icon

Je to normálne, ak 33-ročný balí 17-ročné???

18. apr 2020

Je podla vas normalne ked 33 rocny chlap,otec dvoch malych dievcat,bali 17 rocne baby s tym ze ich chce dostat do postele??

Strana
z3
panelacikova
19. apr 2020

prepáč, už vidím... no nič, pošli ho do riti

autor
19. apr 2020
jany149
19. apr 2020

Trochu mi to pripomína môjho otca...kade chodil tiež deti robil....ani o jedno sa nestaral..
.mal 4deti s 3zenami a z toho 2 dokonca narodené v tom istom roku dva mesiace po sebe,čiže stíhal od ženy k žene.......moja mama si ho brala s tým, že vedela, že má 2 synov ,každého s inou ženou,platil na nich výživné ale ich nevidel, nepoznal..nezaujímal sa...Napriek tomu mladá, zaľúbená si ho vzala.....
Rozviedli sa po 13 rokoch.... po rozvode na nás kašľal...dokonca aj po smrti mojej mamy, keď sme ho potrebovali.
Len platil výživné na môjho brata kt bol ešte vtedy maloletý..
Po tom už deti nemal..ale vzťahy mal, nič dlhodobé.
.
Po rozvode býval so svojimi rodičmi,keď zomreli,
ostal sám
Posledné roky pred jeho smrťou som s ním bola len ja v kontakte, lebo som si povedala, že je aký je, ale je otec aj to nebolo také srdečne ,ako by malo byť medzi otcom a dcérou

....na pohrebe zo 4deti som bola len ja...aj som ho platila,lebo však, nemal kto...

Takíto chlapi nikdy nedospejú.....len ho nechaj nech si ide...on sa popáli....
Takéhoto ti fakt netreba..nemá ti byť za za čím ľúto.

sasa1310
19. apr 2020

prídeš mi vtipná, myslela si si, že sa zmenil, že chce rodinu. Veď on predsa rodinu mal. Čo na tých chlapoch vidíte preboha

miriam11
19. apr 2020

Nieje to chlap,ani otec, ale Debil.

marca12
19. apr 2020

Vies,co zbal mu osrate slipy pekne do tasky a vysyp ich pred dverami slecny. Verim tomu,ze mlada byva u rodicov a urcite nebudu nadseni,ze sa ich dcera zahadzuje s takymto chlapom. Nie som za taketo teatra,ale v tomto pripade si to priamo pyta.

marca12
19. apr 2020

Skoda,ze si mu naletela. Ja som raz bola na rande.s chlapom,ktory nadaval.na byvalu,viac som ho nekontaktovala. Bol to zakompkexovany uboziak. Ani jeden moj partner nenadaval na byvale. To bolo jedno z kriterii,ktore chlap musel splnat. Pekne hovorit o ludoch. Lebo ako hovori o byvalej,to len ukazuje,aku ma uctu k zenam a aky je zrely a sebavedomy. Toto si zeny musite uvedomit. Clovek,ktory kritizuje inych a ma plnu hubu reci o inych,nikdy nebude dobrym clovekom. To iste plati o zenach. No teraz uz nic. Uz ho len pekne vypoklonkuj. Takych chlapov je na svete dost. Radsej si odtrpiet par tyzdnov smutku,lebo chybat ti bude,nech uz bol akykolvek a potom ist dalej. Bez neho ti bude lepsie a ver tomu,ze on este pride prosikat,ale verim,ze to uz budes niekde inde vtedy.

prokat
19. apr 2020

pobalit a dovidenia ... iny uz nebude

elian
19. apr 2020

Nooo chlapec to má pekne "rozbehnute" ved polovicu platu dá na alimenty a on si chce ešte rodinu zakladat 😂😂😂😂 on je proste "vyhra v lotérii" ..... len ho pekne pobaľ nech ide kade ľahsie

autor
19. apr 2020

@elian ano presne tak...a este chce dieta vraj

mechurik
20. apr 2020

Co jena tom ze bali mladsie? Ved chlap chce hlupu naivnu sexi babu ktora ho bude ppsluchat a doma sediet a vyvarat a starat sa o chod domacnosti.rovesnicky uz vacsinou debilne nie su a chcu aby aj muz doma pomahal🙂

aylinn
20. apr 2020

Aaale. Toto je len chvilkove poblaznenie z jeho strany ked zisti ze mlada nevie pomaly ani čaj uvariť a zapnuť žehličku tiež nie, tak velmi rychlo doleze naspäť,velmi rychlo ho prestane baviť platiť 2 krat mesačne gelove nechtiky a stravovať sa denne vo fastfoodoch 😂👍
Skôr sa opýtaj na svoju hrdosť ako velku ju máš a čo s tym dokažeš urobiť? On už nieje až taky podstatný v tejto veci. Ukázal sa dostatočne si myslim 👍

gabika0825
28. apr 2020

Určite to nie je normálne veď to je pedofília, mal by sa ísť liečiť. Ale zas mám v okolí jeden párik kde má baba 20 rokov a chlap 35 a majú spolu už dcéru malú a čakajú druhé ale 17 ročná ešte nie je dospelá. A je to choré tak ci tak

Strana
z3