icon

Je normálne, že moja mama dáva môjmu ročnému synovi jej prsník?

16. apr 2026

Je to normálne že moja mama dáva môjmu ročnemu synovi ochutnať jej prso???? Akože “sranda”? Keď tam nie som tak malý si to jasne že dá do úst ale len na chvíľu. Keď tam som tak vie že nemôže. Som paranoidna?? Hovorím jej nech to nerobí ona aj tak . Toto

Strana
z3
januska12323
17. apr 2026

Tvoja mama má nejaký psychický problém a je na tebe či budeš chrániť seba aj dieťa alebo nie. Čo je na odhaľovaní tela vtipné? Ročnému decku?

anonym_abefad
17. apr 2026
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor dufam, ze ho tam vezmeš opäť a syn bude mat krasne spomienky na to, ako v detstve cuckal babkin prsník. 🙄

euka210
17. apr 2026

@anonym_autor jedna perla za druhou dnes

sticker
kesa
17. apr 2026

@anonym_autor co ti prasi tak toto by nešlo bez urážky ale je v poriadku??? To ani vtipne neni. Uz by sa s mojim synom nevidela....

estellas
17. apr 2026

@anonym_autor ak toto nie je vymyslené tak je to veľmi divné.
Už aj ukazovať nahý prsník pred rodinou mi príde divné.
Nechápem prečo by to niekto robil ? 😲😲😲😲

anonym_a5f0cd
17. apr 2026

Je to normalne, ked je priyebana! ▪️

anonym_b323f4
17. apr 2026

@anonym_autor Ešte taká otázka: Má ona mlieko? Lebo keď áno, tak ti pomáha kŕmiť. Ak nie, tak je to zneužívanie maloletého.

Berte môj príspevok s rezervou.... 🙄😂😂😂

eedit
17. apr 2026

Ide o poruchu osobnosti. Často ťažko liečiteľnú lebo pacient si neprizná, že má problém. Určite syna len v Tvojej prítomnosti alebo vôbec. Problémy s mamou museli byť už skôr. Žiaľ bude to horšie a častejšie nepredvídaných vecí. Čo zakážeš to ona urobí a zmení s komentárom, že ona nič ona chce len dobre, poprípade, že veď to je sranda. Žiaľ pri dlhodobom vystavení dieťatka takémuto javu dochádza k rodinnej reťazovej reakcií a v neskoršom veku aj ono samé [ už bez pamäte o čo išlo] bude vo vyššom veku podobne postupovať vo vzťahoch. Ak aj k niečomu dôjde, dôrazne vysvetľovať neskôr synčekovi, že prvoradí sú rodičia a ich má chlapček poslúchať. Skôr sa odporúča obmedziť až zrušiť kontakt. Žiaľ prognóza na zlepšenie stavu pre mamu je nulová, lebo terapie len nabádajú k empatii, ale žiaľ pacient má svoju tvrdú hlavu. VEĽA SÍL PRAJEM.

anonym_fdb443
17. apr 2026

47 rokov a toto robí???? Do p....č by som jej nadala. Toto je choré . To ako môže jedna zrelá žena ktorá ma mať rozum práveže ok

0kristina0
17. apr 2026

A to urobila pred tebou? Lebo pises, ze to robi ked tam nie si tak ako to mozes vediet ked to nevidis?

simca06022011
17. apr 2026

@anonym_autor ide jej o to, aby si jej dieta prestala davat. Toto by som nikdy nedopustila, pride mi to uchylne. Ak tam chces chodit, tak si to s nou riadne vydiskutuj, ci je chora na hlavu, kde toto videla... (a to neber v zlom, naozaj to takto myslim, proste by to moja mama len tak neobhajila)

katkati
17. apr 2026

Hovorila si o tom svojmu otcovi? Ak nie, tak mu to povedz a vysvetli mu, že babka sa nebude môcť s vnúčikom stretávať. Ak je aspoň on normálny, tak by to mal pochopiť.

jaskolka
17. apr 2026

@anonym_autor to ako fakt myslíš túto otázku? 😮😮😮

zuzana76
17. apr 2026

@anonym_autor nie je to normalne, tvoja mama ide zrejme do menopauzy a nie je s tym vysporiadana. V podstate je to mlada zena, mnohe maju v takom mladom veku este vlastne male deti a ona je uz babka, mozno to ani tak skoro necakala. To ju vobec neospravedlnuje a nie je to normalne, je to chore a uchylne. Urcite sa s nou treba vazne porozpravat. Urcite psychicky nie je ok, predpokladam, ze sa neciti byt babkou, ale este mamou. Kamen urazu je v tom, ze rozhodujeme kedy sa my staneme rodicmi, ale uz nerozhodujeme o tom, kedy sa staneme starymi rodicmi a nemame to v rukach. Mozno sa s tym nevie vysporiadat.

zanka777
17. apr 2026

@anonym_autor to ako nehnevaj sa ale tvoja mama je na hlavu alebo nejaký psychiatrický pacient?lebo nie nie je to normálne a keby mne raz toto urobila moja mama tak by som k nej na návštevu neprišla strašne ale strašne dlho

estellas
Autor odpoveď zmazal
romiada
18. apr 2026

@anonym_autor a Ty si bola kojena (vlastnou mamou)? Iba mi napadlo, či si mama nekompenzuje nieco zameškane.... A dedo (tvoj otec) čo na to? Vie o tom vôbec? Alebo je ticho ako podpapučák? Ak chape on tvoje pocity,že Ti to je neprijemne a je to cez čiaru tak za vnúčikom pojde aj sam k Tebe. Mama Ťa evidentne nerešpektuje. Dokonca mam picit že v tom može byt akesi superenie (pozri,stale som dobra matka, nie som este na zahodenie) . Pritom Teba mala v rovnakom veku takmer.

kofa77
18. apr 2026

Ludom j…e, inak si to neviem vysvetlit, co tu obcas citam🙄🙄
Ved to je uplne chore, vy ste mimo cela familia

blacki12
18. apr 2026
@anonym_abefad

@anonym_autor takze tvoja mama sexuálne obťažuje tvojho ročného syna, nerešpektuje ta a dava mu banány v čokoláde okrem inych nevhodných veci pre babatko.
A ty miesto toho, aby si chránila svoje dieta a nestretavala sa s narusenou mamou, kym sa neda liečiť vypisuješ na MK a plačeš ako ta nerešpektuje.
Akoze bez urážky, ale co sa na tebe da rešpektovať? Ked toto dovolíš aby ti hocikto robil s dietatom? Keby mu dedo dava penis do úst tiez by si veselo dalej chodila na navstevy?
Nehnevaj sa na mna, ale tak ma vedia vytočiť taketo matky, nezodpovedne, co maju jednu jedinú úlohu na svete a to chrániť svoje deti a nerobia to.
Poviem raz: mama, neželám si aby si dávala svoj prsník do ust môjho dietata a akokoľvek sla proti mojej výchove. Nedodrží to? Zodvihnúť sa a odísť domov. Ak zopakuje aj pri ďalšej navsteve obmedziť kontakt aj vysvetliť preco.
A ze chudak dedo neuvidí vnuka? No velmi chabá výhovorka. To je výhovorka zbabelej matky, ktorá sa boji riesit konflikt. Keby dedo chcel, pride k vam, na ihrisko, hocikam bez uchylnej babky.
Ďalšia vec, takto chces vychovávať aj dieťa? Ze mu budes dookola hovoriť : nesyp druhým detom piesok do oci ale on to bude robit dalej a ty sa budes iba pozerat a opakovať aby to nerobil? A potom plakat, ako ta nerešpektuje? Akoze autorka naložila som ti ale vytocila si ma riadne. Uvedom sa a zájdi sa poradit s odborníkom. Cele zle

@anonym_abefad Autorka vyrastala v toxickej rodine s minimálne toxickou matkou. Deti narcistických rodičov majú veľký problém nastaviť si hranice, aj v dospelosti. Všetky pokusy o zdravé nastavenie hraníc boli vždy potrestané a táto mladá mamička bola vychovávaná tak aby neverila svojmu úsudku..
Narcistickí rodičia nerešpektujú hranice, ani tie sexuálne, voči dieťaťu opačného pohlavia, v tomto prípade vnúčikovi.

alchemilkazltozelena
18. apr 2026

@anonym_autor podla mňa chcela mať syna a nemala a teraz si to takto kompenzuje.. normalne to nie je.. je to úchylne.. ma nutkanie to robit a to ju ukludnuje a je pri tom šťastná.. prerušila by som kontakt kým by nešla k psychiatrovi alebo psychologovi

anonym_abefad
18. apr 2026
@blacki12

@anonym_abefad Autorka vyrastala v toxickej rodine s minimálne toxickou matkou. Deti narcistických rodičov majú veľký problém nastaviť si hranice, aj v dospelosti. Všetky pokusy o zdravé nastavenie hraníc boli vždy potrestané a táto mladá mamička bola vychovávaná tak aby neverila svojmu úsudku..
Narcistickí rodičia nerešpektujú hranice, ani tie sexuálne, voči dieťaťu opačného pohlavia, v tomto prípade vnúčikovi.

@blacki12 tiez som vyrastala v manipulujúcom a toxickom prostredí. Ale uz nie som dieta, som zodpovedná za svoj život, nie som povinná opakovať generačnú traumu a posúvať ju dalej. A mat deti pre mna znamenalo chrániť ich za kazdu cenu, ked sa zacali starí rodicia prejavovať tak som velmi rychlo urobila kroky. Stalo ma to síce vela nervov pri nastavovaní hraníc a peňazí na terapii, ale deti su prvoradé nie?
Takze chapem, co hovoríš, ale ani zďaleka to nie výhovorka, preco jedna matka nechá svojmu synovi strkať cudzí prsnik do ust.

blacki12
18. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_246a4e neviem akože čo je pre teba vymyslené načo by som to robila. Moje ročne dieťa vie a presne to chápe keď sa na neho pozriem a nepáči sa mi to. Keď som tam pozrie sa na mňa ja sa na neho pozriem a ani sa toho nedotkne.

@anonym_autor Tvoja matka nebude nikdy prínosom pre tvoje dieťa. Jej neprítomnosť tvojmu synčekovi nijak neublíži, kontakt naopak spôsobí veľké traumy.
Ty si zodpovedná za svoje dieťa a tvoje rozhodnutia majú dosah na to, aby mal tvoj synček šťastné detstvo.

blacki12
18. apr 2026
@anonym_abefad

@blacki12 tiez som vyrastala v manipulujúcom a toxickom prostredí. Ale uz nie som dieta, som zodpovedná za svoj život, nie som povinná opakovať generačnú traumu a posúvať ju dalej. A mat deti pre mna znamenalo chrániť ich za kazdu cenu, ked sa zacali starí rodicia prejavovať tak som velmi rychlo urobila kroky. Stalo ma to síce vela nervov pri nastavovaní hraníc a peňazí na terapii, ale deti su prvoradé nie?
Takze chapem, co hovoríš, ale ani zďaleka to nie výhovorka, preco jedna matka nechá svojmu synovi strkať cudzí prsnik do ust.

@anonym_abefad Úplne s tebou súhlasím v tom, čo si napísala. Mne osobne chvíľu trvalo, kým som pochopila a zorientovala sa v tom, že nekrivdím mojim rodičom a že musím svoje deti pred nimi chrániť a úplne som ich odstrihla.

anonym_abefad
18. apr 2026
@blacki12

@anonym_abefad Úplne s tebou súhlasím v tom, čo si napísala. Mne osobne chvíľu trvalo, kým som pochopila a zorientovala sa v tom, že nekrivdím mojim rodičom a že musím svoje deti pred nimi chrániť a úplne som ich odstrihla.

@blacki12 mne tiez. Mala som strasne vycitky a stres z každého kontaktu. Ked som obmedzila stretávanie velmi sa mi uľavilo 🙂

blacki12
18. apr 2026
@anonym_abefad

@blacki12 mne tiez. Mala som strasne vycitky a stres z každého kontaktu. Ked som obmedzila stretávanie velmi sa mi uľavilo 🙂

@anonym_abefad Tak máme to ako cez kopirák. Ale to odstrihnutie bola najlepšia vec, akú som sebe a svojim deťom mohla darovať.

autor
18. apr 2026
@blacki12

Práveže ja som nevyrastala v toxickom prostredí. Neviem kde si to vzala. Moja mama si prežila veľkú stratu Ano bola silná v mladom veku. Ale nikdy naozaj nikdy som nepocítila z nej nič takéto . Nič divne. Bola mi dobrou mamou. Nehvoorim že teraz nie je ale odkedy sa mi narodil syn sme stále skoro vo vlasoch. Akoby sa somnoi predbiehala alebo súťažila. Vkuse že či mam upratané. Že mam neporiadok doma. Že malý hladuje somnou. A takéto veci akoby ma podkopávala
@blacki12

blacki12
18. apr 2026
@anonym_autor

Práveže ja som nevyrastala v toxickom prostredí. Neviem kde si to vzala. Moja mama si prežila veľkú stratu Ano bola silná v mladom veku. Ale nikdy naozaj nikdy som nepocítila z nej nič takéto . Nič divne. Bola mi dobrou mamou. Nehvoorim že teraz nie je ale odkedy sa mi narodil syn sme stále skoro vo vlasoch. Akoby sa somnoi predbiehala alebo súťažila. Vkuse že či mam upratané. Že mam neporiadok doma. Že malý hladuje somnou. A takéto veci akoby ma podkopávala
@blacki12

@anonym_autor Ako si vysvetluješ, že z dobrej matky je matka, ktorá s tebou súťaží a chová sa prepnuto?
Akú stratu zažila?

anonym_0c3d81
18. apr 2026

Fuj ja sa dogrcam. Vymyslená téma, že? Urobiť toto moja matka tak ju pošlem k psychiatrovi a kým by sa nezačala liečiť malého neuvidí

Strana
z3