icon

Je to v poriadku, ak ide manžel večer von s kamarátkou?

bloodygood
18. dec 2015

Ako by ste reagovali, keby sa vas manzel chcel ist na veceru a zopar drinkov s byvalou spoluziackou z vysky? A viete, ze sa ju snazil balit este pred vami...
Tak nejak ma to zarazilo, sme obaja dost vytazeni a travime spolu cez tyzden malo casu. Minuly vikend som ho pozvala na veceru a bolo to fajn a zrazu sa ma spyta, ci by mohol nasledujuci vikend von s tou znamou, ze by sa vratil o polnoci. Potom som zistila, ze povodne s nou chcel ist von s tym, ze mi povie, ze ide von s kamaratom, tvrdi, ze to ale zrusil, lebo mal vycitky a hovoril si, ze vsak nic zle nerobi a normalne sa spyta. Nehovorim, ze sa ma to nedotklo, lebo to aj zatlkal, ze mal taketo bocne umysly, az som to z neho vypacila. Pride mi to divne, nikto dalsi okrem nich dvoch tam nebude a vzdy ked idem von ja s niekym, tak volam aj jeho, aby nebol nahodou sam doma a aby sme boli spolu. Sme obaja mladi a manzelmi sme par mesiacov. V minulosti mi dnes uz manzel neverny bol, ale tvrdi, ze sa poucil, hoci asi kazdych 6-7 mesiacov zistim, ze sa s nejakou znamou bavil o erotickych temach a je z toho par dni heavymetal. Okrem tejto veci je to velmi pozorny, milujuci muz, o tom, ze ma miluje ale nepochybujem, valnu vacsinu casu si pekne harmonicky nazivame. Keby som povedala, ze mi to vadi, zrusil by to, ale je mi to blbe, lebo by som bola za ziarlivku - tato jeho znama si robi zarty zo ziarlivych zien svojich kamaratov, ktorym ti muzi musia vymyslat ked s nou idu von. Neviem skratka, mam pocit, ze to nie je vhodne, ma to vsetky atributy randenia, ale neviem ako zasiahnut aby som si zachovala dostojnost.

nemenovana1999
19. dec 2015

Ja by som ho tiez nepustila asi by som ho zabila co by my povedal ze ide von zo zenou

canama
19. dec 2015

@bloodygood myslim ze pokial je tvoj manzel k tebe pozorny a miluje ta, ako tvrdis, nebude robit nieco cim by ta zranoval...neviem ci ta jeho nevera a obcasne eroticke chaty zranuju alebo nie, podla toho co pises o stretnuti s kamoskou by som povedala ze asi aj hej. pokial ti vadi ze ide s kamoskou von, treba to normalne povedat a povedat dovody. vo fungujucom vztahu to nie je o tom ze manzel ta nazve hysterkou, ale bude sa ta snazit pochopit a vyriesit situaciu k vzajomnej spokojnosti.

lvandrealv
19. dec 2015

V ziadnom pripade by som to nedovolila, priprav mu nahradny program s Tebou, v klude s usmevom 🙂

danielita18
19. dec 2015

mne by sa to nepáčilo už len z toho dovodu aké ma niekedy tvoj manžel správanie a ešte aj nevera tam bola a ešte dotaz k tej jeho kamaratke či by sa jej páčilo keby je vydatá a jej manžel chodí na vecere s kamaratkami,určite nie a ešte ked ste manželia tak tvoj manžel by mal automaticky zavolat aj teba,my s mojim manželom máme spoločných priatelov

majuskabobi
19. dec 2015

takže väčšina súhlasí, takže to asi nebude s koscelným poriadkom.. má sa venovať Tebe a nie nejakej ochechuli.. keby som bola na tvojom mieste, tak by som mu povedala, ze chod,ale mna doma nenajdes.konec pribehu 🙄

petra7777
19. dec 2015

Myslím, že keby sme sa opýtali ktoréhokoľvek chlapa na túto diskutabilnú tému.....tak každý povie, že medzi mužom a ženou žiadne "kamarátstvo" neexistuje 🙂

majuskabobi
19. dec 2015

@petra7777 presne tak, vždy ide aspon z jednej strany o niečo viac 😠

13091991
19. dec 2015

V minulosti ti bol neverny,zistujes ze so znamimi vedie eroticke konverzacie,zatajil ti s kym chce ist skutocne von a nakoniec zistis ze je to zenska o ktoru mal v minulosti zaujem...ja sa vobec cudujem ze si si ho vzala nieto ho este pustat con so zenskou ktora bude o tebe rozpravat ako o ziarlivej zene...drz si ho na uzde 😉

canama
19. dec 2015

@tarniah jasne, ja sa tiez rada stretnem s ludmi s minulosti, pospominame na vylomeniny co sme postvarali a kludne to moze byt aj byvaly priatel....tam je dolezite to ze ci moj terajsi partner vnima ze pre mna je ten vztah pase, ze som uz inde. nuz a zakladatelka temy asi ten pocit nema....pravdu povediac pri takej historii co s nim ma sa ani nedivim.....tam je naozaj otazka, ci je v pohode s tym co jej muz robi, alebo to trpi, lebo s nim ma "fungujuci" vztah a vie ze muz ju miluje a neopusti (aj ked mozno sem tam podvedie....pre mna teda eroticky chat jednoznacne nevera je). a presne ako tu pisala nejaka pani....ked bude tehotna alebo doma s dvoma detmi...unavena, ogrcana od mlieka s mastnymi vlasmi a jej muz jej hlesne ze ide na rande s byvalkou, tak ju rovno ..... slak trafi. 😖

mima4
19. dec 2015

@marionmarion no ja osobne som rada s ludmi. Nechcem hadzat vsetkych do jedneho vreca, ale podla mna vacsinou ti domasedi trcia doma, pozeraju priblble serialy, podriemkavaju... no pre mna utekanie zivota cez prsty... Aj doma je fajn, ale realne, bezni slovenski ludia..kolko vecerou so siedmych stravia s priatelmi, vonka...kulturne atd? Toto sa mi napr. paci na juzanskych narodoch... tam to je na totalku chaos... kopec ludi, smiechu... ziadne separovanie sa...

mawka
19. dec 2015

@petra7777 to nemozes tvrdit, pretoze su priatelstva medzi muzom a zenou kde k nicomu nikdy nedoslo. kedze si to sama nezazila alebo si mala kamosa, s ktorym ste skoncili v posteli, tak jasne, ze neveris na priatelstvo medzi muzom a zenou. mam tiez super kamosa, s ktorym by som si to vedela predstavit aj inak.. ALE mam na druhej strane kamarata, s ktorym sa pozname dlhe roky, nikdy medzi nami nic nebolo, nemame zaujem o nic intimne. on ma svoju krasnu rodinu, ja som bola vydata a vobec vobec nemame zaujem o nieco blizsie. a boli casy, ked on bol sam a ja sama. mohli sme, ale nechceli sme. takze ano. priatelstvo medzi muzom a zenou existuje. a nie. neviem si s tymto konkretnym kamosom predstavit ani len bozk.

mawka
19. dec 2015

@majuskabobi bozeeee, ale aby k niecomu doslo na to treba dvoch. jozko moze tuzit po kamoske evke, ale ked evka nechce a nedovoli tak k nicomu nedojde. vy to akoze nechapete stale? vy stale musite hladat problem aj tam, kde nie je.

mawka
19. dec 2015

.. a presne pre toto sa rada priatelim s chlapmi. pretoze kym oni sa na vec pozru z cista jasna a daju zrozumitelnu odpoved, radu, tak zenske okolo toho kecaju a kecaju a z beznej otazky alebo problemu vyrobia kauzu obludnych rozmerov. vid modry konik. my zeny mame tendencie zveluicovat a hodne dramatizovat. z toho by jedneho aj klepnut mohlo 😉

marionmarion
19. dec 2015

@mima4 vidis, toto su velmi mylne a skreslene predstavy. Ja ako intorvert ani len nemam telku a nieze nepodriemkavam, ale chodim spavat bezne aj o druhej v noci, tolko mam veci, co robim doma a robim ich rada. malujem, sijem, vyrabam sperky, varim, peciem, citam si knihy, pocuvam hudbu, pozriem si nejaky film, ked mam chut, pojdem sa prejst do parku a som tak spokojna. a staram sa o dieta, hrame sa spolu, ucime sa...a velmi rada sa stretnem s kamaratom ci kamaratkou na kave, pri obede, dokazem s nimi kecat aj do noci a je nam fajn. To ze je niekto introvert neznamena ze nema rad ludi vobec, to uricte nie...len tych ludi potrebuje menej ako extroverti , niektori aj menej casto, to je uz individualne. Inak, ja ako introvert som pred materskou bezne chodila na vystavy, do muzea, do kina, na koncerty, na vylety, na tury do prirody s partnerom alebo s kamaratmi, na kavu s kamoskou alebo aj sama...takze toto je od tvojej predstavy podriemkavania pred tv veru na mile daleko...ludia su rozny a ti co pred telkou podriemkavaju mozno len nemaju energiu a chut do zivota, alebo su malo kreativni aby svoj cas vyuzili inak...to je uz zas o inom...

sono2
19. dec 2015

@bloodygood mna by zaujímalo, že prečo tvoj muž chce na to stretnutie vôbec ísť? Čo z toho bude mať? Hlavne nerob zo seba puťku a povedz mu svoj názor, lebo si s tebou bude robiť čo chce! Podľa mňa najhorsie si nechať robiť chlapa čo chce, to je hotová katastrofa. A nech si o tebe myslí kto chce čo chce! Buď sebavedomá lebo to prídem urobiť za teba😁

mima4
19. dec 2015

@marionmarion v podstate mas pravdu,.. aj ked s tymto sa ja malo stretavam. My tiez nemame telku 😀

@mawka hej, chlapi su fajn 😉 a hlavne su vecni, neurazaju sa pre kraviny..je s nimi svanda a snazia sa na veci hladiet logicky..nie cez "puknute srdcia".... 😀

mawka
19. dec 2015

@mima4 presne tak. a nekontroluju sa furt. a nepotrebuju si dvesto razy ist s tebou prepudrovat nos. a vedia sa vystat aj sami. a je im uplne u prdele, ci mas rozmazanu maskaru alebo nie. a uplne najlepsie je, ked si v depke a kamos ti povie J*b na to, daj si poharik, bude dobre. To zabera viac ako pocuvat zmutovane kauzy od zenskych. prisam bohu. nech ziju moji kamosi. Zdravim Chrumku, Mišiačika, Gabulátka a Majlowa 😀 strasne ich lubim. jak kone. uz nech je 26.12. bude ruka hore, paza hola 😀

kexik218
19. dec 2015

@mawka a ty si vydata?

henamichal
19. dec 2015

@bloodygood Tvoj muž je obyčajný záletník, bezcharakterný grobián, ktorý si nezaslúži manželku ale len milenky a obyčajné k...vy, ktoré z neho robia dobrý deň a len si z neho uťahujú :( Škoda a obrovská životná chyba, že si sa vydala za takého, ktorý - ako píšeš vyššie - ťa už aj pred svadbou podviedol. Kde si mala rozum????

mawka
19. dec 2015

@kexik218 uz nie, chvalabohu. ale nemala som problem ist von aj ked som bola. moj ex von nechodil lebo je ten typ. on ani priatelov nemal. on si radsej diskutoval so zenskymi online. to bol jeho svet. kecat tam a hladat si milenky. ale mne nikdy nebranil ist von s priatelmi. ja som ho tiez volala von, nechcem. posielala som ho von s jeho dalekymi znamymi, nechcel. nemal ani zaujem o stretavky zo skoly, nic. proste bol taky. neskor ma napadlo, ze ma rad posielal von asi aby mal pokoj pri jeho chatoch pokecovych 😉

jeannna
19. dec 2015

@mawka prepac, ze sa pytam, ale varovne signaly pred svadbou neboli?

kexik218
19. dec 2015

@mawka vidis ale tvrdis ze jemu vyhovovalo ze si isla prec, tebe vyhovovalo ist prec...no napriek tomu to vase manzelstvo neustalo. A ked autorke vadi ze jej muz je prave s inou hoci len nevinne, no proste jej to vadi...myslis ze ked sa k tomu nevyjadri ale bude cusat a tolerovat ze to ich manzelstvo ustoji? Clovek sa nevie donutit aby mu nieco bolo ukradnute ak nie je.

mawka
19. dec 2015

@jeannna nie. praveze vobec. az potom zacali vychadzat najavo iste jeho crty povahove a skladacky zacali zapadat. dovtedy to hral skvele. a potom som si trosku zapatrala a poskladala a bolo mi jasne, ze cele zle. ako on neni nejake hovado clovek, ale do zivota nepouzitelny ako partner. s nim je lepsie byt kamarat, klamoska alebo len take nieco nezavazne.

jeannna
19. dec 2015

@kexik218 je tu este jedna moznost, a nevyjadrujem sa k prispevku, ale vo vseobecnosti, ze zena cusat nebude, vyjadri sa a aj tak ich manzelstvo neustoji. A ano, s tym suhlasim, ze clovek sa nevie donutit, aby mu bolo nieco ukradnute.

mawka
19. dec 2015

@kexik218 pozri, keby to mojmu partnerovi vadilo, ze je nestastny, ja ho mam urobit stastnym a nerobit to, co si nezela. lenze zase sa ja nebudem citit stastna. chapes. tak o com je to potom? teraz uz viem, ze tieto veci je nevyhnutne dolezite vydebatovat este kym je cas. este vo vztahu. cim skor, tym lepsie. proste su veci, ktore uz teraz viem, ze by som trvala na vydebatovani este pred niecim vaznym.. pred vaznym krokom. ale ver, ze nebudem seba robit nestastnu len preto, aby sa niekto citil stastny. o tom to nie je. vztah je o dovere, kompromisoch, pravidlach, tolerancii a ucte. ked toto funguje, nie je problem. ale ako som pisala, to si treba ujasnit na zaciatku. teraz to uz viem.

kexik218
19. dec 2015

@jeannna ano je, a to je 90% pravdepodobnost ze to tak dopadne, bohuzial ale aspon si nebude tlct hlavu o stenu ze mu tolerovala kade co, a on sa na nu raz vykasle ked jej puknu nervy. A nervy jej puknu. Lebo ju to trapi.

jeannna
19. dec 2015

@kexik218 Mna by nebavilo strazit si muza. V zivote je ovela zaujimavejsich veci ako toto 🙂 A taketo typy ma chvalabohu absolutne nepritahuju, skor tie introvertnejsie, co nemusia byt na kazdej party a doma sa nenudia. Zakladatelka mi ale prisla dostatocne inteligentna, dufajme, ze najdu spolocne riesenie, su este mladi manzelia.

kexik218
19. dec 2015

@mawka ale ucta u mna znamena nieco ine ako chodit na rande po veceroch kym ja cusim doma. Mrzi ma ze si nezazila vzor fungujuceho manzelstva, ale vo fungujucich manzelstvach je to proste o kompromisoch. Mamzelstvo nie je o ponikoch co jedia duhu a kakaju lentilky.

mawka
19. dec 2015

@kexik218 moc to hrotis 😉 ja som zazila aj pekne obdobie, kym som neprisla na hento. a aj v tom obdobi som nemala potrebu obmedzovat mojho muza a ani on mna. ze sa zena vyda neznamena, ze si da gulu na nohy a vzda sa vsetkeho. vies, moji rodicia su spolu 42 rokov v perfektnom ukazkovom manzelstve a nedychali si na krk jeden druhemu. ja velmi dobre viem, ako to ma fungovat a ako nie. keby som to nevedela, tak sa nerozvadzam. dala som exovi to, co potreboval. a?
len ty mas pocit, ze vies vsetko posudit. mam ten pocit 😉

mima4
19. dec 2015

@kexik218 nie je unavne robit nad niekym "dohlad"?