Je vyhrážanie, keď niekto píše hrozby?
Prosim vas ked mi niekto vypisuje spravy tipu bude peklo,uvidis kto som ja,je to vyhrazanie??
Ano,je to vyhrazanie
Áno, je
Záleží ako to myslíš, podľa mňa je ale na polícii s týmto moc neuspejes ( vlastna skúsenosť, bola som tam s ďaleko horšími sms) ale možno by to dotyčnú osobu aspoň zastavilo - tiež vlastna skúsenosť
Áno.
Takých správ by muselo byt viacero a ešte dodám,ak by si to chcela ťahať na políciu,treba natrafiť na policajta, ktorý by bol ochotný to riešiť.
Ano je!
Autorka, nenechaj sa odradiť týmito príspevkami a určite chod na políciu. Ja som šla iba s 1 sms, ani nebola taká hnusná ako táto tvoja a všetko sa riešilo. Pri najhoršom nahoď pri smere na políciu rúž, výstrih a neboj, budú riešiť.
@katkami123 ja som tych sprav dostala viac....dotycna osoba tam pise,ze teraz zacne peklo,ze ked chcem vojnu budem ju mat a uvidim kto e ona....
Všetky správy zober na políciu… alebo tú osobu môžeš ešte slušným spôsobom vyhecovať :
- Prepáč, ale neviem o čom píšeš
- Čo myslíš tým peklom?
- Nerozumiem tomu
- Prosím ťa, už mi viac nepíš a nekontaktuj ma
- Neviem o akej vojne píšeš
Čokoľvek, čo tú osobu ešte viac vyhecuje, najlepšie robiť zo seba nechápavú a potom chod na políciu.
Je to príliš všeobecné, nedá sa to považovať za vyhrážanie priame.
Si tu anonymne, tak ozrejmil prečo a kvôli čomu
Ak mi povedal, ze lutuje, ze ma uz davno nazabil, a uz by mal 20 rokov odsedenych a mal by pokoj.
Je to vyhrazanie?
Inokedy ma surovo vyhanal z domu. Od strachu som aj odisla.
Bolo to po skoro 50 rocnom manzelstve, o to viacej to boli.
Teraz mam postraumaticku stresovu poruchu, beriem lieky od psychiatra. Mam to aj pisomne.

Nie