icon

Je to čudná požiadavka?

7. jan 2022

Ahojte,
zacala som sa stretavat s jednym chalanom. Zo zaciatku sa mi zdal ok, ale teraz mam pochybnosti. Boli sme spolu parkrat vonku, nic viac medzi nami nebolo, aj ked mi dal najavo sympatie, aj ja jemu. Vie, ze studujem a byvam na internate. No a tu ma zarazil - povedal mi, ze sa mu nepaci, ze byvam na internate, pretoze ma tam mozu vraj lahko „pokazit” a su tam vselijaki ludia, ktori ma proste mozu zviest na zle cesty (narazal hlavne na alkoparty, pritomnost chalanov,..). Tak mi nie ze navrhol, ale bez okolkov povedal, ze mi najde byt a bude mi ho platit. Najprv som myslela, ze zartuje, ale myslel to vazne. Ja som zostala v soku a samozrejme odmietla, ani to nechcem prijat, ale mam take obavy z toho spravania… Nepride vam toto od neho zvlastne, ked len randime a uz ma problem s tym, ze by som na party mohla spoznat niekoho ineho? Pritom som slusna, na party idem raz za cas, neopijem sa a nevyspim sa tam s nikym, co dobre vie.

Strana
z4
acrobaleno
10. jan 2022

Mňa len zaráža, že prečo nazýva alkopárty a sex na jednu noc, pokazenie sa. Ty nie si pokazená a ani by si nebola aj keby si na niečom takom bola a mávala sex na jednu noc.

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
soldi
10. jan 2022

@zoro9836 pouzivas vzletne slova a myslis si, ze nimi niekoho obalamutis.
tiez som mala manzela, 16 rokov, ktory mi hovoril, co si mozem a nemozem obliect. bol ziarlivy a majetnicky. tolerovala som to, pocuvala som ho.
nastastie som uz trosku inde a to, ze sa pekne obleciem a ze som na ludi mila (nielen na chlapov) neberiem ako provokaciu, vyzyvavost, a dokonca to nepovazujem ani za narcizmus (ale pobavilo 😀 ) .
toto je zmyslanie chlapov, ktorych sebavedomie je velmi nizke.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
acrobaleno
10. jan 2022

@zoro9836 ty musíš byť riadne poznačený životom.

soldi
10. jan 2022

@zoro9836 nedokazal mi verit z dovodu, ze on ma celych 16 rokov podvadzal a nedokazal pochopit, ze existuju ludia, ktori podvadzat nepotrebuju.
on bol velmi pekny muz a ja som sa vzdy tesila, ked sa pekne obliekol a niekam sme spolu sli. naopak, to bohuzial neplatilo. ked sme spolu sli a ja som sa pekne ucesala a obliekla (sukna pod kolena a bluzka), tak okamzite na mna vybehol, ze kvoli komu sa tak nahadzujem. a ja som chcela byt pekna hlavne prenho 🙂
takze od tohto manzelstva som velmi citliva vo vztahu na to, aby mi niekto rozpraval ako mam vyzerat. vo vztahu ma byt dovera, a pokial tam je, tak nie je priestor na akukolvek ziarlivost.
moj sucasny priatel je v tomto vynimocny, ten sa mi ponukol, ze mi postrazi moje 4 deti a ja mam ist s kamoskami na diskoteku 😀

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
minutka
10. jan 2022

Oj dievca, utekaj !

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
viestta
Odpoveď bola odstránená
soldi
10. jan 2022

@viestta mazal prispevky s preklepmi, co som zachytila.

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Strana
z4