviasa mu endorfiny a tym padom je psychicky na tom lepsie a vecer v spalni je zviera 😝 . Takze treba sa poriadne namakat a aj sex bude😀
Pisem za muzske pokolenie ... mam 35 🙂 a tiez sa mi nechce. Aj ked nemam byt z coho unaveny kedze sa moc nenarobim ale som so zenou cely den, kedze mame maleho svista a starame sa o neho obaja 😉 takze mi neni taka vzacna co je blbe... bud rada za 3x do mesiaca. Hlavne mu nevypisuj taketo spravy, to ti nepomoze.... skus reverznupsychologiu. Chlap ked si je s niecim isty tak ho to moc nezaujima. Chod s babami von, wellness, pripadne nejaky vikend a sex si nevyzaduj sama. Vyskusaj 3-4 mesiace. Pokial nepride sam za tebou a nezacne ho zaujimat co sa deje tak dupe niekde inde ☹

@lenjalenja5 ja by som sa skôr zamerala na iné. Na jeho správanie počas nevery a terajšie správanie. Či tam nie sú náhodou rovnaké prvky. Za dva týždne v inom meste môže čo to pozažívať..A čo už je raz odpustené, to je aj dovolené.
Môjmu, keď sa nechce, tak viem presne, kde mám chytiť a môže sa mu nechcieť, vždy sa mu potom zachce.