icon

Je toto žena ľahších mravov, alebo je to dnešný štandard?

16. dec 2021

Da sa 23r dievca, ktore spava sucasne s tromi chlapmi - 36rocny, ktory nevie, ze ma inych a mysli si, ze ho uprimne lubi a zacina im vztah; 25r zadany, s dietatom a 40r zenaty, s detmi, oznacit za, nechcem byt vulgarn .. k.. ehm, zenu lahsich mravov?

haley7897
•
16. dec 2021

Si jedným/jednou zo spomenutých štyroch ľudí? Ak nie, tak si nerob starosti.

luci310
•
16. dec 2021

Prečo ta tak rozčuľuje?

veronikaszabova
•
16. dec 2021

Keby sa ludia nestarali nonstop do druhych, aky by bol svet zrazu krajsi. Nemyslis?? Nech ma aj 5 chlapov. Teba do toho prd makovy.

0silvia0
•
16. dec 2021

Podme teraz riesit mravy tych dvoch zadanych muzov, slecna je slobodna, muzi su zadani, koho mravy su v tom spravnom leveli?

zuzanka.zuzu
•
16. dec 2021

Daniel, si to ty? 😝 zmizni už z MK

schokolade1988
•
16. dec 2021

Pokiaľ je ONA ,slobodná ,nech ma aj 10 chlapov na jeden prst .... Teba do toho nič . Čo tak pozrieť na mravy tých mužov ? Tam by bola na mieste otázka ... 🤔

viestta
•
Odpoveď bola odstránená
•
savanna
•
16. dec 2021

Vobec by som to neriesila. Nech teda ma kto chce chlapov kolko chce. Pokial jej to tak vyhovuje. Keby to bolo opacne, ze chlap by spaval s tromi zenami sucasne, tiez by si vytvaral/a takyto prispevok, ze ci ide o chlapa lahkych mravov? Nemyslim si.

ella_price
•
17. dec 2021

A čo ťa žere? Že tebe neda tiež?

verca888
•
17. dec 2021

Inak presne to aj mna zaujalo, ze dvaja zadani chlapi ale ideme tu riesit slobodne dievca a to aka je. Hrozna doba. Zase je to cele o tom, ze zeny su **** ale chlapi mozu vsetko??

asia83
•
17. dec 2021

Nie, je to slušné dievča. No a tí dvaja, ktorí podvádzajú svoje polovičky sú tiež mimoriadne verní a oddaní partneri. Dúfam, že rozumiete irónii. Všetko sa raz každému vráti, milujem túto spravodlivosť.

janetinka27
•
17. dec 2021

ano, je to zena lahsich mravov a s nizkou moralnou urovnou.

jankapepe
•
17. dec 2021

To sa hovorí? Alebo to máš priamo od nej?

danica2711
•
17. dec 2021

tak v tomto (vymyslenom) guláši je ozaj dôležité už len to, akým výrazom dievča označiť!

marcela64
•
17. dec 2021

Každý jeden z nich má svoj podiel nemravnosti.

ummimaryam
•
17. dec 2021

Je to nechutne. Nie, nie je to normalne. Ludia uplne zosaleli, nemaju moralne hodnoty. Takto sa nicia rodiny,
nastanu rozvody, psychika deti je v keli po zvysok zivota. A este niekto zadrie ze ludia nabozenske hodnoty a usmernenia nepotrebuju. 🤦🏻‍♀️ Tak to potom aj vyzera. Ludia su ako zvery

liljana
•
17. dec 2021

Ti dvaja si iba uzivaju, tych z toho hlava neboli. Jej to nevadi. A ten treti tu psychicku ujmu prezije, ked uz nic, mal aspon sex a najde si inu, normalnu. Alebo bude laskou slepy a hluchy, tak si tu slecnu zoberie a bude mu nasadzovat parohy vsade, kam pojde.

gelifil
•
17. dec 2021

ano, je to šlapka vyšitá...navyše sprosta

h2
•
17. dec 2021

Ty si kto? Aký je Tvoj vzťah k tej dievčine? Alebo si to Ty? Lebo máš nejako priveľa informácií o jej sexuálnom živote. Ak si to Ty a pýtaš sa, či si žena ľahkých mravov, tak áno, si. A nie, rozhodne to nie je dnešný štandard.

andula77
•
17. dec 2021

@verca888 Vo vláde republiky Kollar... Takže niet sa čo čudovať..... Si predstavte, že by bola vo vláde žena, kt. Ma 10 detí a každé od iného..... matkou roka by ju asi ľud nenazval... Skôr.....

jasminet
•
17. dec 2021

Nič nové pod slnkom - takéto vzťahy tu boli vždy aj vždy budú. Najmenej morálni sú tí dvaja ženáči.

monka105
•
18. dec 2021

Pochopila by som túto otázku, ak si priateľkou/manželkou jedného z tých dvoch chlapov, ale aj v tom prípade - neporovnávaj sa, neponižuj sa, neznižuj sa na túto úroveň, rob si poriadky s chlapom. A ak ňou nie si, tak absolútne nechápem, prečo ťa toto trápi. Máš nudný život, že musíš riešiť životy iných?

roobett
•
Odpoveď bola odstránená
•