icon

Je normálne, že otec neprispieva na domácnosť?

6. mar 2024

Dobrý večer chceme sa s priateľom osamostatniť ideme bývať do mesta mame dcéru (4roky).Teraz bývame u mojej babky a dedka býva s nami aj môj otec babka a ja mame kuchyňu oddelenú je to veľký rodinný dom.Problém nastáva tam že môj otec neprispieva nič ale jesť chce (nepracuje).Kupuje sa len za moje a priateľove+dávame babke 100eur za elektrinu on nedáva.Keď sa niečo v domácnosti pokazí zase to platíme iba ja alebo priateľ.Ja pracujem a on tiež zárobime spolu do 2200 eur.Môj otec ma na učte cez 90000 eur + auto dostal to ako vyplatenie z firmy do roboty nechodí s toho kupuje oblečenie a naftu do autá tri roky sa o neho staráme na jedlo a elektrinu nedáva nič ešte sa na nás vykričí keď sa opije je to podľa vás normálne ? A ešte nás obsmeje ako malo zarábame

anjelicek26
6. mar 2024

Vyhodiť ho vie len babka a dedko...a aj usmerniť.

domkakvet
6. mar 2024

Vedela by s tym urobit nieco babka.

autor
6. mar 2024

Veď o dve dni sa sťahujeme do bytu a mame tu nakúpené skrine a postele v hodnote 3000€ a povedal že nám to nedá ďalej vysávač je náš aj mikrovlnka

autor
6. mar 2024

Dá sa s tým niečo urobiť

rorino
6. mar 2024

Hádam sa ho nebudeš pýtať,či si dnes odniesť svoje veci...

januska12323
6. mar 2024

A čo jeho do toho? Zober si veci, odsťahuj sa a nech si s ním robia dedkovci čo chcú.

cacianka
6. mar 2024

By som ho poslala do prdele , prizivnika, otec neotec.
Vaše rozhodnutie sa odsťahovať 👍, vaše peniaze vo vašom majetku. On nech je ticho a nech si kúpi a platí svoje potreby. Bodka

hope87
7. mar 2024

On si moze rozpravat co chce 😀. Veci, ktore su Vase, si bez premyslania urcite zoberte so sebou. Takisto aj vysavac a mikrovlnku. 3000e je znacna suma a takemu prizivnikovi by som veci v takej hodnote urcite nenechala. Hlavne, ze sa Vam bude smiat, ako malo zarobite ale hlavne, ze on je "milionar" 😀, ktorý si sedi doma na vajciach a vlastnej dcere bude robit napriek. Nuz, rodica si nevyberas, to je pravda ale uz konecne budete sami vo svojom a nebudes musiet riesit tieto veci.