icon

Je takáto žena považovaná za zlatokopku?

29. dec 2021

Viem,že to je vec názoru ale aj tak by ma zaujimalo niekoľko iných pohľadov.Kedy sa už dá povedať o žene,že je zlatokopka?Je to žena,ktorá nepracuje a živí ju manžel/partner?(Tým myslím,že sa za jeho peniaze len stravuje a oblečenie,kabelky, zábavky jej nekupuje).Alebo sa to dá povedať o žene,ktoru chlap len niekam pozvd, zaplatí nejakú blbosť za pár eur?Čo si myslíte,kde je ta hranica? P.S. Ja pracujem,partnera nemám,len chcem vedieť čomu sa vyvarovať

Strana
z2
gabika0825
30. dec 2021

Ani jedno z toho nie je prípad zlatokopky. A hlavne každý berie takéto veci vo vzťahu inak. Ja som mala napríklad dlhoročný vzťah, kde som absolútne nebola zvyknutá že by mi chlap niečo kupil. Všetky výdavky sme si delili na polovicu, max. Má pozval na večeru ked som mala sviatok, alebo sme mali výročie. Aj čo sa týka Vianoc tak sme si nikdy nekupovali nejaké osobne dary, skôr veci spoločne do domácnosti, len sme sa dohodli že to rozbalime na Vianoce. A to bol dosť dlhy vzťah. Ale ja som mu to nemala za zle aj ked som videla ako napríklad moja kamarátka dostáva od priateľa (teraz už manžela) kedykolvek ruže, kytice, alebo náramok, alebo niečo čo chcela dlhšie a on ju len tak prekvapil. Preto píšem a som názoru, že každý to berie inak vo vzťahu. Potom ked som ukončila ten vzťah, tak som si časom našla niekoho, kto ma takto stále prekvapoval. Do prace mi dal posielať ruže, chodili sme do wellnessu, na výlety a platil to on, lebo ma vždy postavil pred hotovú vec, kde už bolo všetko zajednane a zaplatené, proste ho bavilo ma tesit takto. No ale tiež som sa cítila blbo na začiatku som nechápala a mala som výhrady voči tomu lebo som na to nebola zvyknutá. Ale ja pracujem od strednej školy, mám celkom dobre postavenie v mojej profesii, možno by sa inak pozerali na ženu ktorá by bola doma a pracovať odmietala. Samozrejme nemyslím ked je na materskej alebo zo zdravotných dôvodov musí byt doma. A hlavne, nepýtaj si tu rady ze čomu sa máš vyvarovať. Ty buď taká aká si, každý to berie inak a ked si najdes partnera ktorého to bude napĺňať ze ti spraví radosť a urobi to sám od seba, tak to je najviac 🙂

srnqqa
30. dec 2021

@ladycat2021 mna ex tiez oznacil za zlatokopku. Ale to zlato akosi kopem len sama na sebe. Bola som 6 dni v tyzdni v praci, aby som proste zarobila. Nikdy ma nikto nemusel zivit a snad ani nebude. No a teraz som tiez hajzlik, co ide po peniazoch. Len zabudol, ze ani vyzivne mi uz nemusi platit, len nech mam pokoj od neho. Nech robim, co robim, stale sa mu nieco nepaci 😂

Strana
z2