Je to manipulátor?
Ahojte...dlho som rozmyslala ci sem napisem. V hlave mam jasno ale rada by som si precitala vase skusenosti lebo viete tu velmi dobre poradit 😊 zacala som randit s jednych chlapom...uplne som sa don poblaznila od prveho stretnutia co bolo na mne aj patricne vidiet. Stretavali sme sa malo lebo vzdy mal pracu a aj ked sme sa uz mali konecne stretnut tak 2 hodiny pred stretnutim to zrusil a dal prednost kamaratom. Ja poblaznena a sprosta som mu to zrala. Problem nastal po nasej spolocnej noci kde na druhy den bol odmlcany a neskor pisal spravy ako on nevie co chce a potrebuje cas a bla bla a potom ostalo ticho...bolo ticho asi 4 mesiace a panko sa znovu ozval...ked som ho konfrontovala aby som to v sebe uzavrela uz nadobro tak to cele otocil ze to myslel vazne bdbdb
Neviem to najst...ale uz tu bola taka jedna co tiez laska nebeska a ked sa to nepodarilo a mlady pan nemal zaujem o vztah, tak dama z neho hned chcela spravit manipulatora a psychopata...aj styl pisania mi je rovnaky a aj pribeh...skoda, ze to neviem najst...aj otazka bola ci je to manipulator

A kolko ma rokov?