icon

Je normálne, že sa mama po operácii neozýva?

14. okt 2025

Mama mala dnes operáciu ciev a vôbec sa s ňou neviem skontaktovať. Mala ju doobeda a stále nic ani neprecitala správu. Písala som otcovi ale tiež to isté neodpisuje. Dosť sa bojím. Myslíte, že ešte od rána by nebola na telefóne ?

Strana
z2
majus2323
14. okt 2025

@anonym_autor nech otec zavolá na oddelenie. Keby sa stalo niečo fakt zle, volajú vám nebojte sa, možno je len mimo, unavená, k.o
Držím palce

autor
14. okt 2025
@majus2323

@anonym_autor nech otec zavolá na oddelenie. Keby sa stalo niečo fakt zle, volajú vám nebojte sa, možno je len mimo, unavená, k.o
Držím palce

@majus2323 s otcom som sa snažila skontaktovať ale on tiež ani neprečítal správu ani neberie telefón.

pribinak
14. okt 2025

Veď zavolajte na oddelenie kde leží a opýtajte sa na stav

Každý reaguje na anestézi inak

autor
14. okt 2025
@pribinak

Veď zavolajte na oddelenie kde leží a opýtajte sa na stav

Každý reaguje na anestézi inak

@pribinak a povedia mi to ? A asi ma ani neuviedla v nemocnici ako kontakt. Asi mi nepodajú žiadne info. Otca nemôžem zohnať ach asi nebudem celú noc spat. 😔

minenkaa
14. okt 2025
@anonym_autor

@pribinak a povedia mi to ? A asi ma ani neuviedla v nemocnici ako kontakt. Asi mi nepodajú žiadne info. Otca nemôžem zohnať ach asi nebudem celú noc spat. 😔

@anonym_autor bývaš dufam aspoň 500km ďaleko ,inak nechapem

autor
14. okt 2025
@minenkaa

@anonym_autor bývaš dufam aspoň 500km ďaleko ,inak nechapem

@minenkaa Bývame v Trnave a mama je v nemocnici v Martine

autor
14. okt 2025

Je to podľa vás normálne, že ešte by nemala pri sebe telefón ?

jenn7
14. okt 2025

Volaj na oddelenie, dobry den, som dcera tej a tej, zial neviem sa s nou skontaktovat, mozete mi aspon povedat ci je v poriadku? Ty namiesto toho pises na kona🤨

minenkaa
14. okt 2025
@anonym_autor

@minenkaa Bývame v Trnave a mama je v nemocnici v Martine

@anonym_autor a to je ďaleko ,keď sa nik neozýval?Nie nie je to nirmalne ja volám hneď po prebudení a ak tak volajú z oddelenia keď sa niečo deje ,pri operacii je vždy kontakt

stellarstar
14. okt 2025

Volaj na odd kde je

isis234
14. okt 2025

Po operácii chce mať kľud. Volaj n a oddelenie. Si jej dcéra, informáciu ti dajú.

knajula
14. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor https://www.unm.sk/kontakt tu zavolaj spojovatelku..sama som z MT, asi je na JISke 24 hod a asi je unavena..tiez som tak bola, teraz ma napr. operovali v BA a tam ziadna JISka a rovno na izbu nas dali a sme sa aj rychlo dali dokopy
mohli ju neskor operovat, kym sa prebudi a asi neoze este vobec chodit, az rano

autor
14. okt 2025
@knajula

@anonym_autor https://www.unm.sk/kontakt tu zavolaj spojovatelku..sama som z MT, asi je na JISke 24 hod a asi je unavena..tiez som tak bola, teraz ma napr. operovali v BA a tam ziadna JISka a rovno na izbu nas dali a sme sa aj rychlo dali dokopy
mohli ju neskor operovat, kym sa prebudi a asi neoze este vobec chodit, az rano

@knajula ďakujem tvoja info mi veľmi pomohla

pribinak
14. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor veď skús a uvidis

majamat
14. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor po operacii mozes byt mimo. ja som sice volala a pisala, ale mozno niekto to nezvladne. no co mozem povedat, prvych 24hod som spala takmer stale, tekli mi infuzie, mala som zavedeny kateter v mocaku. cize sa ani hybat poriadne nemozes.

knajula
14. okt 2025
@anonym_autor

@knajula ďakujem tvoja info mi veľmi pomohla

@anonym_autor neboj, vsetko bude ok..ak nie je tajne, na akom je oddeleni?

autor
14. okt 2025
@majamat

@anonym_autor po operacii mozes byt mimo. ja som sice volala a pisala, ale mozno niekto to nezvladne. no co mozem povedat, prvych 24hod som spala takmer stale, tekli mi infuzie, mala som zavedeny kateter v mocaku. cize sa ani hybat poriadne nemozes.

@majamat ja som mala tiež operácie a hneď som si po operácii pýtala telefón tak do 2 hodín po som ho už mala a bola som na ňom preto mi to je zvláštne, že tak dlho.

majamat
14. okt 2025
@anonym_autor

@majamat ja som mala tiež operácie a hneď som si po operácii pýtala telefón tak do 2 hodín po som ho už mala a bola som na ňom preto mi to je zvláštne, že tak dlho.

@anonym_autor kazdy je iny, dolezite je aj aka operacia. kolko ma mama rokov? vek hra urcite tiez ulohu. odburavanie anesttik moze byt u kazdeho ine a teda zvlast zvysujucim sa vekom sa to urcite meni.

knajula
14. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor v BA nas brali z izby na izbu a telefon tam ostal....v MT napr. na gynde ta daju najprv na izbu a s osob. vecami ako peniaze, telefon, do vaku a na 24 hod na JISku, tam je sestricka 24 hod., infuzie tecu, dreny, vyvod v mechuri

biba_18
14. okt 2025

a koľko majú rodičia rokov?

autor
14. okt 2025
@biba_18

a koľko majú rodičia rokov?

emka530
14. okt 2025

@anonym_autor niekde na jiske alebo pooperačnej izbe telefón nedávajú, sama som si týmto stresom nedávno prešla.. a viem že človek je po narkoze oťapeny, spiaci, mimo, chce mať kľud kým sa zorientuje...

ivik4
14. okt 2025

Mne operovali maminu ,velmi vazna akutna operacia a ja som normalne zavolala okolo 23tej na oddelenie sestrickam ci uz ma po a je v poriadku. Uplne som revala ako blazon od strachu a boli velmi mile

anonym_14bedd
14. okt 2025

Preboha zena a uz si tam zavolala? Lebo ja by som najskor volala a potom odpisovala na komenty…neviem si predstavit nevediet o mame po celom dni po operacii.

biba_18
14. okt 2025

pokiaľ otec nie je esemskový typ, verím že ani nevie že si písala. otcovi volaj a volaj aj na oddelenie keď ti otec nedvihne…

ullala
14. okt 2025

Uz si tam volala?

stellarstar
14. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja som mala 2 dlhé operácie, ráno ma operovali a až večer som bola pri sebe, pri prvom mi som aj v posteli skolabovala. Moji rodičia dito, až večer boli schopný tel. Každý reaguje inak na narkózu. Takze volaj kľudne

thereisabear
14. okt 2025

Zavolaj tam.

anonym_658211
14. okt 2025

Dúfam že mamina je v poriadkua že ti na oddelení poradili

ukulela
14. okt 2025
@anonym_autor

@majus2323 s otcom som sa snažila skontaktovať ale on tiež ani neprečítal správu ani neberie telefón.

@anonym_autor mne operovali žlčník. Po narkóze som sa prebrala, no hneď zaspala a ťahala do rána. Mohla som osrat telefón. Dakedy neboli mobily, zavolalo sa na oddelenie a muselo to stačiť. Teraz, keď nemáme info do 30 sekúnd, už je zle... keby ma kleplo,volajú chlapovi.

Strana
z2