icon

Je to normálne že moja mama dáva môjmu ročnému synovi jej prso???? Akože “sranda”?

Dnes o 19:04

Je to normálne že moja mama dáva môjmu ročnemu synovi ochutnať jej prso???? Akože “sranda”? Keď tam nie som tak malý si to jasne že dá do úst ale len na chvíľu. Keď tam som tak vie že nemôže. Som paranoidna?? Hovorím jej nech to nerobí ona aj tak . Toto

Strana
z2
anonym_67af60
Dnes o 19:06

😅😅😅 normálne nahe prso????fakt vážne?

beata_k
Dnes o 19:07

@anonym_autor Nie, nie je to v poriadku.

anonym_17212c

@anonym_autor nie, nie je to normálne. Že sa to vôbec pýtaš, sama vieš že je to cez čiaru.

gejb

@anonym_autor dieťa by som jej nedala ....never ever....

autor
Dnes o 19:09

Ano nahé!!
O čo jej ide nechápem

anonym_67af60
Dnes o 19:10

Ak je to pravda jednoznačne nemôže to robiť so zdravou hlavou,preto dieťa by som len obmedzene dávala na blízky kontakt a skusila snou riešiť odbornú pomoc

domkakvet
Dnes o 19:10

@anonym_autor nie je to normalne.

autor
Dnes o 19:12

Vkuse mu ukazuje a že “na” a provokuje ho s tým.

anonym_67af60
Dnes o 19:15

Asi sa cíti extrémne nepotrebna alebo fakt niečo v hlave preskakuje a za to nemôže

viestta
Dnes o 19:15
@anonym_autor

Vkuse mu ukazuje a že “na” a provokuje ho s tým.

@anonym_autor a ty naozaj najprv potrebujes konzultaciu s plenom MK a podla vysledku hlasovania sa zariadis? Ty nemas dost chpchmesu aby si jej to razne a dokladne vysvetlila?

anonym_32ad58
Dnes o 19:16

Tak tu už niekomu dobre **be 😵‍💫

anonym_5ce86e
Dnes o 19:18

🍿🍿🍿

autor
Dnes o 19:19

Ja na ňu vždy vyskočim že čo si to dovoľuje? Nech to nerobí. A ona stále. Pretoto malého nenechávam tam keď tam nie som

Už to dlho nerobila a dnes zase. Toto je horšie Alo nejaká svokra “zla” je

autor
Dnes o 19:21

Ale toto neni jediná vec v ktorej ma nepočúva. Asi si mysli že srandujem. Ale zase tam nepôjdeme dlho kvôli nej keď toto robí

zuzubb007
Dnes o 19:21

Fúha maminka je trošku viac chorá na hlavičku, toto by raz spravila mama dogrcala by som sa a už by vnúča nevidela, nech sa lieči na psychiatrii

marca12
Dnes o 19:22

Toto spravila aj moja mama. A ona v poriadku nie je...

anonym_14737f
Dnes o 19:23

Mama nie je uplne ok … sice netusim kolko ma rokov a ci je uplne svojpravna … ale syna jej o sameho nenechavaj a zamysli sa, kam ju umiestnis, ked bude na komplet mimo. To nie je sranda … ty ju poznas, ci bola taka cely zivot alebo ide od 9 k 5

anonym_7a5c3e
Dnes o 19:25

Zavolaj jej psychiatrickú pomoc. Ja keď si toto predstavím, aj facku by som jej okrem iného dala.

autor

No ona je akože normálna hej.. “normálna”…
Posledné dni mi vkuse robí len nervy.

emmily81
@marca12

Toto spravila aj moja mama. A ona v poriadku nie je...

@marca12 presne toto mi napadlo... a
@anonym_autor NIE , NIE JE TO NORMALNE , ja by som zasiahla a pokiaľ by nestačilo milo... tak razantne. A hlavne by som nenechávala dieťa s ňou osamote, pokojne by som jej aj povedala, že z akého dôvodu a že jej nedôverujem.

autor
Dnes o 19:29

Práveže ona je normálna celý život ale ako sa nám narodilo dieťa alebo na starobu jej prepina. Ma 47 rokov a posledné dni je vkuse lenivá akože chodí do prace.
Vkuse niečo ma Jakeby ide proti mne..
Vkuse aký je malý chudý ako schudol. Vkuse mu niečo dáva jesť aj kee vie že to nemoze. Napríklad banan v čokoláde.

anonym_e53bda
Dnes o 19:30

@anonym_autor Toto čo je? Takto na noc...
To čo všetko sa u vás deje?

anonym_67af60
Dnes o 19:31

Lenže toto nieje o robení nervov ale o tom, že evidentne ma nejaký psychicky problem
A mala by si jej pomôcť vyhľadať odborníka

autor
Dnes o 19:32

Len viete ona ma vôbec nerešpektuje ako matku?? Zato že som mladá asi?

anonym_da7e43
Dnes o 19:33

Raz mi dojčiaca kamoška nadojčila dieťa, kým ho strážila a malý už plakal. Ale toto mi príde úplne psycho na hranici s pedofíliou a minimálne by som tú osobu nenechala samú s dieťaťom.

anonym_b22441
Dnes o 19:33
@anonym_autor

@anonym_autor a ty máš koľko rokov prosím ťa? 16-17?

anonym_67af60
Dnes o 19:37
@anonym_autor

@anonym_autor ale toto nieje o nerespektovani ale o tom, že tvoja mama potrebuje odbornú pomoc
A ty by si ako jej blízky človek mal podržať,samozrejme so zreteľom na vlastné dieťa

autor
Dnes o 19:37
@anonym_b22441

@anonym_autor a ty máš koľko rokov prosím ťa? 16-17?

@anonym_b22441 23

anonym_246a4e
Dnes o 19:41

@anonym_autor ročnému synovi? Keď tam som tak vie že nemôže.Podľa mňa ročne dieťa nevie čo môže a nemôže robí si čo chce toto je výmysel a ak nie tak matka nech sa ide liečiť

autor
Dnes o 19:42

Len mi je luto môjho otca pretože on s malým veomi rad trávy čas a malý ho lubi velmi. Inak by som dávno obmedzila kontakt.

Strana
z2