Je správne žiadať príspevok od partnera na bývanie?
Ahojte prosím o radu...bývam s priateľom 6 rokov.. býva v mojej chalupe do ktorej nevlozil ani jeden cent.. platí polovičku elektriny , vody, plynu. Prosím vás myslite ze v poriadku keď sa chdem dohodnúť na nejakom finančnom vyrovnaní. ze chcem od neho aspoň 100-150 eur na mesiac aj spätne. ( on si mysli ze je v poriadku to takto mat nastavene , ze je to moja chalupa tak ze on nebude prispievat na nic ina na energie..lenze ja na to aby som to mohla predtym robit som musela setrit odopierat si. On si všetky peniaze minul neodlozil nic. Neminul na mna..zeby mi cosi kupil niekam ma vzal, pozval.Poviem vám nejde mi o tom peniaze ale o ten princíp . Ako by ste s s ak tomu postavili..plánujeme tu byvat on nechce ísť nikde aj ked som mu to navrhla ze teda nech ideme teraz bývam tam kde on to vybaví bude všetko platiť a ja sa budem podieľať len na energiach a zatiaľ nasetrim..ja neviem rozmýšľam správne..co myslíte , poradte
@dextersk rovnako ako ludia vrazaju peniaze pri najomnom byvani. Za to, ze tam mozu byvat a opotrebovavat nabytok, zariadenie a spotrebice. On ani svojej dcere nezabezpecil byvanie.

@dextersk To mu má len tak prepísať polku zadarmo a potom čakať že sa bude zapájať, teda po tvojom škemrať peniaze? Čo to je za blud? A nikde netvrdím, že má on financovať niečo, kedze to nie je jeho.