icon

Je normálne, že sa mama po operácii neozýva?

14. okt 2025

Mama mala dnes operáciu ciev a vôbec sa s ňou neviem skontaktovať. Mala ju doobeda a stále nic ani neprecitala správu. Písala som otcovi ale tiež to isté neodpisuje. Dosť sa bojím. Myslíte, že ešte od rána by nebola na telefóne ?

Strana
z2
anonym_715e7e
15. okt 2025

Jedného rána mi zavolali, že otec mal vážny úraz a bol prevezený do nemocnice XY. Nič viac. Tak som si našla číslo na spojovateľku a zavolala do nemocnice, odtiaľ ma prepojila na iné oddelenie, odtiaľ na ďalšie, kde mi dali informáciu, kde leží - bez čísla. Tak som si opäť zistila tri tel. čísla na nete a volala na tri oddelenia tejto kliniky. Podarilo sa mi dovolať, kde mi dali číslo na lekára. Volala som lekárovi, na tretí krát mi zdvihol, povedala som, že som dcéra a rada by som sa informovala, podal mi všetky informácie a o hodinu som vyrazila za ocinom. Celé to trvalo viac ako pol hodinu, ale napokon som sa k informácii dostala. A áno, otec bol na tom tak, že nebol schopný ani zavolať, ani zdvihnúť mobil. V dnešnej dobe, keď máme mobily, internet, google, chatgpt nie je problém zavolať a dopýtať sa na informácie.

janulienka78
15. okt 2025

@anonym_autor mne ako dcére normálne na JISKe dali info o mamine, tiež som nebola uvedená ako kontakt. Ale sestrička mi povedala, že už je prebratá a normálne komunikuje, ale na JISke nemôže mať mobil...

anonym_857f6f
15. okt 2025

Je normálne písať na MK a miesto toho kontaktovať oddelenie kde sa nachádza?

jana_eyre_2
15. okt 2025
@anonym_857f6f

Je normálne písať na MK a miesto toho kontaktovať oddelenie kde sa nachádza?

Autorka, ako to dopadlo, je mama ok?
@anonym_857f6f áno, je to normálne, chcela sa proste ukľudniť a nie dostať ešte zdrba od žien ktoré nie sú v jej koži.. 😒

sisska96
15. okt 2025

Čo tak zavolať do nemocnice alebo ísť tam osobne ? Či budete čakať na zazrak?

1mina
Autor odpoveď zmazal
autor
16. okt 2025
@jana_eyre_2

Autorka, ako to dopadlo, je mama ok?
@anonym_857f6f áno, je to normálne, chcela sa proste ukľudniť a nie dostať ešte zdrba od žien ktoré nie sú v jej koži.. 😒

@jana_eyre_2 mama je v umelom spánku vraj kôli opuchu ale viac neviem 😭

autor
16. okt 2025

Ja neviem ani čoho má opuch bojím sa, že už sa nezobudi

jana_eyre_2
16. okt 2025
@anonym_autor

@jana_eyre_2 mama je v umelom spánku vraj kôli opuchu ale viac neviem 😭

@anonym_autor preboha, to má naozaj úprimne mrzí... Myslím na vás, nech sa stav zlepší!!!

Tvoja intuícia, že nieco nie je ok bola opodstatnená... Držím moc palce .

biba_18
16. okt 2025

@anonym_autor držim palce 😔

autor
16. okt 2025

A myslíte, že mysleli opuch mozgu alebo čoho opuch?

majus2323
16. okt 2025
@anonym_autor

A myslíte, že mysleli opuch mozgu alebo čoho opuch?

@anonym_autor vyzerá to na opuch mozgu. Nemôžte ísť tam za lekarmi aby vám oni povedali viac ? Osobne. Moc ma to mrzí , ja som dúfala že bola len moc unavená, lebo sa to stalo známej že jej mama sa neozvala lebo bola tak mimo z anestézie. Žiaľ tu nenájdete odpovede musíte sa dožadovať lekára. Ste jej dcéra máte právo sa informovať o jej stave. Držím palce fakt

minenkaa
16. okt 2025

Baba sadaj do auta a chod sa rozprávať s doktorom osobne

knajula
16. okt 2025
@anonym_autor

Ja neviem ani čoho má opuch bojím sa, že už sa nezobudi

@anonym_autor Držím prsty, je mi to ľúto 🙏🙏🙏 asi podľa toho, čo jej operovali. Nestrácaj nadej 🙏🙏🙏

ivik4
16. okt 2025

Chod do nemocnice a dozaduj sa lekara nech Ti objasni jej zdravotny stav. Ja som sa az po druhej operacii dozvedela co vsetko mamine museli nevyhnutne spravit a v akom je stave. Som tam chodila ako na klavir kedze nie vzdy bol pritomny doktor.Sestricka mi sice po telefone povedala ze je na jyske a je ok ale viac info nie
Drzim palce

nurse0
16. okt 2025

@anonym_autor je po anestezi je možné že ešte spí

anonym_19f3f2
16. okt 2025
@nurse0

@anonym_autor je po anestezi je možné že ešte spí

@nurse0 čítaj vyššie 🙄🤦‍♀️

napetra
16. okt 2025

@anonym_autor Na oddelení ti dajú info o mame, keď sa predstavíš, že si dcéra.
Neviem na akej operácii bola tvoja mama, ale ja som bola po operácii vždy na JISke. Raz viac dní a raz 24 hodín na pozorovaní.
Na JISke som nemala pri sebe mobil.
Ten som mala k dispozícii, až keď ma previezli na oddelenie, takže predpokladám, že mama ti ani nemôže zavolať.
Pre ukludnenie zatelefonuj na oddelenie, určite ťa budú informovať o mame.

ghoul_
16. okt 2025

@anonym_autor tak možno chce mať kľud alebo spí

terry2003
16. okt 2025
@ghoul_

@anonym_autor tak možno chce mať kľud alebo spí

@ghoul_ má opuch asi mozgu

terry2003
16. okt 2025
@napetra

@anonym_autor Na oddelení ti dajú info o mame, keď sa predstavíš, že si dcéra.
Neviem na akej operácii bola tvoja mama, ale ja som bola po operácii vždy na JISke. Raz viac dní a raz 24 hodín na pozorovaní.
Na JISke som nemala pri sebe mobil.
Ten som mala k dispozícii, až keď ma previezli na oddelenie, takže predpokladám, že mama ti ani nemôže zavolať.
Pre ukludnenie zatelefonuj na oddelenie, určite ťa budú informovať o mame.

@napetra jej mama ma opuch mozgu a je v umelom spánku

1mina
17. okt 2025

Išla by som tam dnes ideálne čím skôr, pretože cez víkend bude ťažšie sa dopracovať k lekárovi ktorý poskytne info. Sestričky väčšinou žiadne informácie bližšie neposkytujú. Ako dcéra vám musia povedať

anonym_a769ba
19. okt 2025

Ahoj, ako sa ma mamicka?

Strana
z2