icon

Je správanie otcovej priateľky vhodné?

19. apr 2021

Ahojte myslíte si že toto správanie je vhodné? Bola som odniesť otcovy do bytu balík a bola tam jeho priateľka. Začala mi hovoriť ako sa stále hľadajú aká je nešťastná atď.a. Tak mi povedala že si praje aby raz bol otec taký ako je ku nej ku mne. Nepamätám si presne slová ale povedala to týmto štýlom že ja mu vyčítam teba ako sa k tebe správa a ku mne,/kvôli tebe sa hádame

nelca0510
19. apr 2021

Dievča, ešte raz a s čiarkami, nerozumiem ti

lindous
19. apr 2021

Ak som to správne pochopila, tak otcova priateľka sa porovnáva s tebou, lebo k tebe sa otec správe pekne a k nej nie ?
No tak či tak, je to medzi nimi, ak je s ním nešťastná, musí to riešiť s ním, ak nepomôže, tak sa s ním môže rozísť, ty sa do toho nemiešaj, nie je to tvoja vec ... a aj keď sa ti to nepríjemne počúva, tak jedným uchom dnu, druhým von

miadi
19. apr 2021

Ta posledna veta mi dala zabrat. Frajerke povedz ze nemoze porovnavat ako sa chova otec k dcere a ako k nej. Su to dva rozlicne vztahy a nedaju sa porovnavat.. a ked mà s otcom problem nech ho riesi snim ty sa im do vztahu nemiesas.

sissy27
19. apr 2021

keď je nešťastná s ním, tak nech hľadá šťastie inde. A ak chce, aby sa k nej tvoj otec začal správať tak pekne ako k tebe, tak sa asi aj ona k nemu bude musieť začať správať pekne. Keď mu vyhadzuje doma na oči nezmysly, tak nech nečaká, že ju zasype ružami.
A na tvojom mieste sa do toho absolútne nemiešam.

whatever1
19. apr 2021

Prečo sa kvôli tebe hádajú? Koľko máš rokov?

hviera81
19. apr 2021

pride mi to skor, akoby chcela, aby si sa ty citila zle...
inak znie to ako by ste boli rovesnicky, ze taketo veci riesi...

autor
19. apr 2021

@nelca0510 prepáč nevšimla som si a nejaké slová mi prehodilo.ta posledna veta mala znieť takto že ona mne povedal 'ja (ako prístelka) vyčítam mu ako sa k tebe správa pekne a k mne je iny' ako keby ja som tomu bola na vínne. Nechala som to tak, nemiesam sa. Je to ich vec

autor
19. apr 2021

@hviera81 nie sme. Ona má skoro 50. Ja som len prišla odniesť niečo a ona začala, hodinu hovoríla to isté dookola.mne bude 22

autor
19. apr 2021

@whatever1 to ti neviem povedať. Hovoríla aj o iných veciach, len keď spomenula mňa ostala som trochu mimo 😀

hviera81
19. apr 2021

tak ked ma 50, cudujem sa ze takto ziarli....

autor
19. apr 2021

@hviera81 nie je to prvý krát a nežiarli len na mňa. Už sa aj hádali kvôli otcovej sestre že má moju mamku v priateľoch na Facebooku. Neriešim to len prišlo mi to divné že tatko. Mi to vedela povedať.

mpg
19. apr 2021

@hviera81 Aj mne to pripadá tak, že chce, aby sa cítila zle, že pre ňu sa oni hádajú.
Ale netreba si to pripúšťať, toto je u rozvedených bežná vec, tam to málokedy klape, to je ako telenovela, kde to nikdy nebude tak ako by malo byť.

stanulienkat
19. apr 2021

Sa ti čudujem že tu rozoberas takéto súkromné blbosti ako 13 rocna.

autor
19. apr 2021

@stanulienkat tak to je moja vec. Tak ako tebe sa nepáči že mamičky majú profilovky. Zato že sa samej sebe páči tak nemôže si dať fotku?

stanulienkat
19. apr 2021

Ako si prisla na tie profilovky?😄 Asi si si zle precitala moj stary prispevok. Tam o profilovkach absolútne nič nie je, treba čítať s porozumením.

deti95060810
19. apr 2021

ja som pochopila na prvý krát.... povedala by som že ma nezaujíma ich vzťah, ani to, ako sa otec ku nej správa.... Samozrejme otcovi by som oznámila čo jeho priateľku sužuje - nech vie čo a ako....😉

autor
19. apr 2021

@deti95060810 ďakujem,tiež si myslím že nebolo to až také komplikované. 😀 chcela som to povedať ale nepustila má k slovu hodinu to isté do okola. Ale nabudúce keď niečo začne alebo bude mať nejakú pripomienku na mňa tak uz niečo poviem.

janulka1802
19. apr 2021

Povedz jej, že nech si také veci rieši s otcom. Čo Ty s tým máš? Veď to je vzťah medzi nimi. Otcovi by som to povedala určite, nech je v obraze.

cawes
19. apr 2021

Ja si skor myslim , ze nejde o to ze by ziarlila. Skor o to ze k Tebe sa napriklad sprava uctivo, pomoze, vypocuje, poradi. Ano je to tvoj otec a aj keby si vyviedla hocico nikdy sa na Teba nenahneva a ju to mrzi, ze sa aj pohadaju ze ju mozno nevypocuje atd. Skor toto tym chcela povedat. Samozrejme to mala povedat bud covi na rovinu alebo jej kamoske a nie Tebe ako dcere.

autor
19. apr 2021

@cawes aj to ma napadlo. Neviem ako ich vzťah funguje, je to ich vzťah tak ako ja mám svoj. Buď mi to mohla ináč povedať alebo vôbec.ale nechám to tak 🙂

telusikk
19. apr 2021

Ja byť tebou to proste neriešim, oni sú dvaja dospelí ľudia, ktorí si to proste musia vyriešiť medzi sebou. Ty za to v žiadnom prípadne nemôžeš a takéto reči by som púšťala jedným uchom dnu a druhým von

makova333
19. apr 2021

A naco si tam hodinu sedela a pocuvala to?

nelca0510
19. apr 2021

Aha. Kašli na to. Si jeho dcéra, jeho krv. Keď sa k nej správa zle, nech zisti, prečo, naozaj sa do toho nemiesaj. Aši sa to chcela len posťažovat

xeonela
19. apr 2021

Ale to je ich problem teba do toho nic. Nemoze porovnavat tvoj vztah a s nim a jej, ved to je chore. Nechaj ich nech si ziju svoj zivot a neries ju.

katkami123
20. apr 2021

Divná osoba. Ja som len do teraz nepochopila, načo tebe takéto veci vôbec hovorí. Píšeš, ze ma 50, v takom veku by sa už očakával aký - taký rozum.

simca06022011
20. apr 2021

Neriesit, jednym uchom dnu a druhym von, alebo jej povedat na rovinu, ked uz "zacina lamentovat", ze ta to nezaujima, su to ich starosti. Ako bez urazky ku 50tnickam, ale nie je to vobec rarita, taketo "lamentujuce" 50tnicky, hladajuce chlapa a ocakavajuce neviem co... presne ako keby boli pubertaci (aj ja som ich par zazila veru :D otec je roky taky "priatelkovi/frajerkovi").