icon

Je to strašenie dieťaťa, ak poviem, že keď vbehne do cesty, zrazí ho auto?

anjika44
19. jan 2019

Chcem sa opýtať. Jedna osoba z môjho okolia hovorí môjmu 3ročnému synovi, aby nevbehol na cestu, lebo ho môže zraziť auto, druhá osoba zase, že tým autom a zrazením ho nemám strašiť. Tak kto mjá pravdu?

Strana
z4
ukulela
22. jan 2019

ach do pipiny ... ja dufam, ze tie lieky boli nie v blistri, ale vysypane na stoliku v misticke a vyzerali ako lentilky. rocne dieta nebud otvarat flasticku s liekmi, ano ich vytlacat z blistra ... a dieta treba naucit, ze su veci, ktore sa nejedia/neolizuju/...
schody - detska zabrana tu nikomu nic nehovori? a ked uz - moj sa rocny vytrepal na rebrik a zletel z nejakej tretej priecky, no krvi by sa mi nedorezal - ale som o to horsia matka, ked som zehlila a nevidela to???
srsne, osy atd - no to uz ozaj nekomentujem, urcite nie su nikde inde, iba usvokrovcov na chalupe.
@anjika44 videla som niekde voideo, ako tusim v rusku je doeta vytrepanme na parapete v okne na nejakom fajnom aspon 4tom poschodi - zle mi je uz ked si na to len spomeniem - ale rpeto nempustim dieta ku starkym, lebo byvaju na sedmicke? nemozes pre kristove rany vidiet vo vsetkom len to, co sa moze stat zle! je mi uprimne luto tvojej diagnozy, ale to, ako sa vyjadrujes, ako zijes ti neprospieva. neries schody na chate, ries seba. v dobrom, ozaj.

eliska13
22. jan 2019

@anjika44 koľko má svokra rokov?skús na to zabudnúť, lebo vyťahovať krivdy a utápať sa v zlosti môžeš ešte roky.Skus žiť tu a teraz.este sa môže stať, že o par rokov budeš svokru opatrovať.Odpusti jej to bude sa Ti lepšie žiť.

anjika44
autor
22. jan 2019

@eliska13 to nie je vyťahovanie krivdy, ale ide o to, že je nepozorná a nevie si priznať chyby a ja jej nedôverujem...ja si napríklad priznám, že by som sa mala menej rozčuľovať, že niekdy zbytočne píšem vybrané slová, ale sú ľudia, ktorí si nepriznajú nič - keď bol syn úplne malý možno dva mesiace mal, kľudne som ho nechala svokre aj celú noc - ale teraz po týchto skúsenostiach sa bojím aj 5 minút - a čo sa týka toho blistera, moje ndieťa je šikovné, určite by dokázalo lieky odtiaľ vydolovať

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
anjika44
autor
22. jan 2019

@ptmt1011 synovi, nauč sa pravopis

anjika44
autor
22. jan 2019

@ptmt1011 takže ja som tá najhoršia - výborne, všetci sú dokonalí a len ja som tá zlá, super, tak to sa ti podarilo

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Strana
z4