Je tu žena, ktorá by chcela dieťa, ale partner nechce?
Zdravím dámy nájde sa tu niektorá taká ktorá by veľmi chcela bábetko ale priateľ / manžel nechce ? 😢
@psychokatrina tvoje odpovede su totalne odveci.....clovek sa ta normalne pýta na konkretnu vec a ty nue si schopna na nu odpovedat....a tým nemyslim len tuto....v tejto diskusii by som toho nasla viac
@lilyianka V poriadku ... tvoj názor ... neberiem ti ho 🙂 Nás "nenormálnych" je na svete viac 🙂 nemožeme byť každý rovnaký 🙂 To by bola nuda nie ?
@psychokatrina niekedy máš dojem, že chce, inokedy, že nie, potom zas hej...Vo všetkom máte jasno, všetko v porádečku, len sa chapec nevie vymáčknuť. A on vie rozprávať, či nie? Prečo ti nepovie svoje stanovisko úplne jasne, ako jeden dospelý muž? Áno, chcem. Nie, nechcem. Vysvetlenie prečo. Bodka. Problém vyriešený. Ako chcete vychovávať deti, keď neviete ani poriadne komunikovať?
@psychokatrina trochu prr s tym sarkazmom. to je fakt, ze aspon nie je nuda. otazka ale je, kto sa potom na tych rozdieloch zabava a kto pre ne nie je zrovna stastny.
no a ty nevyzeras, ze si pre tie nie nudne rozdiely spokojna.
povedala by som, ze v tomto pripade by si bola zo to, keby jednoducho nudne povedal: "chcem s tebou dieta" a pri tom uz aj vydrzal a nemenil postoj podla smeru vetra.
skus opak. skus na nejaky cas zmenit postoj a povedat, ze si si to s tym dietatom rozmyslela a ze by ste mali pouzivat ochranu. ze este chces uzivat zivota, najprv byt, zariadit si ho, nasporit na detsku vybavicku a tak.
ak je iba nerozhodny, moze to pomoct.
niekedy clovek tolko spekuluje, ze az ked vidi, ze by mohol tu sancu stratit, az to ho nastartuje, aby sa defintitvne rozhodol.
alebo naopak, ak to uvita, tak to dieta s tebou nechcel.
resp. nechcel ho teraz, len sa obaval, ze ty by si robila dusno a mohla s nim preto chciet rozist. tak zvolil kompromis, ze sa tvaril, ze chce a dufal, ze to uz nejak vypali.
niekedy namiesto snahy robit dalsie kroky vpred, pomoze urobit jeden vzad a chvilu pockat, co sa bude diat.
casto ti to napovie viac, ako ked sa snazis o tom diskutovat a pytas sa ho, aby ti povedal, co teda chce. a nabadas ho, aby bol uprimny (comu aj tak neveris, ze naozaj je).
to čo píše @moonlight1210 vôbec neznie zle, skús to, aj tak nemáš čo stratiť, skôr naopak, aspoň zistíš načom momentálne si 😉
@moonlight1210 ďakujem za radu určite budem zvažovať aj ja tento krok a nezabudnem dám samozrejme vedieť ako to dopadlo .... 🙂 Sarkazmus žiaden to je len dodatok že nemožeme byť každý normálny v zdravom slova zmysle 🙂
@psychokatrina moja ja som toto zazila tiez a neprajem to ziadnej zene ktora muza lubi, vie ze by bol dobry otec a napriek tomu on nechce. Ja som niekolko rokov trpela, velmi tuzila po babatku, svadbe ale on nie. Bol ku mne stale uzasny, mily, starostlivy ale proste ten krok k manzelstvu a rodicovstvu bol pre neho prilis. Takmer sme za rozisli, nebolo to jednoduche obdobie..
Teraz mame 2r syna, sme manzelia a povedal mi ze nebol nikdy stastnejsi a ze keby vedel, tak to urobi uz davno. Vraj sa bal. Zodpovednosti, necitil sa byt zrely, bal sa ci nas uzivi a podobne. Neviem kde na tie obavy prisiel ale naozaj nas to takmer "polozilo na lopatky".
Ked bolo najhorsie a vedela som ze priatel teda zatial dieta nechce tak som zacala aj sama seba presviedcat, ze ani ja ho nechcem. Bolo to hrozne naozaj.
@sagittka úplne to hápem pretože ani ja neviem kde berie v sebe tie obavy pretože ja jeho kvaalitách v tomto smere nepochybujem inak by som s ním ani nebola a milujem ho najviac na svete
@psychokatrina Takých je tu stráááášne veľa, ona chce a on nechce 😀
@cecilia68 asi založíme nejaký spolok 😀
@psychokatrina Dobrý nápad a hlavne povymýšľať kadejaké lži, ako otehotnieť, aby to partner nebral ako podraz ☹ Je tu veľa takých tém, ako ojebabrať partnera. Mne osobne je z toho zle ☹
Nechapem, aky problem je odpovedat na otazku, kolko ste spolu? Proste cislo?
Bude to predsa celkom kratko?
a) 0-6 mesiacov
b) 7-12 mesiacov
c) 1-1,5 roka
d) viac ako 1,5 roka?
A neratala by som vztah na dialku, co ste sa zrejme raz za x mesiacov videli 😉
Ja osobne by som to tipla z toho ako sa vyhybas odpovedi na a), mozno b)

@lilyianka ako som povedala dostatočne dlho na to aby som si bola vedomá toho či s ním možem mať dieťa alebo nie 😉