Je normálne, že sa mama po operácii neozýva?
Mama mala dnes operáciu ciev a vôbec sa s ňou neviem skontaktovať. Mala ju doobeda a stále nic ani neprecitala správu. Písala som otcovi ale tiež to isté neodpisuje. Dosť sa bojím. Myslíte, že ešte od rána by nebola na telefóne ?
@anonym_autor mne ako dcére normálne na JISKe dali info o mamine, tiež som nebola uvedená ako kontakt. Ale sestrička mi povedala, že už je prebratá a normálne komunikuje, ale na JISke nemôže mať mobil...
Je normálne písať na MK a miesto toho kontaktovať oddelenie kde sa nachádza?
Je normálne písať na MK a miesto toho kontaktovať oddelenie kde sa nachádza?
Autorka, ako to dopadlo, je mama ok?
@anonym_857f6f áno, je to normálne, chcela sa proste ukľudniť a nie dostať ešte zdrba od žien ktoré nie sú v jej koži.. 😒
Čo tak zavolať do nemocnice alebo ísť tam osobne ? Či budete čakať na zazrak?
Autorka, ako to dopadlo, je mama ok?
@anonym_857f6f áno, je to normálne, chcela sa proste ukľudniť a nie dostať ešte zdrba od žien ktoré nie sú v jej koži.. 😒
@jana_eyre_2 mama je v umelom spánku vraj kôli opuchu ale viac neviem 😭
Ja neviem ani čoho má opuch bojím sa, že už sa nezobudi
@jana_eyre_2 mama je v umelom spánku vraj kôli opuchu ale viac neviem 😭
@anonym_autor preboha, to má naozaj úprimne mrzí... Myslím na vás, nech sa stav zlepší!!!
Tvoja intuícia, že nieco nie je ok bola opodstatnená... Držím moc palce .
@anonym_autor držim palce 😔
A myslíte, že mysleli opuch mozgu alebo čoho opuch?
A myslíte, že mysleli opuch mozgu alebo čoho opuch?
@anonym_autor vyzerá to na opuch mozgu. Nemôžte ísť tam za lekarmi aby vám oni povedali viac ? Osobne. Moc ma to mrzí , ja som dúfala že bola len moc unavená, lebo sa to stalo známej že jej mama sa neozvala lebo bola tak mimo z anestézie. Žiaľ tu nenájdete odpovede musíte sa dožadovať lekára. Ste jej dcéra máte právo sa informovať o jej stave. Držím palce fakt
Baba sadaj do auta a chod sa rozprávať s doktorom osobne
Ja neviem ani čoho má opuch bojím sa, že už sa nezobudi
@anonym_autor Držím prsty, je mi to ľúto 🙏🙏🙏 asi podľa toho, čo jej operovali. Nestrácaj nadej 🙏🙏🙏
Chod do nemocnice a dozaduj sa lekara nech Ti objasni jej zdravotny stav. Ja som sa az po druhej operacii dozvedela co vsetko mamine museli nevyhnutne spravit a v akom je stave. Som tam chodila ako na klavir kedze nie vzdy bol pritomny doktor.Sestricka mi sice po telefone povedala ze je na jyske a je ok ale viac info nie
Drzim palce
@anonym_autor je po anestezi je možné že ešte spí
@anonym_autor je po anestezi je možné že ešte spí
@nurse0 čítaj vyššie 🙄🤦♀️
@anonym_autor Na oddelení ti dajú info o mame, keď sa predstavíš, že si dcéra.
Neviem na akej operácii bola tvoja mama, ale ja som bola po operácii vždy na JISke. Raz viac dní a raz 24 hodín na pozorovaní.
Na JISke som nemala pri sebe mobil.
Ten som mala k dispozícii, až keď ma previezli na oddelenie, takže predpokladám, že mama ti ani nemôže zavolať.
Pre ukludnenie zatelefonuj na oddelenie, určite ťa budú informovať o mame.
@anonym_autor tak možno chce mať kľud alebo spí
@anonym_autor Na oddelení ti dajú info o mame, keď sa predstavíš, že si dcéra.
Neviem na akej operácii bola tvoja mama, ale ja som bola po operácii vždy na JISke. Raz viac dní a raz 24 hodín na pozorovaní.
Na JISke som nemala pri sebe mobil.
Ten som mala k dispozícii, až keď ma previezli na oddelenie, takže predpokladám, že mama ti ani nemôže zavolať.
Pre ukludnenie zatelefonuj na oddelenie, určite ťa budú informovať o mame.
@napetra jej mama ma opuch mozgu a je v umelom spánku
Išla by som tam dnes ideálne čím skôr, pretože cez víkend bude ťažšie sa dopracovať k lekárovi ktorý poskytne info. Sestričky väčšinou žiadne informácie bližšie neposkytujú. Ako dcéra vám musia povedať
Ahoj, ako sa ma mamicka?

Jedného rána mi zavolali, že otec mal vážny úraz a bol prevezený do nemocnice XY. Nič viac. Tak som si našla číslo na spojovateľku a zavolala do nemocnice, odtiaľ ma prepojila na iné oddelenie, odtiaľ na ďalšie, kde mi dali informáciu, kde leží - bez čísla. Tak som si opäť zistila tri tel. čísla na nete a volala na tri oddelenia tejto kliniky. Podarilo sa mi dovolať, kde mi dali číslo na lekára. Volala som lekárovi, na tretí krát mi zdvihol, povedala som, že som dcéra a rada by som sa informovala, podal mi všetky informácie a o hodinu som vyrazila za ocinom. Celé to trvalo viac ako pol hodinu, ale napokon som sa k informácii dostala. A áno, otec bol na tom tak, že nebol schopný ani zavolať, ani zdvihnúť mobil. V dnešnej dobe, keď máme mobily, internet, google, chatgpt nie je problém zavolať a dopýtať sa na informácie.