Je v poriadku, keď manžel bol vonku s novou kolegyňou?
Ahoj, predstavte si situáciu kde vás partner/manžel by mali v práci novú kolegyňu a dosť by sa rozprávali, smiali a podla jeho slov by ju LEN tak pozval na čaj alebo niečo také? A povedal by vám to keď prišiel neskôr domov a povedal by pozval som novu kolegyňu na čaj... (s tým, že tam neriešili pracovné veci)
@h2 To že ja vravím že by mi stretávanie na verejnosti nevadilo neznamená, že som presvedčená že to nemá vadiť žiadnej žene. Ja len hovorím, že ak jej niečo vadí, musí to povedať. A ak to povie, a ten druhý nemá záujem to napraviť, je len na nej aby z toho vyvodila dosledky. Lenže ženy vo vačšine prípadov neurobia nič, okrem toho že sa trápia a sťažujú, pretože varianta zostanem sama pre ne neprichádza do úvahy.
@kvetinka75 Otrasné! 🙄 Ale keby toto robila im ich žena, to už by nebolo, že "veď len sex, o nič nejde"! To je práve to, čo by si ten chlap uvedomil až keď by mu to žena urobila. Ináč sa môže s vysvetľovaním aj rozliať na kolomaž.
Každá normálna žena čo nemá nič za lubom, by sa opýtala základnú otázku: Nebude to vadiť tvojej žene? Zjavné je,že je sa tie pozvania páčia a páči sa jej ako si rozumejú.Charakter určite nemá keď po večeroch ťahá ženatého chlapa vonku.
@kimberley123 On pozval ju. Nie ona jeho. Čiže ak sa chceš vyjadrovať o charaktere, tak skôr by sa to hodilo na jeho adresu.
@h2 takýchto pokrytcov neznášam, ked je to v pohode pre mužov tak aj pre ženy
autorka, ešte kedysi v minulosti by som sa v takej situácii snažila urobiť všetko preto, aby od druhej ženy odvrátil zrak. Ale po skúsenostiach čo mám viem, že mi to nestojí za to a ja osobne by som od takého muža odišla. Nemala by som na to nervy robiť zo seba handru a vrcholne by ma urážalo, aby zo mňa niekto robil hlúpu. Povedala by som si svoj názor a dosť zreteľne na to, aby minimálne nad tým uvažoval. Mne príde, že on ti povie nejakú báchorku, že vás chce zoznámiť a ty mykneš plecom a rozmýšľaš dalej aký to je debil. Jasne by som definovala, že s nikým sa zoznamovať nebudem, že ma nezaujíma a nebudem tolerovať jeho stretávky s ňou poobede. Len preto, že je to tvoj manžel tak by som mu dala dve šance - urobil by to raz, druhý krát a tretí by letel a riešili by sme jedine rozvod. A pri frajerovi by nedostal ani takú možnosť.
To je príliš veľké sústo na mňa.
@blue_violet ja som mu jasne povedala, že sa s ňou nebudem zoznamovať ale akosi mu to je jedno, že mne to vadí ked sa s ňou stýka po práci
@h2 ona pozvanie prijala bez otázok.Tak som to mysľela.
Tak ked je mu to jedno, tu mas odpoved na co hladas...je to tazke, ale pobal ho, nech si ide za nou...mozno sa potom chalan spamata

A este dodam aj keby sa toto cele ustali, moja dovera u neho by bola v cudu..to by som bola na ihlach a opat cakala kedy pride zas daka " dokonala" co si zacne rozumiet a mna da bokom...treba sa zamysliet co mas doma , to uz viete len vy..my tu vychadzame iba z toho co uvadzas
A zacni si samu seba konecne vazit a nebyt odkazana na blba
Co bude ked budu deti...