icon

Je normálne, že moja mama dáva môjmu ročnému synovi jej prsník?

Včera o 19:04

Je to normálne že moja mama dáva môjmu ročnemu synovi ochutnať jej prso???? Akože “sranda”? Keď tam nie som tak malý si to jasne že dá do úst ale len na chvíľu. Keď tam som tak vie že nemôže. Som paranoidna?? Hovorím jej nech to nerobí ona aj tak . Toto

Strana
z3
januska12323
Dnes o 08:44

Tvoja mama má nejaký psychický problém a je na tebe či budeš chrániť seba aj dieťa alebo nie. Čo je na odhaľovaní tela vtipné? Ročnému decku?

anonym_abefad
Dnes o 08:44
@anonym_autor

Myslite že to môže byt tým že mi zomrel súrodenec?.. že si to tým kompenzuje?..
prečo spm nezakročila? Pretože som si myslela že to mysli zo srandy ten prvýkrát a že ho iba “provokovala” vtedy si nedal do ust nič.. myslela som si že chce len vidieť jeho reakciu chápete .. ale posledné návštevy to opakovala . A verte mi že som jej to povedala rázne a nie len raz. No ale včera to už tak prehnala že mi preplo a zobrala som malého a odišla som..

@anonym_autor dufam, ze ho tam vezmeš opäť a syn bude mat krasne spomienky na to, ako v detstve cuckal babkin prsník. 🙄

euka210
Dnes o 08:47

@anonym_autor jedna perla za druhou dnes

sticker
kesa
Dnes o 08:50

@anonym_autor co ti prasi tak toto by nešlo bez urážky ale je v poriadku??? To ani vtipne neni. Uz by sa s mojim synom nevidela....

estellas
Dnes o 09:40

@anonym_autor ak toto nie je vymyslené tak je to veľmi divné.
Už aj ukazovať nahý prsník pred rodinou mi príde divné.
Nechápem prečo by to niekto robil ? 😲😲😲😲

Strana
z3