icon

Je to v poriadku, ak ide manžel večer von s kamarátkou?

bloodygood
18. dec 2015

Ako by ste reagovali, keby sa vas manzel chcel ist na veceru a zopar drinkov s byvalou spoluziackou z vysky? A viete, ze sa ju snazil balit este pred vami...
Tak nejak ma to zarazilo, sme obaja dost vytazeni a travime spolu cez tyzden malo casu. Minuly vikend som ho pozvala na veceru a bolo to fajn a zrazu sa ma spyta, ci by mohol nasledujuci vikend von s tou znamou, ze by sa vratil o polnoci. Potom som zistila, ze povodne s nou chcel ist von s tym, ze mi povie, ze ide von s kamaratom, tvrdi, ze to ale zrusil, lebo mal vycitky a hovoril si, ze vsak nic zle nerobi a normalne sa spyta. Nehovorim, ze sa ma to nedotklo, lebo to aj zatlkal, ze mal taketo bocne umysly, az som to z neho vypacila. Pride mi to divne, nikto dalsi okrem nich dvoch tam nebude a vzdy ked idem von ja s niekym, tak volam aj jeho, aby nebol nahodou sam doma a aby sme boli spolu. Sme obaja mladi a manzelmi sme par mesiacov. V minulosti mi dnes uz manzel neverny bol, ale tvrdi, ze sa poucil, hoci asi kazdych 6-7 mesiacov zistim, ze sa s nejakou znamou bavil o erotickych temach a je z toho par dni heavymetal. Okrem tejto veci je to velmi pozorny, milujuci muz, o tom, ze ma miluje ale nepochybujem, valnu vacsinu casu si pekne harmonicky nazivame. Keby som povedala, ze mi to vadi, zrusil by to, ale je mi to blbe, lebo by som bola za ziarlivku - tato jeho znama si robi zarty zo ziarlivych zien svojich kamaratov, ktorym ti muzi musia vymyslat ked s nou idu von. Neviem skratka, mam pocit, ze to nie je vhodne, ma to vsetky atributy randenia, ale neviem ako zasiahnut aby som si zachovala dostojnost.

kleofaszkutya
6. jan 2016

@28031970 Samozrejme. Mat zenaty kamaratku je daco neprectavytelne, nieco tak nemozne jak sucha voda.

petramatulova
6. jan 2016

Kamarátstvo medzi mužom a ženou neexistuje. Vzdy tam je "záujem" z jednej stany i ked si to nechcu priznat.

28031970
6. jan 2016

@kleofaszkutya nie je to nič nepredstaviteľné ale trošku pritiahnuté za vlasy ,keď chce ženatý chlap vziať na večeru kamošku a nie svoju manželku.Ak by to spravil môj manžel čo by asi neurobil pretože ho až veľmo dobre poznám zožral by toľko hubovej polievky čo by sa do neho zmestilo .

kleofaszkutya
6. jan 2016

@petramatulova Sy robys srandu?

petramatulova
6. jan 2016

@kleofaszkutya nie nerobim... Je to moj názor ... Vlastná skúsenosť

timea7
6. jan 2016

@28031970 je len a len na ženách, ako s tým naložia.

timea7
6. jan 2016

@kleofaszkutya určyte si s teba srandu nykto nerobý, kto bi sy mohol 😎

lubiss
7. jan 2016

a co ta potom co si ta jeho znama mysli ???nech sa aj posere..ze ona sa vysmieva zo ziarlivych zien asi ona chudera sama nema na koho ziarlit preto musi lakat von zenatych kamaratov....proste ked ti to vadi povedz razne nie a dovidenia viac s nim ani nediskutuj

drotenka
7. jan 2016
Používateľ drotenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od drotenka.

@lubiss kiezby to bolo take jednoduche 🙂 moj drahy vcera mal povinnosti cely den sme spolu neboli, volal, ze vecer niekam pojdeme, ze si urobime pekny vecer a vecer mi len pipla sprava, ze prisla mu kamaratka do mesta ze ju pol roka nevidel tak ze ide za nou. A pravdu? vzdy som si myslela ze zareagujem inak ale nejako som to nezvladla a len som mlcala..

talia221
7. jan 2016

Mali sme podobný problém... Kompromis je, že buď idem rovno s nim,sak sme.manželia,nemáme sa začo hanbiť,že trávime čas s priateľmi spolu,alebo ak ja nemôžem,že uz niečo mam,tak ho z toho miesta kde je vyzdvihnem...Ale bolo to vzájomna dohoda, lebo tiež som mala nepríjemné pocity z takýchto výletov... Takze v záujme mojho vnútorného pokoja a neobmedzovania sme urobili kompromis...Proste ak party alebo stretko,tak spolu...

lubiss
7. jan 2016

@drotenka no praveze jeto jednoduche :D lenze asi zavisi od povahy mne by si taku sms ani nedovolil poslat moj priatel :D

malibu21
7. jan 2016

Baby a co ak sa stretava s byvalou priatelkou ??

gabrielkaa
7. jan 2016

Je to vec dohody. Podla mňa je to tiež divné, aby išiel s kamarátkou von. Je iné keď ide cez týždeň po práci na kávu, ale je iné keď voľný čas - v noci - strávi s kamarátkou. By som si dohodla ja s kamarátom stretko na víne, ako by sa tváril. A druhá vec, že by sa s teba smiala? Nie je divné, že pani, alebo slečna je odkázaná na to, aby s ňou išiel ženatý muž von? Nemá na to aby išla zo slobodným...? Okrem toho vravíš, že ste obaja vyťažení, tak by mi bolo aj ľúto, že voľný čas, trávi s ňou...Také divné trošku. Ale ako hovorím, záleží od povahy...pre niekoho je normálne aj v manželstve, že páry trávia dovolenky oddelene, alebo že muž ide na víkend s priateľmi na chatu...skrátka sto ľudí - sto chudí 😀

thea77
7. jan 2016

@bloodygood Ked si sa vydavala s pocitom, ze si mu neveru odpustila, nemalo by ta trapit, ze s nou ide von, aj keby bola miss world. A navyse to nakoniec nezatlkol, ale priznal sa ti, mal zly pocit keby ta oklamal a to je dobre znamenie...ze chce mat svedomie ciste. Viac dovery a oci a usi na stopkach..ale primerane. Bud mila, zisti ako sa mal....ale neryp do toho. Ste este na zaciatku manzelstva, teraz by ste si mali verit a lubit sa ako kone...a ak to on pokazi a ty to zistis...tak radsej teraz ako po dvoch detoch zostat sama. Drzim palce, aby to dopadlo tak ako ma.

drotenka
7. jan 2016
Používateľ drotenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od drotenka.

@malibu21 tak je to asi este horsie :(

malibu21
7. jan 2016

@drotenka to je . zatajuje ze caka babo a atd . ja uz rozmyslam co robit

talia221
7. jan 2016

@malibu21 akože on čaká dieťa s bývalou a ty rozmyslas čo robiť?????

malibu21
7. jan 2016

@talia221 nie somnu a jej hovori ze nie. To je na dlho ja rozmyslqm len co robit

macamac
7. jan 2016

@malibu21 píšeš o sebe? či?

macamac
7. jan 2016

@malibu21 aha, takže ty čakáš s partnerom dieťa, on sa stretáva s bývalou a jej klame, že nečakáte?
a to ty odkiaľ vieš?
no to je minimálne "divné" 😕

malibu21
7. jan 2016

@macamac lebo to viem ze to tak je a aj kopu inyvh veci a ano pisem o sebe zial :(

macamac
7. jan 2016

@malibu21 hmmm, tak to je smutné 😔
a partner vie, že to vieš?

talia221
7. jan 2016

@malibu21 tak to je pekný chrapac, Lebo hra na dve strany...ja by som veľmi nerozmýšľala...posadiť, vykomunikovat o vo presne ide a zachovať sa podľa toho.ale zatajovat vlastne dieťa s partnerkou pred nejakou "ex" jr minimálne chrapunstvo...

malibu21
7. jan 2016

@macamac vie a vravi mi ze mi sibe :(

@talia221 ja viem ze je to chrapunstvo :(
Najhorsie je ze prvy partner ma opustil ked som bola tehotna teda oznamila som mu ze cakame mimi a teraz pri druhom zazivam toto zasa. Ja nevladzem uz zial :(

macamac
7. jan 2016

@malibu21 a to tvoje prvé dieťa pôjde ešte len do škôlky?

malibu21
7. jan 2016

@macamac ano :( a druhe sa narodi v juli .

macamac
7. jan 2016

@malibu21 takže nie si nejak dlho s týmto novým....viem, že teraz to je už zbytočné, ale skoro si sa hrnula do ďalšieho dieťatka, hlavne, ak si pri prvom dopadla zle...mala si byť viac opatrná...ale teraz je už neskoro
otázne je, či v prípade,že ťa nechá, si sebestačná, či máš kde bývať a z čoho ako tak vyžiť, kým malé podrastie a ty pôjdeš robiť
ono, neveští to nič dobré
partner určite nie je fér voči tebe a ani voči tej jeho bývalej
a zvlášť teraz, keď čakáš mimi a potrebuješ jeho oporu...nič moc 😒

malibu21
7. jan 2016

@macamac nam zlyhala antikoncepcia :( a niesim sebestatocna malu som cakala v maturitnom rocniku :( a hbed sla na matersku . ja viem ze to neni fer voci mne ale stym uz nic nenarobim. Najhorsie je ze klame :( a oto to viac boli jeho ex ma noveho priatela ale co uz je to dako zamotane :(

macamac
7. jan 2016

@malibu21 tak to, že ex má priateľa, nič neznamená. ono, ak budú chcieť byť spolu, asi budú. a hlavne, ak ten tvoj nemá žiadne zodpovedné správanie ( koľko rokov má ten tvoj priateľ?)
a nemáš možnosť ísť k rodičom? na čas?

malibu21
7. jan 2016

@macamac nemam moznost ist k nim :( 25 ma