icon

Je to normálne?

23. aug 2021

Ahojte babenky,
Som vo vzťahu s mužom, ktorého ľúbim...on ma syna...a máme aj spoločné dieťa...syna ma na striedavu, pracuje dosť, prerábame dom do toho záhrada...je toho dosť...nemáme čas na nič.
V podstate som spokojná...ALE minule ostal prihlásený na PC...jaj ženy už keď som "kutrala" v jeho súboroch vedela som, že robím zle....

Čo som našla sa mi vôbec nepáčilo...to, že predomnou mal vzťahy to viem, ale koľko fotiek s každou ex...výlety a pod. Ale najkrajšie foto mal so svojou ex...fotili sa pred narodením ich syna....rôzne zaľúbené foto....s tehotenským bruškom...potom ako drobca drží ona...on..milion fotiek z drobca....vylety a pod. prišlo mi to strašne ľúto, lebo my nemáme skoro žiadne spoločne fotky....pred narodením drobca som makala...stále služobky a pod. po narodení drobca už nebolo vôbec času...chapem že dôležitý je reálny život ale bolo mi ľúto, že "ich syna" fotil každú chvíľu aj ex a na nás "nemá čas" pár dní potom som vravela, že sa malo fotíme a on, že nie je čas na to... A že pre neho foto nemá žiaden význam....tak neviem či vravel pravdu, keď ma v PC "milión" foto s ex-kami 😔

Strana
z2
jaass
24. aug 2021

@brita7777 asi máš pravdu 🙂 neviem, nepoznám ho. Ale nepočula som ešte nikdy, aby baba našla v PC mužovu/priateľovu EX. A ako autorka písala, že fotiek bolo veľa. Veď keby chcel zmazať, tak och označí a hotovo.

gagik
24. aug 2021

Ja by som to skor videla na to,ze kade chodi,tade robi deti…ma dve deti s dvomi zenami,ani s jednou nie je pobraty…,teba vidim ako dalsiu v poradi….

kvetinka75
24. aug 2021

je to jeho minulosť. Ja mám tiež fotky z minulosti, môj muž tiež. Keby som bola znova v inom vzťahu, určite by som ich nevyhadzovala ani nemazala. Každý vzťah je iný, každý inak prebieha. Moja minulosť, moja vec, aké a koľko fotiek si nechám.

moonlight1210
24. aug 2021

Trochu to zjednodusim:
- Ona ma fotky a nema jeho (mozno ho uz ani nechce).
- Ty mas jeho a nemas fotky (ktore ani ku stastiu nepotrebujes v takom mnozstve).

Toto porovnanie, ci ti dava tolko, co byvalej - moze byt nebezpecne. Nasadi ti do duse pochybnosti a pri kazdej malej hadke, krize, z toho bude klicit nespokojnost, pochybnost (objavia sa myslienky: jej by to neurobil... , pre nu bol ochotny viac...).
Casom uz nebudes chciet vidiet, coho mas viac. Budes sa sustredit len na to, coho mas menej. A zazlievat mu to.

autor
24. aug 2021

@gagik sme zasnúbení...budúci rok bude svadba 😉

autor
24. aug 2021

@moonlight1210 celkom to dáva zmysel čo píšeš...ALE ja ho úprimne ľúbim a dúfam, že aj on mňa...on nie je muž mnohých slov, ale podľa toho čo pre mňa/ našu rodinku robí...viem, že ma ľúbi...a to porovnávanie...máš pravdu porovnávam a teraz čo som videla tie fotky hmmm...ale tak na fotke vyzerajú šťastné, ale zrejme neboli, keďže ona so synom odišla keď nemal ani dva roky...

Strana
z2