Je normálne, že svokra nás tak často navštevuje?
Chodime k svokre par krat do tyzdna. Je normalne ze niekolko krat aj 15 x pride a vkuse ze Janko toto Janko hento. Vkuse vyklopkava a to po 19:00 ked sme v izbe. Stale si nieco najde. Ani vecer neda pokoj.....
@anonym_autor no tomu sa hovorí neprestrihnuta pupocna šnúra
Syn by jej mal vysvetlit že chcete sexovat tak nech neruší ak chce nejaké vnúčatá
Načo tam toľko chodíte? Neviete si spraviť iný program?
@anonym_722b7a byvala mama mojho ex nikdy nevosla do izby cez zatvorene dvere rozpravala az mi to pride teraz luto aku som mala buducu svokru. Chodime tu tolko lebo muz chce..
@anonym_722b7a byvala mama mojho ex nikdy nevosla do izby cez zatvorene dvere rozpravala az mi to pride teraz luto aku som mala buducu svokru. Chodime tu tolko lebo muz chce..
@anonym_autor tak nech muž ide sám. Narovinu by som mu povedala že čo mi vadí a prečo tam nebudem už toľko chodiť
To sa ani on nevie odpútať v dospelosti od matky?
@anonym_autor Lebo muz chce😂😂😂 Idem sa zopakovat, lebo podobne sa tu dnes riesilo. Nie je tvoja povinnost k svokre chodit🙄 Sprav si iny program. Ked muz nevie prestrihnut pupocnu snuru, nech sa aj o zem pleskne, ty ist nemusis vzdy ked on piskne🙄😂 Takze mila autorka, hod s nim rec a prestan byt ako poslusny psik. Sprav si svoj program za cas kym on riesi pupocnu snuru s maminkou🤦♀️
@anonym_autor a ak je muz partner a nie manzel, prehodnot ci chces takto fungovat este dalsich x rokov
@anonym_autor a ak je muz partner a nie manzel, prehodnot ci chces takto fungovat este dalsich x rokov
@anonym_7222ca Prehodnoť to aj keď je manžel.
@anonym_autor a co take tam muz robi ze tam tolko chodite? Mozno vas chce svokra otravit svojim chovanim tak aby ste tam uz tolko nechodili. Mozno jej to uz lezie na nervy 😀
Odtial potial ... muzovi by som dala na vyber, buď ja alebo mama... to čo je chodiť prespávať k mamičke, ak raz mám partnera tak som s ním...
Bývate inde, chodíte k svokre a ste zatvorení v izbe? Niekoľkokrát do týždňa? Svokra bude ten menší problém...
Byvate u svokry? Osamostatnite sa.
Chodite k nej na navstevu? Naco sa tam prosim Ta zatvarate do izby??
Ja ti nejako nerozumiem. Prespávate u svokry viac ako doma a tebe vadí nejaké klopkanie? Rovno sa tam nasťahujte a vyhoďte dvere.
Keby som chcela aby ste mi každu chviľu neliezli do domu a nenarušali sukromoe robila by som to iste čo tvoja svokra.
@anonym_autor mám svoj vlastný život tak nemám potrebu chodiť na prespavačku k svokre ako malé dieťa. Muž má prestrihnutú pupočníkovu snúru a tak tiež nemá takéto potreby.
A keď sme tam prespali (raz za rok)tak k nám neliezla do izby
Tie svokry podaktoré takto osprostejú vekom alebo boli také neznesiteľné aj za mlada? Vždy sa nad tým zamyslím
lebo muz chce...a kde je co chces ty? ak by si tu povedala ze chces k tvojej mame -isiel by ? niekolko x do tyzdna? proste by som sa zatala a obmedzila navstevy na minimum ...
Ja vzdy pri takychto temach rozmyslam, ze tito ludia nechodia do roboty? Alebo ak aj ano, tak utekaju k rodicom hned po pracovnej dobe? Alebo nemaju konicky/zaujmy? Stravit zivot u svokry, no to musi byt krasny zivot😏😵💫
Vy bývate pod mostom, keď musíte či chcete chodiť ku svokre viac x do týždňa ? A keď už ste tam, prečo sa tak skoro zatvarate v izbe ?
Zatvárajte sa u seba doma
A vlastne - to čo za názov, že ona navštevuje vás, keď vy dvaja ste u nej varení pečení viac x do týždňa, kvasíte tam ako kvargle, a nežijete svoj život u seba, po svojom.

@anonym_autor no tomu sa hovorí neprestrihnuta pupocna šnúra
Syn by jej mal vysvetlit že chcete sexovat tak nech neruší ak chce nejaké vnúčatá
Načo tam toľko chodíte? Neviete si spraviť iný program?